Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Palubovka P205

o Navštíveno 5324x o
o 27.05.2009, 21:52 | Komba
Čau,je velký problém přendat novej model palubovky do starýho modelu.Slyšel jsem že je problém se sloupkem řízení a zajímalo by mě jak vyřešim topení?Nechce se mi kvůli tomu registrovat do Peugeot fora...zasejc zatim dík:)

o 27.05.2009, 22:04 | Hanes | Upraveno: 2009-05-27 22:14:18
Mel jsem starej i novej model, obe jsem mel a pak rozstreleny likvidoval. O rozdilech sloupku nic nevim,ale topeni je jiny,hlavne ovladani. Jen se divim ze se ti do toho chce, budes teda mit auto do roku 87 nebude lepsi se podivat po nejaky 94 idealne serie rolland gaross v kuzi nebo gti. Pri dnesnich cenach techto aut a dozenes i pekny kusy. Mozna bych jeste topeni na novej model nasel,ale uz je to 6let co jsem 205ku prodal tak nevim. Ted si kamos vychytal super nepotrhany gti sedacky z auta na eko likvidaci,tak podobne by jsi mohl sehnat palubku se vsim vsudy. Kdyz jsem mel 205ku tak byla nova palubka nedostatkovy zbozi a taky jsem ji do stary moc chtel, nakonec jsem ale mel celej novej model. Jsem na mobilu takze omluvte hacky a carky.
o 27.05.2009, 22:32 | Komba
Jo i bez háčku jsem to rozluštil...s tim kupováním novýho auta se mi nechce,protože to stávající už je tak trochu upravené a ještě jsem chtěl pár věcí udělat.Kdyby právě šlo snadno zaměnit ty palubovky tak bych rád nějako usehnal,protože mi přišla pod ruku báječná přístrojová deska kde je ukazatel paliva,tlaku oleje,teplota oleje a vody,otáčkoměr,což do starýho nejde dát...nemáš nějaký odkazy na něco?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3411 sekund.