Navštíveno 16839x

13.06.2009, 19:56 |
Kesam To je jako rat jo???? Jak to muže porazit toho golfa nechápu seriofka twingo z dečkou a kufrem na zahrádce a je tgo rat jo? Kam to spěje :(

13.06.2009, 19:57 |
Kesam
ten golf je povedenej a na twingu taky nevidim nic zvláštního až na izolepu na světlu a spzku na jednom šroubu
porota v tc je na hovno to se ví odjakživka každej na ní nadává...

13.06.2009, 20:09 |
Prady TC dementní hodnocení poroty, twingo je tuzing s kufrem na střeše a golf je raťák, neni co řešit....

13.06.2009, 20:18 |
Kesam Jde mi o to že někde machrovaly jak porota se musí na ten RAT style vyškolit a pak tam pustí a ještě nechají vyhrát to seriové tvingo.Na kterém bylo možná nejtěžší pro majitele namontovat tu zahrádku to mě poser.

13.06.2009, 20:26 |
fredh třeba má schnilou podlahu...

13.06.2009, 20:28 |
Kesam fredh: hele o tom to nejni to zase nejni o tom že je auto schnilé na sračku to musí vypadat.

13.06.2009, 20:34 |
TROY twingo je kolegy z práce
není scéna nejsou auta do kategorie takže si to každej přeberte
S ratem je to stejnej šaškec jako s "performance"... To twingo rat vyhralo :-D. TC je fakt čím dál tím lepší :-)))
tohle bylo dneska v tc v blatnej nechápu jak ho tam mohla porota pustit

13.06.2009, 20:47 |
Kesam At jdou do prdele jak nejni kategorie renault je snad French scen ne?
skodovkar: v Blatny si myslim, ze TC vubec nebyl :-) :-) :-)
a von čoveče nebyl :-D
[ Link ] show&shine není TC ;-)
Luke-Jeep: asi jsme oba slepy... ale je pravda.. nikdo z nas tam nebyl... takze slovo skodovkare plati a proste tam byl :-D :-D :-D
já jsem to taky čet že tam nebude tc ale pak jsem viděl plakát a tam byl napsanej a na srazu to říkali taky a vim že to neni šou and šajn:-)

13.06.2009, 21:09 |
Katy Tuning cup bude po Olomouci az v Pardubicich, takze v Blatne NEBYL. a Show&shine je o necemm jinym trochu ač treba kategorie jsou podobne, ale npar. hodnoceni neni tak prisne a detailni.
Lidi toho nakecaj a nekoukal si na plakat z lonskyho roku :-D :-D :-D

13.06.2009, 21:49 |
Kesam V Blatnej nebyl.
Zahrádka a nenalakovaný nárazníky stačej:)

13.06.2009, 22:13 |
Kesam Asi jo člověče.
ten golf je hodně moc dobrej......

13.06.2009, 22:42 |
Kesam Jo ale porota dá 1 místo RAtovému twingu :D
no docela sem se smál... :-)

13.06.2009, 23:07 |
TROY jenže goťák se svojí 1čkou nesoutěží pokud dobře vim a jak řikám bez scény to není vono - lépe řečeno lidi združující se na shovwstation.cz jsou proti TC :)

13.06.2009, 23:18 |
Kesam Jenže tohle jsou výsledky nevím ze kdy a tam píšou že ho za sebou nechal takže asi soutěžil pak se asi nasral že ho převálcovalo twingo serie a vysral se na to :D
aspoň je vidět o čem celý TC je.
Byl jsem v Olmíku, obě tyhle auta jsem viděl a taky to nechápu... Ten golf byl dle mě nejlepší raťák co tam dorazil. Asi je to tak že když má známosti v porotě tak není co řešit.

