Ahoj, takhle nějak mám řešené sání... funguje pěkně ale je tam jeden problém... box s filtrem je masivní a je přišroubovanej na pevno k blatníku. Motor se samozřejmě hýbe a ta spojka, byť má být antivibrační to nepřenese...
Má smysl řešit silentbloček u toho přišroubování k blatníku (a kde ho pak shánět???) nebo stačí koupit spojku SAMCO a bude po problémech? Nejsem si jistej že to ta spojka Samco taky přenese (aby se mi to pak neutrhlo jinde nebo nedejbože celý)... jak byste to řešili vy?
1. verze byla koleno 90° ke klapce, pak Alu trubka, antivibrační spojka a přívod boxu s filtrem
2. verze je koleno 90° ke klapce, pak Alu trubka, antivibrační spojka, ještě jedna Alu trubka a antivibrační spojka a přívod boxu s filtrem
ty dvě antivibrační spojky to zatim přenáší, ale výrobce je Jacky - polskej shit a moc dlouhou životnost tomu nedávam... proto řeším ještě 3. a už snad finální verzi a musím mít jistotu, že už to bude fungovat bez problémů
škrtící klapka má vnější průměr 65mm, trubky s vybráním mají 68mm, ale to vybrání jde uříznout a pak je průměr 70mm, kterej je i na vstupu boxu
jinak reference na BMC můžu říct jednim slovem BRUTÁLNÍ, ale je to zatím moje první sání tak nemám s čím srovnávat, ale takovej efekt co to dělá jsem nečekal ani ve snu :-) v určitým momentu je hluk ale naprosto extrémní a dost nepříjemnej, ale převažují pozitiva, kvůli kterým si ho nechávám