Navštíveno 6780x

Tak zase jsem vzal nejakou tu renovaci, RH v naprosto katastrofálním stavu :-( už sem chvilema myslel, že to nedám....

a asi po 35hodinách jebačky výsledek

31.05.2009, 15:52 |
mishan | Upraveno: 2009-05-31 15:53:25
a ještě jsme se pustil do dvoudílných BBS RK2

a ještě tu dám Borbety, na kterých pracuju

ještě je třeba vyleštit střed, a taky budou hotové

jinak všechny sady jsou na prodej v sekci Bazar-ostatní
tyve fakt bombová práce, smekámmmm :))
mishan: chtel bych se zeptat na kolik by vysla uprava kol do stylu jak jsou udelana ty RH..ty me jsou po repasi a jsou opiskovana.. kdyztak meil tuningsports@seznam.cz

opět naprosto luxusní práce...
jen takovej dotaz, proc vsude cpes tu cernou? :-)
jinak pekny ;-)

31.05.2009, 17:48 |
mishan | Upraveno: 2009-05-31 17:49:30
Minimike: RH jsou černá jako origo,tak sem ji nechal borbety mají metalízu a spolu s BBSama, které nejsou v černé, ale grafitové a je to jen testovací barva, kdykoliv mužu přestříkat do jakekoliv barvy
U borbetu ty paprsky v tmavé si myslím že budou lepší, než ve stříbrné, možná muj pocit, ale mě to přijde luxusnější, jsou hodně podobná BBS, a ty určo vypadají líp v té černé, to musíš uznat sám ;o)
paráda!
zlatý český ručičky ;-)
díky mishanovi budou BBS na prodej :-)
Hanys73: paráda to je, až je to hotové, ale ten ojeb při broušení , to je děs, prskám u toho jak cip :-))))
Ali: anoo, už jsou v Bazaru

31.05.2009, 20:08 |
peetm Máš to moc pěkné kamaráde. Skvělá práce. Klaním se.
nádhera, hlavně ty BBSka, ty se fakt moc povedly
mishan: pls, jaka je to povrchova uprava na tech sroubech na Borbetech?
Ty Borbety se hodně povedli,jinak jako u-geen.
mishan:
to, ze RH jsou origo cerny samo vim ;-) ty BBSa jsou v cerne/grafitove lepsi, ale ty Borbety si myslim, ze by vypadali mnohem lepe origo... takhle jsou strasne nevyrazny a osobne mi prijdou az osklivy... v puvodnim stavu vypadaly mnohem lepe :-)
to fakt delas vsechno rucne???kolik si vemeš za sadu? nahodim třeba mejch 17 :)) na vyleštění ploch a strany paprsků do černé

Ty RH moc pěkná práce, luxus
MiniMike: jasan, chápu tě, jako tohle je jen první disk, takže ho mužu kdykoliv přelakovat a popř, vyleštit paprsky, dle přání zájemce... který je chce nakonec asi ve zlaté metalíze....
u-geen: pouze a jen očistěné, stříklé plničem a pak zlatou metalízou a lakem....
P3RF3KT:jojo, jediný stroj co mi pomáhá, je vibrační excentrická bruska a vrtačka, maš mail..

zdravim, zejtra jedu pro tyhle kolecka a rikal jsem si, ze jsou jako stvoreny pro vylesteni, tak se chci zeptat na par detailu. muj postup by byl vzit do vrtacky nejakej hrubsi kartac, pak nejakej jemnej a nakonec smirglama. az to bude hotovy, musi se to jeste nejak osetrovat treba lakem nebo necim? jak dlouho to pak zustane rozlesteny, nez to zajde? a jak na drobny odreniny od obrubniku na limci? muzu to taky necim prejet? nebude pak problem s vyvazovanim?

až to bude hotový, tak se to jen udržuje v čistotě, nijak se to nelakuje a jendou za sezonu se přeleští leštěnkou a vydrží tak napořád...
odřeniny by vadit něměly..

04.06.2009, 21:05 |
mishan | Upraveno: 2009-06-04 21:12:24
šroubky tam ještě nejsou, je to čerstvé po laku....

trochu mi to připomíná subaru, ale jen trochu :)
moc pěkný, vypadá to líp než černý.
souhlasim s Bladzejem, vypada to mnohem lepe nez predtim... ta cerna to priserne zabila ;-)
jj, ted když na to kukám, tak jooo, souhlasím s vama
kráááása... ale proč to nejsou 17'' v 5x100? :-)
Hanys73: no nejsou no :-)
Zdarek no jak tak koukam tak sama luxusni pracicka.Co by jsi navrhoval s temato koly.Mechanik mi je odrel o obrubnik a tak jsem premyslel ze bych je nechal opravit a pak treba prelestit nebo striknout nejakym lakem.mohl by jsi neco navrhnout a nejakou tu cenu?
Jsou to 17ky.
Diky moc

tak tady bych to asi jen přelakoval, leštění nemá moc smysl, pokud to nemá límec, nijak by to oproti stávajícímu laku nevyniklo. Jedině co mě napadá tak leštit paprsky a zbytek do nějaké podobné jak je na těch BBS, pošlu ti na mail VT

06.06.2009, 18:24 |
Kesam No tžo určitě tohle nemá cenu.
jj uz jsem si vsiml.radeji to necham tak jak to je ale jinac diky