14.06.2009, 09:58 |
TROY výsledky olomouc pro rat :
1. místo: Renault Twingo, Filip Šulc
2. místo: VW Golf II, Ondřej Schreier
3. místo: Opel Corsa, Václav Demel
Jak jsem už psal G1 nesoutěží a pokud dobře vim tak Filip žádný známostí v porotě nemá tak nevim co tu plácáte za h*vna s prominutím, když o tom víte kulový.

14.06.2009, 10:41 |
Kesam Troy:mě jde vb podstatě spíš o to že takhle rat určo vypadat nemá a jestli tohle nepatří do french scen tak kam teda?
jak twingo tak golf mi nic neříká...nevím co těd každej má s nějakým RATEM ....
ještě, že už mě tohle pustilo, když vidím kam to spěje...
Já třeba nechápu ani tohle. V olmiku sem se na to díval a přišlo mi to jako orezlá plečka bez jakékoliv práce. Vypadalo to jak moje winter kára taky pobuchané a prorezlé díry.

14.06.2009, 14:36 |
maxov Tweety souhlasim s tebou...ted si každej kupuje škodovky a všechno co lidi davaj zadarmo,koupi tomu kola a jako je to RaT jak prase na TC atd:)))
v tuning soutezich uz nelze pochopit asi nic...tak leda spritny a hudbu...tam to změříš:)
To Twingo, to nemyslí vážně =o) Docela bych chtěl vidět ostatní v týhle kategorii... Příště cestou z hub se asi taky stavim na TC pro nějakou trofej =o)

14.06.2009, 19:06 |
Kesam Já se tu seru s fiestou aby nějak vypadala a když si vzpomenu že sem dal pryč micru tak se tluču do palice to byl RAT jako prase :)
koukám že asi vezmu polo na nějakou soutěž......to je rat jako prase, liťáky na tom už mám...tak to je cajk... :-))))

14.06.2009, 19:19 |
Kesam Musíš pořádny alu ale :-) Jindrs by mohl s golfínem hele já tam měl řachlou pružinu bylo to snížené jako prase.

14.06.2009, 19:19 |
Kesam

14.06.2009, 19:25 |
Kesam
asi jako Nevris, nechapu kterej dement tohle vymyslel
škodofkář: já zase nechápu, jak vás můžou nechat jezdit po silnicích s tím vaším krakenem ...
v sobotu jsem viděl tu vaší šílenost naživo a už z dálky mi bylo jasno která bije .... fakt šílenost

14.06.2009, 22:54 |
Lukasooo | Upraveno: 2009-06-14 22:57:59
Když už chcete dělat odborníky tak by jste o tom stylu mohly něco vědět a ne tu plácat sra.ky
Napřed je zapotřebí uvědomit si rozdíl mezi ratem a šrotem což většina z vás stejnak nepochopí že jo ?
pak by to chtělo zkouknout pár ratů aby jste věděly co k tomu patří , a taky je dobrý uvědomit si rozdíl mezi cultem a ratem
A taky ybch řek že rat neni nandat rádoby pořádný ale tuzingový keskiny na micru :D
A pak bych řek ještě k tim winter kharm , chci vidět vaše zimní auto jak líže asfalt , má luxusní malý kola a nějaký neokoukaný nápady , to že v zimě to nakouříte do sloupu protze nezabrzídte na ledě neni rat

14.06.2009, 22:56 |
Lukasooo | Upraveno: 2009-06-14 22:57:27
Ale ej fakt že porota Tuzng Křápů si o sobě hodně moc myslí , a neumí hodnotit no
Protze bych se na Tuzning Křáp nepřihlásil ani kdbych musel

14.06.2009, 23:12 |
Kesam Lukasooo | :Si to tu pořádně pročti. A tenkrát tyto tuzingový kekiny udělaly co splnit měly :-)
A dneska vypadají takto.
[ Link ] Tady spíš řešíme auta co jsou v té sceně že nemají s ratem nic společného.

