Navštíveno 19037x

Máte nějaký grif na broušení plniče? přijde mi, že to pod vodou je snad nekonečné. Do ted mi broušení nevadilo ale co sem začal brousit plnič tak toho mám plné zuby.
čoveče plnič sme vždycky růčo, nějakou 400 a bez vody... nekonečný mi to nepřišlo (za 2 dny přebroušený celá felda..)..horší bylo srazit stopy od pískování na celým skeletu s rámem...
ručně to dělám pod vodou 600 bylo mi řečeno lakočem že 400 už může zanechávat stopy. A jestli trvalo broušení dva dny tak je to asi v poho. nějaké 4 hodiny jsem brousil přední a zadní blatník. a A sloupek plus prahy.
já když brousill přední a zadní nárazník, tak mi to trvalo asi 4 dny, tak 3 h denně. Ale byli docela tvarovaný atd, takže to trvalo dýl. Mašinu jsem měl za 3 dny hotovou celou... dělal jsem to vždycky 400 - 600 pod vodou..

09.06.2009, 11:47 |
koren urcite pod vodou,mozna bych se i bal ty 600 a "pritvrdil" na 1000. grif zadnej neni,spis se obrnit trpelivosti:-( jakej mas plnic a kterej papir?
jaj papír nevím a plnič zhlavy taky ted netuším, ale je pravda že jsem plnič dával dost hustý a na hrubo a to může mít podle mě asi taky vliv že se toho musí odbrousit víc.

09.06.2009, 13:16 |
Kesam Já rval tenkrát celé auto od 600/do 1200 POD VODOU. TO NEJNI NA TAK DLOUHO MUSÍŠ HODNĚ VODY.
vody dávám hodně jen jsem měl pocit že to jde pomalu ale jak vidím je to normál. 1200 není to už moc? to už je snad na leštění? už po té 600 pod vodou mi to přijde hladké jak sklo.
kdysi sem dělával šestikilem , ale teďkaj minimálně 800 -1200 , podle teho , jaká je vrchní barva.

09.06.2009, 13:44 |
kucik 1200?-to je šílenost,vždyť ta barva nemá drápky,aby se na tak lesklém povrchu udržela,to se musí určitě po nějaké době začít loupat.

09.06.2009, 15:06 |
Faňas Tweety_xx: Zdravím...Doporučoval bych 800 pod vodou a porad omyvat houbickou...Hodně záleží, jak je plnič nastříkaný, což se odvíjí od toho jaký máš podklad (pokud je podklad kit, tak se nanaší celkem silná vrstva, aby se zaplnily pory a stopy po brouseni, pokud je to na nekitovaný povrch stací slabší vrstva)-- z toho plyne doba broušení. Také záleží jaký máš plnič , některé jdou brousit lépe některé huře. Po obroušení do požadovaného stavu bych doporučil přebrousit z lehka plnič 2000 pod vodou, možná je to zbytečné , ale my to tak děláme...

09.06.2009, 16:31 |
Fipo no já po šplíchnutí plniče pistolou,to mám většinou tak rovný,že stačí nějakej 1000-1500,chvílu šudlám (15min) blatník a je to...tak nevím, co tam děláš 4 hodiny. Ledaže bys to natíral štetcem a ten ti nechal pruhy :-D
blatníkem sem myslel prdel auta od kolu ke sklu a ke dveřím na kabru je to dost velké.
teda celý půl bok auta sem dělal 4 hodiny

09.06.2009, 22:02 |
fredh určo pod vodou a tak ta 800 až 1000ka- měl sem zrovna doma. Hodně vody a kámoš mi pak poradil trochu jaru do ní a vono to pak potom líp klouže.

11.06.2009, 16:02 |
karma Také když něco brousím, tak to dělám 800 pod vodou, hrubším bych to nedělal. Když je poměrně rovná plocha, tak to jde decentně a opatrně nejdřív vzít excentrem 320 a pak pod vodou 800. Případně ještě přelíznout 1000-1200...