Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Airbag - prosím názory

o Navštíveno 6116x o
o 20.05.2009, 21:14 | Cormi
Ahoj, dneska jsem si přivez bag s přečalouněným znakem a vůbec se mi to nelíbí... chci to předělat... ale jde o to co s tím jde udělat a hlavně aby se nenarušila funkčnost bagu???

Mám nápad... vyndat znak i s tim bílym kroužkem kolem, vyplnit to k tomu většímu "kruhu" a přečalounit komplet až k tý drážce. Bag když bouchne tak to drží vcelku až po tu drážku, takže by tam neměl být problém. Ale hlavně to nesmí vyplnit kytem :-)))

Foto pro ilustraci přikládam... prosím rady, musím to řešit protože volant chci dát brzo do auta

díky

foto k příspěvku  od Cormi

o 20.05.2009, 21:15 | Cormi

o 20.05.2009, 21:16 | Cormi

o 20.05.2009, 21:17 | Cormi

o 20.05.2009, 21:19 | axetom | Upraveno: 2009-05-20 21:20:07
vypadá to skoro stejně jako volant do pola 6n2 ejslti cchces, airbag mam vybouchlej , klidne s tebou volant s mym doplatkem vymenim:D a muzes to nechat potahnout cely
o 20.05.2009, 21:21 | axetom
Tak je trošku jinej

foto k příspěvku  od axetom

o 20.05.2009, 21:22 | Cormi
to jo ale mně jde právě o to zachovat funkčnost bagu...
o 20.05.2009, 21:30 | radek.613
Hele nestálo by za to sehnat jiný volant? Tenhle je designově naprostá katastrofa i když se začalouní do kůže z arménské kozy a opatří buvolíma copánkama..... podle mě takhle věc jakýmkoli čalouněním zachránit nejde, protože nemá "tvar" (o designu ani nemluvím) a tvar se čalouněním nahradit nedá.....
o 20.05.2009, 21:38 | Cormi
volant neřešim, chtěl jsem ho tak sem si ho pořídil... tečka

řeší se zaslepení znaku který se na poprvý nepovedlo...
o 21.05.2009, 17:10 | No Respect | Upraveno: 2009-05-21 17:20:15
Mě se náhodou ten volant líbí a dost. Pokud jsem to správně pochopil, tak ten první volant s tím černým prostředkem je tvůj a druhej je ilustrační fotka. Tak v tom případě bych ty dvě černý kola spojil v jedno, protože takto to vypadá fakt divně, když je velký kolo a v tom jedno ještě malý černý. A co se týká toho druhýho ilustračního obrázku volantu v béžové kůží, tak tam dle mě moc nesedí ten bílej okraj uprostřed. Tam by sedl určo víc černej, takže je tady jen taková rychlovka, ale to už je OT :-)

foto k příspěvku  od No Respect

o 21.05.2009, 17:25 | Cormi
No Respect:

tak tak... první fotka je můj volant (přečalouněný znak VW kterej se skrývá pod tím), další volant je jiná práce, třetí foto původní stav a pak ještě fotka bouchlého bagu. Chci to udělat tak jak píšeš ale zásadní otázka zní jestli když ten znak i s tim bílym kroužkem vyndam, něčim se to vyrovná a pak přečalouní až přes tu drážku, jestli to nenaruší funkčnost bagu - o to jde... Ale ze všech fotek vyplývá že by to nemělo vadit pokud se to nevyplní kytem a nezvýší se razantně hmotnost.
o 21.05.2009, 19:19 | No Respect
souhlas, z té fotky s vystřeleným bagem to vypadá, že by to "mělo" být v poho, ale třeba se ještě někdo ozve, kdo do toho přímo dělá, aby jsme jen nepolemizovali :-)
o 29.05.2009, 06:44 | Thomas

foto k příspěvku  od Thomas

o 29.05.2009, 20:17 | cila
... pozor na presitie musis pouzit specialnu nit pre Airbagy. Pre nazornost prikladam aky je v nich rozdiel. Vlavo je nit pre rucne sitie volantu, vpravo Airbag nit !!!

foto k příspěvku  od cila

o 05.06.2009, 21:38 | Cormi
díky, dnes mi volal čalouník a udělá mi buď zase jen to kolečko uvnitř nebo přečalouní komplet bag... a o speciální niti taky říkal... tak teď mám o čem přemýšlet přes víkend :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3134 sekund.