14.06.2009, 23:17 |
Kesam Máte pěkné stránky ta octávka 68 ročník je tvoje jo? jinak octáva s těma kolama ze šchade tak tomu říkám masox.

14.06.2009, 23:20 |
Katy že by trocha inspirace k ratu z Wörthu ? :)

14.06.2009, 23:21 |
Katy

14.06.2009, 23:22 |
Katy musim rict ze to byla silna dvojka ktera budila vsude hafo pozornosti a ve skutecnosti ty auta nebyla zadny vraky !

14.06.2009, 23:26 |
Lukasooo | Upraveno: 2009-06-14 23:30:56
Jojo octa 68 je moje octa zelená 64 je taky naše a octa 2001 ze s chrom pokličkou je taky naše
Hele mě nejde o to co tam soutěží , jak jsem jiz rikal mě je tuning cup u prde*e takze to neřešim , de mi o to jak to hodnotíte vy , to je hned samý jo to moje winter khars to je rat , jo nandam kola a du do rat . Přitom ta winter kara nema s ratem nic společnýho , to pokud si za tim názorem s wintrem stojíte tak může mýt rat každej druhej venkovskej Vendelýn
Ta G1 má styl , orignální nápady a ten renault ten kombík taky je jednoduchej krásně složenej k zemi a neobvyklej
To samý to twingo sice neni orezlý ale má styl a má tam i věci co by se dalo řict že k ratu patří , lepší než nějakej extrem tuzing co stál vedle něj .
A nevidim duvod proc by se rat auta neměly umistovat na srazech kdyz se umistujou i v zahraničí , i kdyz je fakt to stou porotou ale i tak
Souhlasim s Katy , ty auta na obrázku sou krásný , maj nápad a styl
Měly by jste si všichni uvědomit že Vrak neni Rat
A to že to twingo soutěžilo v rat je dle mě rozumnější než aby tam soutezila 120 s vyhnilejma lemama tuzing laminátama m3 zrcátkama a rádoby tuning stylovýma kolama ale zase třeba vy by jste byly spokojenější ne ?přeci jeom to twingo má k ratu blíž než ta šháde co sem popsal , de o princip

14.06.2009, 23:38 |
Kesam Katy to je přesně ono to je masox.
lukasoo:Pochybuji že to má bejt o tom uříznout pružiny a naprat tam kola a auto má zespoda vidět dovnitř.

14.06.2009, 23:42 |
Lukasooo | Upraveno: 2009-06-14 23:45:53
Kasam : To je přesně to co píšu , že Vrak neni Rat , a to stim vynter kharem sem psal taky ze to ze to máš obouchaný a ohnilý neni rat , nikde sem neřek že sem maj uíznout pružiny a má bejt vidět zkrs podlahu , ale asi si jsi to špatně přebral .
Já to myslel tak že rat by měl bejt naopak v co nejlepšim stavu co se motoru , podvozku a podlah náprav a celkově spodku týká , takže jsi mě asi moc nepochopil když jsem napsal že Vrak neni Rat

14.06.2009, 23:46 |
Kesam Já mám stejnej názor jako ty chvilku to potrvá snad příští rok už bude vidět víc podobnejch kousku jako je ten golf
Snad si každej uvědomý co to je rat a hlavně než se do toho pustí tak si o tom něco zjistí
Lukasooo: mas pravdu rozdil mezi ratem nebo srotem nevidim, pro me je to to same
jako Rajdlos ...
rat je humus, za chvilku tu každej bude jezdit s vobouchanou plečkou - ale bude těžce IN páč bude mít RATovou káru, asi jako před 8lety když v kinech frčelo F&F tak taky najednou bylo plno radlic a sekačů hlav :o)))
seru na opravu lemů na civicu, na týden ho postavím ke kauflandu aby tam pochytil ten správný rat style, pak na střechu a do kufru nahážu pár krámů ze skládky co máme za vsí, umeju kola a zbytek auta nechám zahnojenej a hurá na sraz ...
Rajdlos rulezz :)))
Lukasoo..píšeš tady, že rat by měl být jak podvozkem, motorem atd... v nej stavu. Otevři oči a podívej se jak má ten G1 řešenej podvozek... majitel evidentně není normální..když u tohodle auta už neexistuje zákon tlumení :D a důůležitý je, že je to RAT :)))
to Petura ...a nesmíš zapomenout proletět stádem krav, aby se ti pod kapotu dostalo kus vemena ...pak to bude mít teprve štávu :)
Jen malá reakce:
To twingo je moje - vyloženě rat look to ní, je to směrované do retro looku a ještě je to v začátku. Ohledně TC a Rat scene - sem spadá všechno jako, např.: retro,rat,woody,army atd.
Jinak v TC nemá žádné známosti jak tu někdo psal...

