Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Kdo tady má C-Maxe

o Navštíveno 5426x o
o 07.05.2009, 13:19 | jardaxx
Kdysi jsem tady zahlídl fotku C-maxe na 18", tata si včera taky jednoho přivezl, tak jsem koukal po nějakejch decentních spoilerech, nic moc jsem nenašel, krom šíleně drahýho wolf conceptu, tak se chci zeptat toho člověka co sem házel ty fotky, jestli na to už něco sháněl, atp. prostě zkušenosti s autem.

o 07.05.2009, 14:31 | Hanys73
C-Maxíka máme, 2.0TDCi Ghia na 17''
Luxusní autíčko, pěkná spotřeba, a jede to i docela rychle ;-) 18'' by mu určitě slušely a se spoilerama bych si to hooodně rozmyslel! Spíš jen pár chrom. doplňků [ Link ]
o 07.05.2009, 16:25 | jardaxx
no my máme černýho 1.8TDCI ghia na 18", koukám na ty chromy cos poslal, to by k tomu mohlo dobře ladit, spoilery jsem myslel tyhle [ Link ]
ale ty ceny sou trošku out...
o 07.05.2009, 20:04 | Dušan
taky mam C-max 2.0TDci na 17" ale nevim jaký má smysl prát na MPV plast, proje maxe a kup si hatch!
o 08.05.2009, 15:59 | Hanys73
taky ho máme v černé barvě... a ty některé chrom. doplňky by na něm určitě vypadaly dobře
Ty spoilery od Wolfa bych vůbec neřešil, nelíbí se mi a ta cena je hooodně out!
o 08.05.2009, 16:14 | clown
C-Max je kompaktni MPV, ne MPV :o))
doplnky jsou drahy, ale maji atest, narozdil od ceskym laminatu .. :o)
o 08.05.2009, 18:49 | jardaxx
to já spíš řešil když už něco, není to podmínka na to nic rvát:) ale když by se našlo něco pěknýho decentního za rozumnou cenu a aby to moc nesnižovalo funkčnost:D asi moc přání naráz:)
o 08.05.2009, 20:56 | Dušan
jedinej pěknej doplněk na Maxe jsou kloudný kola a snížit, všechno ostatní !!FAIL!! Já si ho koupil na kočárek a spíš jsem byl přinucen :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3993 sekund.