Navštíveno 6385x

jelikož mě okolnosti nutí stříknout rapida do šedý tak vás prosim o fotek pár kárek aby se mi ta barva začala líbit o trochu víc díky moc
Tak to auto se musí líbit předevšim tobě. Pokud se ti šedá nelíbí, tak tam dej jinou ne? Prosim tě co jsou ty okolnosti, které ti nařizují šedou? Táta?
technicak asi tezko vid tam stoji prepis barvy 50korun takže tatik???
Přesně, techničák je prkotina.
ne tatík ne tan má kačera ale rapid se nestihnul přepsat takže ani nemůžu dojít aby mi přepsali barvu v tp
U Vás nefunguje plná moc?

04.06.2009, 17:55 |
fredh to stříkni plničem, stejně to bude ve výsledku stát za prd i zlatý
fredh: kruté, ale pravdivé, pochybuju, že bude na škůdku řešit lak za třicet tisíc...
fredh: :-)))))))

Dave1984: Proč by ne? Když může mít Majkl lak za skoro 100tKč, tak proč ne, ale v tomhle případě tomu taky nevěřím.

04.06.2009, 18:51 |
Corry prosimtě jakej je pravej důvod?...jinak je spousta hezkejch šedejch odstínů...
je ten že musim mít šedej lak...
Jestli je to kvuli neprepsanymu technicaku nebo tak neco, tak snad pri evidencce se lak rovnou nahlasi jinej, ne? To bych jako problem nevidel. Maximalne bych to teda hodil do sedyho plnice, prosel evidenckou, a pak striknul do barvy jaky chtel.
a co další technická to budu zase stříkat do šedý?
ty si fakt dement!
čti co ti píšou - přepis barvy stojí 50,- kč - slovy: pdesátkorunčeských
tak nevim co řešíš stříkání před další technickou - beztak se toto rapid nedožije
a jak mám asi tu barvu přepsat když je auto napsaný na předchozího amjitele...

04.06.2009, 20:59 |
fredh stejně to jednou asi přihlásíš ne? Tak udělej evidenčku, přihlaš to a rovnou změna barvy.
Co je tohle za člověka...
Nez ti bude 18 tak davno bude zhnily...
je to napsaný na předchozího majitele ježiš
A on uz nezije? Nebo proc to nejde? Nechces platit 10 ekodan? Stejne ti reknu jedno, nez tohle davat do kupy nekolik let a pak zjistit, ze je to uplne o nicem, tak se na to vykasli hned, nez te to bude stat jakykoliv penize. Za 5 let budes jinde a za smesny penize se bude dat koupit mraky jinejch skodovek.
Ale jestli jses prukopnik slepych ulicek a nedas na radu nikoho, tak te uz ted predem lituju. Timhle sem si prosel, nastesti me to stalo asi "jen" 15 litru a bylo to uplne vo nicem.

04.06.2009, 22:27 |
DaveX | Upraveno: 2009-06-04 22:29:26
Já napsal do googlu šedý lak a našlo mi to jako první toto. Tak aspoň trochu pro inspiraci.

když si vezmeš cenu laku + eko poplatku pokud to půjdeš na sebe přihlásit , tak už máš slušnej základ na normální auto a né Rapida . Pokud ti to teda nenalakuje někdo ve stodole za cigára , tak to bych pak ani neřešil nějaké odstíny šedi :D
a co pouzit vodovky? jinak totalne zbytecna prace
Skodovkar: pokud mas auto napsany na nekoho jynyho, tak si proste napis na sebe plnou moc jeho jmenem, ze chces prehlasit barvu, podepis jeho jmenem. Nikdy to nikdo nekontroloval.
A pokud teda neco zaryte tunis, tak to klidne prepis, protoze to bude tech poslednich 10 litru, co to bude stat.
Pokud to bude tak jak pravil Kindlik, tak to neres. A hlavne neni barva jako BARVA a pokud Ti to nejaky Lojza z garage-performance nalakuje nejakou unibalkou z drogerie, tak se na to vazne vys*r a neotravuj tady...
deep grau :o))

silber grau

natural grau :o)

Znova se ptám u Vás nefunguje plná moc? Majitel umřel?
Když nemá ještě občanku tak těžko může něco přepisovat...
Stačí aby jeho táta měl plnou moc od původního majitele a přepsala se barva...
ty voe, vůbec nechápu co to řeší za pičoviny, když se ještě nevyhrabal ze základky. všichni mu tu radíte víceméně stejně, ale on si stejně furt bude mlejt svojí.
stříkni si to fasádní barvou, řada 7000 RAL a bude to paráda.
až v 18ti zjistíš, žes sypal celou pubertu peníze do něčeho, co za to vůbec nestálo, utrhneš si hlavu...

05.06.2009, 13:12 |
Kesam řešíš lak a auto ještě nejni ani vyvařené to je docela ulet :D

05.06.2009, 13:45 |
fredh ukázat.......ukázat......ukázat!!!
..nebo chceš ušetřit ?????? vem to zlehka AUTOGENEM :)

05.06.2009, 14:11 |
DaveX ukázat ukázat ukázat :)
vykašli se na to. ušetři peníze dokavad můžěš.
kámoš má rapida "na prodej"..šedej lak (v zimě novej, ale jen tak na oko..) z dálky rapid pěknej, pro škodovkáře, když tu člověk vidí jeho dotazy a "výtvory" myslím optimální...
motor favo, hlava snížená, vačka z Rka, sedr z T613... buď to někdo koupí, nebo to pujde do šrotu:)

05.06.2009, 14:44 |
Kesam Tak lak koupí barvu a já mu to nastříkám to nemá cenu rvát do lakovny za 20/30 litru.

05.06.2009, 14:46 |
Kesam Ale nejdřív stím musíš pohnout dokud bude teplo v září to nemá cenu.

05.06.2009, 17:53 |
Corry škodovkář: Hele, já nechtěl bejt nepříjemnej, ale ty seš fakt kus nedomrdy...hezkej je důvod, že musíš, ale proč musíš?...Všichni Ti tady normálně raděj a Ty meleš furt dokolečka sračky o tom, že musíš... Ty vole vyser se na to a najdi si holku...třeba zmoudříš...
už jsem to pochopil takže se zařídí díky
musela bejt dobrá prda.....

05.06.2009, 18:52 |
Tuner#2 | Upraveno: 2009-06-05 18:53:17
No sláva, takže můj příspěvek k něčemu byl? :-D

05.06.2009, 20:04 |
Kesam :-) masox
dlouho jsem nebyl u netu tak proto ..

05.06.2009, 22:24 |
Pekis Pořád ještě to byla moc krátká doba...

06.06.2009, 01:20 |
Libor Zaručenej recept na zasmání nebo nasrání - Škodovkářovi témata:)

06.06.2009, 18:37 |
Kesam :-) tak co brousíš?

06.06.2009, 18:49 |
bafis Kesame, kolik tomu Škodofkářovi je let ??

06.06.2009, 19:41 |
Pluto 13

07.06.2009, 03:20 |
Kesam 15 bude:-)ne?
Kesam: :oD

07.06.2009, 09:16 |
bafis Tak to souhlasí....