Navštíveno 7083x

O víkendu se začalo dělat na tom předním nárazníku. Moc se mi to líbí zatím a výsledek bude snad nad mé očekávání:-) Konec lopatky.

To je stav původní nebo nový?
Noo uvidíme co z toho vznikne. Jinak tuším že jsem tě viděl ve Vysokém Mýtě ;-)
no snad to bude puvodni lopatka :o)

04.05.2009, 15:11 |
Prady To rozšíření kastle vypadá moc hezky, ještě přizpůsobit předek a lak...bude to pak supr!
to má navozovat tvar toho co bude nebo to je pouze cosi co bylo pod tou původní lopatou ? :) jinak správný CRX musí končit maximálně 5cm za světlometem, dál už to vypadá divně :)

04.05.2009, 16:10 |
Kesam No to a je vše? :-)
no nějak ti to nesedí :-))
no tohle vypadá o dost lépe ...
Chtělo by to před a po..jsem z toho nějaký zmateny boha :-))
tak nevim.o( takhle mi to prijde po bouracce:o( uka jak to bylo pred a po:o)
před
[ Link ] rozhodně je to o něčem jiném, teď to jenom doladit aby to vypadalo a bude to pěkný
A kua,těsně po laku a už změny,jinak to byla obravdu radlice to před tím.jinak krásný lak:)))
Pokračování:-)

05.05.2009, 11:41 |
T_omiQ | Upraveno: 2009-05-05 11:45:38
Zatím docela divočina, ale nějak se to napasovat musí :-D

Budoucí vs. současný

Nárazník původně na Focuse

A origo CRXovej plasťák

Pak prej byl sex a vzniklo tohle...mám v úmyslu dát blinkry do čoček tam dolů.

Hanys73:Jo jo, v Mýtě jsem byl, s lopatkou. xD
To rozsireni mas plech vc prahu nebo lamino ? jestli plech, muzes mi hodit treba na mail nejaky fotky jak je delanej ten prah(idealne zespoda) a napojeni na blatnik ?
PachezZ:Prahy a lemy jsou svařený k sobě a je to dvojka plech,je to docela festovní,oproti origo CRX plechu. Jinak s tím focením to bude složitější, nenafotím to pořádně, aniž bych to auto měl nad hlavou.O víkendu to zkusím,má jít na výměnu oleje,tak týpkovi řeknu, ať mi to zvedne.;)
Mimochodem po dokončení toho nárazníku bude auto k prodeji, potřebuju něco většího a taky potřebuju jezdit v zimě, nemám druhý auto. Samotný inzerát založím, až bude vše hotovo.
Ten origo tomu slusi nejvice....
Bude to rozhodně lepší než zakulacená lopata, má to hranatější tvary a to CRXe sluší.

06.05.2009, 10:42 |
Kesam No paráda.
O víkendu by se mělo finišovat:)