Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Lakování

o Navštíveno 5169x o
o 24.06.2009, 20:55 | davevo
Zdarec jakým tlakem se nanáší plnič a lak? Jeden bar asi stačit nebude co? Chtěl bych si stříknout sám nárazník ale nikdy jsem nic tak velkého nestříkal. Jen malé věci sprejem.Asi mě tu ukamenujete že to mám dat odborníkům.Jenže já jsem tip udělej si sám :))))

o 24.06.2009, 21:22 | karma
1 stačit nebude, lak tak 4 bary :) plnič cca také...
o 24.06.2009, 23:25 | Nismo.Power | Upraveno: 2009-06-24 23:29:01
1 určitě ne :) když už tak těch 4-5 ale hlavně konstantních tzn velká nádoba a né kompresor na dofukování pneu hnanej ze zapalovače :)
těch 0,5-1,5b máš taky pistole ale to je velice malej rozstřik spíš na opravu malý plochy :)
o 25.06.2009, 13:50 | Kesam
Záleží jakou tam máš trysku pak záleží jak máš hustej plnič od toho se to odvíjí nejvíc :-) já to dělám podle toho když bude plnič namíchanej hodně tak tak mužěš třeba i na 2 když ne tak na na 4
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.326 sekund.