Navštíveno 11137x

Používá někdo tento typ sání na felicii?
[ Link ] Potřeboval bych nějaké rozměry. Díky

22.06.2009, 11:58 |
Fipo úplně k hovnu, měl jsem ho,ale vůbec tam nechtělo držet...a to bylo přilepený lepidlem na okna a ještě i sponou přidělaný...lepší je zachovat klasickej airbox + když už tak přidat kvalitní filtr
já ho nechci do felicie, ale vypadá, že by mi mohlo po pár úpravách sedět. Proto bych potřebovalk rozměry jak je to vysoké a dlouhé. Průměr změřím u kámoše na feldě.

22.06.2009, 14:07 |
Kesam A to se tam, jenom jako nasadí a má to držet teda jo?
To nevím, já bych si to uspůsobil aby mi to držel šroub, ale felicie má původní airbox taky šroubovaný, tak nevím jak to maj vymyšlené.
Ja to mel na facku,bylo prilepeny normalne lepidlem na okna a nikdy mi neupadlo!! A to nebyl origo motor,byl udelanej takze i ty vybrace byli o dost silnejsi,a jak rikam drzel jak pribitej!!

a rozměry náhodou nemáš že?
No zejtra jedu do garaze tak bych ti to zmeril,jaky rozmery chces presne?
Jak je to vysoké a jak dlouhé. Případně jaký je průměr trubky. Vstup si změřím u kámoše.
s kámošem jsme do toho navrtali 3 díry, aby to drželo na origo šroubech na karbci... měl to ně šáde 100, motor favo, udělanej na cca 100 koní (vačka, hlava, KP, svody 4-1) pod kapotu se to vešlo a ani to nechtělo upadnout:)
Honza:
Tvůj kámoš to měl na 100? Tak to musím říct kámošovi taky dělá něco podobného.
jj měl to na stovce, protože se tam nic kloudnýho pod kapotu nevešlo..
Davi: byl jsi už v té garáži?