Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > čím odstranit barvu z plastu?

o Navštíveno 7666x o
o 05.05.2009, 19:05 | marlag
Vím že je tu spousta lidí co má zkušenosti s barvožroutem,chci se zeptat jestli je možný ho použít i na plast (PP),popřípadě čím jiným sundat barvu aby zustal zachován původní povrch (relief)nebo jak to nazvat :o) Díky

o 06.05.2009, 10:40 | Kesam
Barvožrout to možná naleptá a ředidlo možná taky.
o 06.05.2009, 14:02 | fredh
podle mě to nikdy dokonale nedáš dolů. Barvožrouta zkus, ale jen na kousku. Mě jeden plast nenaleptal, ale taky to moc dolů nešlo.

Sem to prostě zbrousil, plnič a zalakoval svou barvou.
o 06.05.2009, 17:04 | Kesam
Jak píše fredh tak to asi dopadne.
o 06.05.2009, 18:16 | marlag
Tak to na to seru,páč bych musel lakovat všechny lišty kolem auta,radši koupim jednu novou.
Díky
o 06.05.2009, 20:46 | fredh
ještě mě napadlo to zkusit perchlorethylenem dát dolů. Teda podle toho co je to za barvu. Tím sem to nakousl taky, ale povrch toho plastu byl dost členitej, tak sem to stejně musel zalakovat.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3608 sekund.