Navštíveno 7243x

Jelikož nezůstane seriový výkon a výfuk se stejně musí udělat komplet nový, tak váhám co vybrat. Na trhu jsou výfuky s trubkou kolem 60mm nicméně jak se středákem, tak bez. Jaký je v tom rozdíl? Výrobce jsem našel supersprint, powersprint a jetex. Jetex se mi zdál zvukem asi nejhezčí podle youtube videí, nicméně to je zavádějící.
Powersprint:

Supersprint

Jetex

12.06.2009, 13:34 |
pov | Upraveno: 2009-06-12 13:36:05
mám powersprint... vnější průměr je 63mm, určitě vol 2 tlumiče, jelikož jsou oba jen absorbční, s jedním to bude hlučnější. Jinak zpracování a zvůk nádhernej, když motor netočíš, relativně tichej, ale na druhou stranu se umí krásně rozeřvat... video odemne: ale telefon ten zvuk nepobere
[ Link ]
s tim stredakem to byva vetsinou homologovana verze, tedy aspon u SuperSprintu.
Pov woe to je zvuk jako kdyz astmaticka duchna vyleze do tretiho patra :o))))

12.06.2009, 13:46 |
Kesam :-)
pov: no jde to pěkně za plynem, ale ten telefon to fakt nedává... :-))))) ;-)
Prosim te Vasekkch mel bys nakej odkaz na ten Supersprint nebo Powersprint vejfuk? ja sem tady v cechach zadnou firmu nenasel co tuty vejfuky umi,myslim tim ten zadni dil:)

12.06.2009, 20:41 |
pov ty webry do toho troch stekaji no :)
Davi-RS : na ebay se koukej :)
pov: máš za svodama danej vlnovec nebo to máš napojený natvrdo?

13.06.2009, 12:14 |
pov svody SS, propoj powersprint a pak ta sada od powersprintu co je na prvním obrázku, vlnovec nemám, memám strach že by to někde puklo
takhle to vypadá v reálu

za kolik si ho sehnal? Na ebayi to vychází na 8500,-

14.06.2009, 19:10 |
pov kupoval jsem ho taky z ebaye, cenu uz si nepamatuju, uz je to dlouho... ale tehda byl lepsi kurz...
Nakonec jsem vzal jen koncák od supersprintu a dám jen 60mm nerez trubku od svodů