15.06.2009, 12:10 |
Lefi Nevřis/Petura apod. : píšete hrozné hovadiny.Úpravy po česku asi dopadnou tak jak píšešte,ale jinak to o tom určitě neni a ti co v tom žijou,jsou rádi za každý názor vašeho stylu!!! Tyto upravy jsou dělané tak aby šly co nejvíce proti proudu,bohužel se z toho stane moda a bude coooool :(
Jinak rat neni rozhodně jen o lišce,na voze nemusí být jediný kousek orezlinky a přesto je to RAT,ale asi nemá cenu vysvětlovat lidem kteří toto nikdy nepochopí,nezajímá je to a jen schazují,takovýto Look.
A neni to jen tuzerský výmysl...má to svou historii vzniku a myslim že poměrně dlouhou.
Za mně osobně je to teda hnus, nevidim na tom vubec nic zajimavyho a asi ani nechapu, jak se to muze nekomu libit, myslim tim hlavne toho Golfa, ty ostatni mi taky nic nerikaj

15.06.2009, 12:26 |
Tuner#2 | Upraveno: 2009-06-15 12:26:39
Myslím že tu nešlo o hodnocení RATu jako takového (taky to nechápu a když kamarád na novém laku vybrousil šmirglem šachovnici, tak jsem na to nevěřícně čuměl).
Tady šlo o to, že ten Golf je v rámci téhle ktegorie fakt slušně udělanej, ale to Twingo to je děs. Kde nechal porotce hlavu netuším...
Ta G1 nesoutěžila v TC!!!

15.06.2009, 12:34 |
Lefi Tuner#2 : myslim že tady bylo několikrát opakováno že Golf nesoutěžil...asi už ani nemá zájem.
To nevřiš : řekni majitely do očí že neni normální
Já už to tady vic nekomentuju protze to nemá cenu se tu o tom bavit když vy si pořád stojíte za těma sračkama že někdo nechá na civicu ohnilý lemy atd....
Sice ta G1 třeba nemá s tlumenim nci společnýho ale neni to jako to že máš na 120 vyhnilý nosnky a kastly a máš rat , ale to ti steně nikdy nepochopíš asi no
škoda tý W116, takhle zprasit pěkný auto, to už člověk musí bejt pořádnej debil... prostě asi tomu tuningu nerozumím...

15.06.2009, 12:41 |
Lukasooo | Upraveno: 2009-06-15 12:43:10
pořád lepší jí nechat lehce oraznout nez jí obvěsit tunou laminátu , nebo na ní zavařit pulku věcí
A envim proč majitel by měl bejt debil když si udělal auto jak se mu líbí , dělá to pro sebe ne pro ostatní snad . Já taky neřikam že někdo je čurák když má na autě víc laminátu než plechu.
Je to o vkusu a o stylu
Lefi: NJ to je tak když to nečtu celý. Sorry.
Lukasooo, je jasný že musej jako vrak akorát vypadat a myslim že to tady většina lidí chápe akorát si z toho dělaj prdel, nevim proč to tak řešíš...
raději už bez komentáře :)))

