Navštíveno 6724x

25.05.2009, 12:23 |
fredh Trefil sem srnu a budu měnit kapotu. Mám jednu doma zamračenou a v plniči, ale mám dilema, jestli ji dát do černé nebo do bílé barvy. A někdy si říkám jestli bych se neměl vykašlat na to mračení a dát origo tvar.
Fakt nevím

25.05.2009, 12:23 |
fredh černá + zamračení

25.05.2009, 12:24 |
fredh

25.05.2009, 12:24 |
fredh
mračení na swiftech vypadá dobře. já bych byl pro mračení. ale ta barva těžko říct to fakt nevím.
Za mě černé a určitě zamračené
černá zamračená, ale jestli bys použil tu bílou ještě někam, tak proč ne...třeba i střechu
jinak kolečka jsou super :)

25.05.2009, 14:20 |
Kesam Nevím z mračení jsem vyrostl ale vypadá to dobře takže taky černá zamračená. :-)
jako většina:černá zamračená.

25.05.2009, 16:36 |
maxov jednoznačně černá zamračená,vypadá to parádně
...zkuste někdo "navirtualtuningovat" dvě barvy...ten střední výlis jinak než ty kraje ;-)
já jsem pro origo, v barvě vozu, jen sundat znak.
za mě černá a zamračená, vypadá dobře nasraně :)))

25.05.2009, 22:02 |
fredh jestli dobře čtu, tak jen jeden je pro tu bílou, já se k ní docela klonil, ale teď nevím už vůbec, asi teda tu zamračenou hodím do tý černý(barvy auta).
Jinak bílá bude na boku - origo malé nápisy na dveřích pod klikou a před zadním blatníkem a bílá nálepka na zadním okně- SZUKI motorsport, jinak nic v bílé neplánuju
A auto je vepředu o 40mm dole, na zadek sem se zatím nedostal (zareznutý šrouby)

26.05.2009, 00:27 |
Bulda Hele zkus najít nějaké foto s čirou optikou a pak do toho komponuj mračení a barvu asi opravdu černou :-)
Bulda: Na swifty se dopředu čirá oprika nedělá.

26.05.2009, 08:48 |
fredh no, nedělá, zrovna včera sem dumal, co by mělo hodně podobnej tvar, aby tam ty světla šly naimplementovat

26.05.2009, 09:09 |
Pekys nedělá, nedělá, trocha bastlu na bixenon a stříknout vnitřky do černý :o)
Jinak jsem pro origo, takže černá a nemračit. Asi stárnu.

26.05.2009, 10:14 |
JP černá nezamračená:-). Bílou určitě ne, to vypadá jako když ti nezbylo na lak...
za mě určitě černá a originál....... nechápu proč je zamračení bráno jako tuning když hezký to je jen na nějakejch autech, to neni jako že v NFS za to dostaneš *RESPEKT* body......

26.05.2009, 11:10 |
fredh nismo, zamračení neberu jako nějakej tuning, dám to tam jen pro změnu, tady v žádným případě nejde o nějakej resktep. Vidíš snad na mým autě nějakou sračku co je z laminátu a cenťák od země a nebo jinou co bliká pod autem? To není můj šálek. Prostě se mi to líbí na malejch kolech a snížený, v co nejvíc možno origo stavu. A mračení tam bude, auto s ním vypadá dost nasraně a to se mi líbí.
Pekis: ty světla jsou ještě z poctivýho silnýho skla, to by se asi muselo vybrousit, ale co potom s těma parkovačkama na stranách, ty sou zase celý plastový. Na feliciích to vypadá dost blbě a tady by to bylo podobný.
já bych byl pro černou originál
ze se vubec ptáš, to je jasne ze cerná + mračení
černou a nemračit... bez mračení má to auto svoji nezaměnitelnou tvář, zamračené vypadá jako bastard na téma P206 a vůbec mu to nesluší...
černá, zamračená jak je na 1.VT
btw trochu mi to připomína nexii ;)

19.08.2009, 11:20 |
Veva černá zamračená
Si rikam, nekdo prolejza stary prispevky a dopisuje tam vyvedeny komentare...
taky si myslim,někdo se nudí

19.08.2009, 11:56 |
fredh 3 měsíce starý téma a kapotu sem tam ještě nedal:))
škodovkář > No myslim, že ty bys měl raději mlčet :-)

20.08.2009, 10:48 |
Rudi já bych jezdil bez kapoty