Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > kde autokoberce na miru?

o Navštíveno 5540x o
o 02.06.2009, 17:02 | Rajdlos
Kde autokoberce na miru? Nejake pekne na zakazku, podminkou jsou kvalitni, aby vydrzely.

Diky

o 02.06.2009, 17:06 | Tuner#2
Co takhle Newman?

[ Link ]

o 02.06.2009, 17:15 | Rajdlos
podminkou jsou kvalitni ;-))) uz jsem jedny mel, moc dlouho bohuzel nevydrzely, jak siti tak flok, po nejake dobre proslaple, s autem jsem jezdil minimalne, spis vubec :) klidne si priplatim, ale chci fakt nejaky dobre reference na nekoho kdo sije na zakazku a ty koberce neco vydrzi
o 02.06.2009, 17:36 | Lucass
[ Link ] cca. rok v autě, akorát otlačený od pat, seděj super, materiál vypadá poctivě (Mega), šití drží, flok nemam. Jinak na icq seš někdy, psal jsem v neděli ohledně přechodky na sání, ale už jsem sehnal jinde...
o 02.06.2009, 17:41 | Paczqo
Rajdlos: zkus tu firmu tepichy ja od nich koberce mám mužeš si vybrat ruznych materialů a jsou dobré mám je rok dokonce jsem je blbec měl i pořez zimu a jsou v pohodě i flock drží dobře nikde se anbi neodlupuje
o 02.06.2009, 18:18 | Tuner#2
Já s newmanem nemám problém. Je fakt, že přední mám jen na okrasu na srazy a nebo krátké jízdy, ale i tak si myslím že kvalita dobrá. Na jízdu mám udělaný svépomocí svoje ze zátěžového černého koberce (ten nám na prodejně vydržel 8 let v poslechovce a byl pořád jako nový) a přitom ve Źlutce jsem na něm najel nějakých 15tkm a je totálně prošlapaný tam kde máš paty, takže dle mě sehnat maroš který se neprošlape bude hodně vělký problém.
o 02.06.2009, 21:05 | Petura
Lucass: jaký si zvolil materiál koberce? studuju to tam u nich na webu a nejsem z toho chytrej ...

jakou fixaci zvolit na koberce do auta, kde nic takovýho není od výroby?
o 02.06.2009, 22:53 | Šestikule
doporučil bych tohoto českého výrobce, umějí dle mě perfektní koberečky [ Link ]
o 02.06.2009, 23:29 | Rajdlos
Lucass: ono je problem, ze spoustu zprav je nedorucenych, takze ICQ neni zrovna dobry zdroj komunikace ;-)

jinak vsem diky, zkusim ty tepichy
o 03.06.2009, 16:40 | Lucass | Upraveno: 2009-06-03 16:41:34
Petura, volil jsem material "Mega" druhy nejvyssi, ty nizsi uz jsou docela hadry a ten vyssi mi prisel zbytecnej...

Fixace neni potreba nebo aspon u me ne, sedi tak presne ze se nama sanci hnout, ale stejne jsem si je nechal do rezervy poslat, akorat jsem nechtel do koberecku delat diry, pripadne si je dodelam sam, ale ono to nebude ani potreba. Jinak je to ta posledni [ Link ]

Rajdlos, ok =o)
o 03.06.2009, 20:03 | Rajdlos
Tak tepichy nedelaji bile, nema nekdo dlasi tip?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3497 sekund.