15.06.2009, 15:10 |
Lefi Petura : jinak lemy si oprav a udělej z toho něco pořádnyho a pěknyho konečně :P :P

15.06.2009, 15:13 |
Kesam lucass: asi tak :-)
Lefi: ano bohužel to u nás v ČR skončí tak jak jsem psal a tys to tak i pochopil ... čím větší plečka tím víc budu IN - bohužel na úkor bezpečnosti ostatních ... :o(
chudák coupe, takhle ho zprasit - kdyby ty lemy zůstaly původní, tak by to zase tak hrozně nevypadalo
Lucasoo: tady o ču****ch nepadlo ani slovo, tak nevim co šílíš ...
ono olamínátovaná bestie, se sekačem hlav na kufru taky není zrovna to nej

15.06.2009, 16:59 |
Fordik | Upraveno: 2009-06-15 17:01:07
Já tomu taky moc nerozumím, ale některé kousky se mi docela líbí. Bohužel ne u nás. A něco spešl pro Luke sleepa :o)

A co říkáte Bomber stylu?

rat, cult, bomber.... ty voe, co bude za chvíli?

15.06.2009, 21:41 |
Lefi Luke_288 : je toho mnoooohem víc,neboj :))))

15.06.2009, 21:44 |
Lefi tohle se nemůže nelíbit ...

15.06.2009, 21:44 |
Luke_288 | Upraveno: 2009-06-15 21:46:13
je mi to jasný, jenom se nad tim poslední dobou dost pozastavuju, protože mi přijde, že některý lidi už z nudy neví co by...
v jaký jsem kategorii se sériovkou? looser? :)))
ad VW- nevím, nic mi to neříká

15.06.2009, 21:57 |
Lefi Luke_288: podle toho jakou seriovkou,ale většinou to bývá skupina...
Starý usedlý pán :P :))
škoda octavia 1.9 TDI PD :))))
nechce se mi to pročítat, ale jen malá reakce na lukassa ze začátku. Ono opravdový rat má možná něco do sebe, ale to co se tady ukazovalo at už renault nebo twingo s ratem nemá nic společného teda alespon podle charakteristiky Ratu. Ono opravdu třeba ren renault, když svojí corse říznu pružiny a dám malé litáky budem na tom stejně. pravý rat sice vypadá zvláště(já to moc neberu) ale je za tím odvedeny kus práce, ale to co bylo zrovna v olmiku mi tak nepřijde. kdž už se chcou prezentovat jako RAT tak at to tak opravdu je, a ne že na střech naháže co našel po dědovi a svtěla zalepí izolačkou. když si někdo zalepil světla před 3 roky byl to tuzer. ted je to RAT
nechce se mi to pročítat, ale jen malá reakce na lukassa ze začátku. Ono opravdový rat má možná něco do sebe, ale to co se tady ukazovalo at už renault nebo twingo s ratem nemá nic společného teda alespon podle charakteristiky Ratu. Ono opravdu třeba ren renault, když svojí corse říznu pružiny a dám malé litáky budem na tom stejně. pravý rat sice vypadá zvláště(já to moc neberu) ale je za tím odvedeny kus práce, ale to co bylo zrovna v olmiku mi tak nepřijde. kdž už se chcou prezentovat jako RAT tak at to tak opravdu je, a ne že na střech naháže co našel po dědovi a svtěla zalepí izolačkou. když si někdo zalepil světla před 3 roky byl to tuzer. ted je to RAT

15.06.2009, 23:19 |
Kesam Bomber styl a já měl za to že hot road je to samé to mě bere jako prase jenže u nás snad nic nejni v táboře sádlo staví hot roada na kolenu :-)

15.06.2009, 23:22 |
Kesam Tady už je to oplechované Sádlo umí.
[ Link ]

