Navštíveno 6406x

Tady mate 560hp v akci....
Celkem slusne zrychleni na to, ze mam za prdelou ,,jen,, 11tun nakladu :-))) A to je jen na velkou radu, kdybych pulil tak kvaltuji jeste ted :-)
A pro rejpaly, jedna se o kamion a ono to vazne nejede vic jak 90km/h :-)
[ Link ]
Sakra nemel by jsi se venovat rizeni??? :o) slusny parnik teda...
he pro MAN vyrábíme nádrže na chcanky (ADblue)
marlag:a kde že to pracuješ? něco bych potřeboval
PAVELK: Elkamet.cz rotační lití plastů(PE,PP,XPE)
marlag:chjo a já se těšil že sváříte železo
Thullo: ono se ze tech par let za volantem naucis delat hodne veci. Treba naraz jist, pit, kourit, telefonovat a jeste se treba hrabat v mape :-)
marlag: ono je to stejne jen kvuli emisim, takze ADblue to videlo jen kdyz to bylo uplne nove, ted tam leju jen naftu :-) ale psssst :-DD
jak je to prázdné, tak to musí dobře prohánět osobáky na okreskách :-)
Phitypaldy:vim přistřikuje se to k vyfukovým plynům pro zlepšení emisí údajně to má i snižovat spotřebu :o))
Masay Ferguson to cpe už i do traktorů :o)(taky dodáváme)
ADblue = 33%ní roztok močoviny=chcanky :o)

06.05.2009, 21:47 |
Mááša hezký :) bez návěsu to jede pekelně...... a bez pojistky to docela i fofruje :)
Phitypaldy sakrys sakrys, 560 to jsi byl moc hodnej, kdyz jsi to dostal. Bracha by mel ted dostat petikolo Scanii.
S 11 tunama pulit by byla blbost. Prazdny radis od trojky, ne ?

07.05.2009, 22:52 |
JP To počítadlo km je zajímavější:-))
Mrazik: Straaaaaaaasne hodny :-) Jak kdy, i od 4.
JP: Kdyz mi to privezly tak na tacho bylo 12km. Je to porad male dite v zabehu :-))

08.05.2009, 12:04 |
FBS TDI PD DPF to má taky, je sranda že litr té močoviny stojí 2200kč s daní a auto bez ní háže chybu, nádržka je na 4 litry... Málokterej zákazník řekne: "no jasně, frkněte mi to tam, tady máte deset českých, a já jedu" :o)))
Nachcat mu tam mas za pul penez bez papiru...
11tun je prt..já za sebou vezl nejvíc asi 3200tun :-)))