Navštíveno 6101x

06.05.2009, 22:31 |
Prady Zdravim. Měl bych na vás prosbu o názor/radu na přední nárazník feldy, měl bych v plánu vyměnit nastávající za stejný originální díl, ale v černé lesklé barvě s vyříznutými žebry a vyplněný černou mřížkou. Zajímá mě, jestli by to vypadalo aspoň trochu dobře, protože auto ladim decentně do tmavšího koloritu, takže tmavě zelená/ černá barva. Chtěl bych proto co nejšikovnější vkusné odlišení, v létě by měl přijít i stavitelný podvozek, tak by to celkově snad mohlo vypadat slušně, jen mě zajímá jestli by to byla špatná volba ten nárazník, nebo ne.

06.05.2009, 22:36 |
Prady Stávající nárazník už je oprýskaný a mírně bouchlý, takže výměna nutná, proto bych chtěl zkusit černý lesklý na tmavě zelenou...

06.05.2009, 22:46 |
Prady

06.05.2009, 22:49 |
Prady Stávající už vypadá zle.

07.05.2009, 11:00 |
Skury Já měl tak nárazník udělanej na autě (5 let zpátky) a v pohodě...

co se týče té barvy, že nárazník bude mít jinou barvu než auto bude vypadat asi dost blbě

07.05.2009, 14:43 |
Adler cernou na naraznik rozhodne ne bude to vypadat blbe jak po rane ... co se tyce vyrezani mrizek proc ne ale v te tmave s eto ztrati a temer to nepude pooznat ... raci tam hod origo mlhovky a sloz to nazem a nech tak ...

07.05.2009, 14:55 |
Kesam Skury z čeho ty lampy okta?

07.05.2009, 16:56 |
Prady Stejnak asi koupim novej nárazník, protože repase toho stávajícího by se snad ani nevyplatila, tak ho hodim do stejný barvy, jen otvory vyřežu, dám mřížku...ještě sem přemejšlel, že naláknu všechny lišty na černou- klavírovou barvu, nebo je zrušim uplně, to se teprv rozhodnu, jinak dík...ona by ta černá asi fakt vypadal zvláštně...
Já dával do černé jen spodek nárazníku a nevypadaá to vubec dobře..nejen že to opticky zmenší předek ale prostě to není ono...časem oujde do laku...
stříknul jsem to jen proto aby nebyl v plniči :-)

08.05.2009, 00:35 |
Prady goofy1983: dík za představu :-) tak nějak jsem to zamýšlel i já, jen celý černý, takže teda asi ne, jen si pohraju s nějakejma detailama :)...halt se mi nechce dávat žádný radlice od našich firem, protože neznám pomalu jedinej vkusnej nárazník na tenhle typ feldy, nechám origo, trošku ho poupravim s těma lištama, vyříznu žebra, dám mřížku a bude...v létě na podvozku to pak bude vypadat ještě líp :-)

08.05.2009, 09:34 |
Skury | Upraveno: 2009-05-08 09:35:33
Kesam: Origo světla na feldu, akorát jsem je upravil... Dle mě už bude existovat maximálně 2-3 páry těchto světel...
[ Link ] Jinak jsou už zas předěnaný zpět na starou tvář a mám je na pickupu.