15.06.2009, 23:34 |
hawai a ja mel za to, ze ret car je neco v tomhle stylu

15.06.2009, 23:34 |
hawai

15.06.2009, 23:35 |
hawai

15.06.2009, 23:35 |
Lefi | Upraveno: 2009-06-15 23:37:20
ALe něco by se našlo i u nás...Minimalně na Finale V Brně stalo par pěknych kousků a v Hale jeden mooc pěknej RAT ROD
hawai: to jsou právě ony Rat Rody

15.06.2009, 23:38 |
Kesam hawai to jsou rat roady to co dělá Jimy Schine to jsou hot roady jako prase ten jeho nákladák mrda všech mrd .

15.06.2009, 23:39 |
Kesam Lefi ten zvuk to trhá i na duši :)

15.06.2009, 23:46 |
Lefi

15.06.2009, 23:47 |
Lefi

15.06.2009, 23:51 |
Kesam Hele tenhle má spešl topení :-)
[ Link ]
opravdu jste chytráci,dlouho jsem se tak nepobavil jak touhle diskuzí.Chápu co 10,lidí to deset názorů,ale jak to tady někdo výše psal ,když frčeli alu křídla tak jste je měli všichni.(sorry,pokud jsem se dotkl některých co ho neměli),to jste byli všichni "IN"protože F§F bylo hodně v modě.
RAT není modní věc,jen jak je zvykem v ČR,tak se to začalo stávat modní věcí a samozřejmě svým českým přístupem,takže vše špatně.Kdo z Vás má aspon trošku času a než začne tenhle styl kritizovat,tak at si o tom něco napřed přečte než "vychrlí ze sebe "plky" a nesmysly.Nejvíc mě dostalo tvrzení o uřezaných pružinách,konkrétně pokud se někdo navezl do mé R 18 combi(break),tak ho vyvedu z omylu,předek i zadek na pružinách B&G -35/-35mm v kombinaci s plyn.tlumiči Bilstein.(vše použito z mího červenýho Fuega),jinak přední náprava komplet vyměněna(čepy řízení,čepy hormího ramene + spodního + komplet nový poloosy.Kesam - pokud tady chceš psát o špičce ve stavbách hot rodů,tak prosím Tě nekurvi mu jméno,jmenuje se Jimmy Shine,tak si to radši zapamatuj.
Vše je zkopírováno od MiraF....

20.06.2009, 00:55 |
Kesam Ale je dobrej občas ho u našich koumu na discowery:-) se nenasírej hned jsem to tak nemyslel.

29.06.2009, 00:55 |
Shr3k 13.06.2009, 20:46 | škodovkář: Ta Mazda v Blatné a její řidička byla prostě úžasná. Sledovali jsem ji s Radkem Řechkou (Respect), se kterým jsme vybírali auta v Show&Shine soutěži, a opravdu nás to pobavilo.
Tuning Cup samozřejmě v Blatné nebyl, to že si Libor natiskne na plakáty Tuning Cup, to ještě neznamená, že tam musí být. Tuning Cup má jasně daný počet kol i termíny, které lze zjistit světe div se na TuningCup.cz.
Nadávky na porotu RAT scene prosím směřujte Mr. Dynaboomovi, protože on je jednočlenná porota RAT scene (občas něco konzultuje a ptá se na názory ostatních).

29.06.2009, 00:59 |
Shr3k IMHO RAT/Retro atd. scene nebo něco podobného se tady doposud (i v případě Goťáka) nějak míjí pojetím. Ano, vizuálně, zvenčí ta auta mají něco do sebe, nicméně když se člověk podívá pod kapoty podobných výtvorů v Německu nebo v Americe, najde tam vyleštěnou VR6 nebo chromovaný smallblock s performance úpravou... to v našich končinách zatím schází

19.08.2009, 11:13 |
Veva některý rat paráda, ale to twingo je ošklivý v serii a tohle je ještě ošklivější, hlavně že tam má košíček :-D