Navštíveno 5622x

takže po par letech nejazdenia na tomhletom mazličku som si povedal Dosť :)) udelam nutne opravy aby nehrdzavel a bol v dobrej kondici a sem tam sa bude už na nom jazdit :)))
1.vym krkokom bolo umyt auto už sa patrilo :D akurat kola treba preleštit lebo trošhu hrdze sadlo na nich :( (na tejto foto su už jemne leskle:) )

25.06.2009, 20:20 |
Kesam bez těch nárazníku mi to moc nejde jinak pěkná kára jeden člen odtud mě v něm popovezl a byl to dobrej zážitek :-)
pěkný, jen hnědoidní barva mi moc nepasuje.
ako prve som si vzal do parady podlahu kedže , každa polaha pekne hrdzavie:) myslim si že až v takom hroznom stave nieje:) takže cely den som sa babral stym aby som sundal tu farbu :)

Bladzej: to neni hneda to je zlata farba :)) s metalinou no.. traba to poraidne umyt ešte

dnes sem stihol akurat vybrusit obe strany:) zajtra ak budem mat nejaky ten čas , thak bych to rad vybrusil poradne ješte šmyrglikem a možna aj natriet :)

Kesam: no porad lepsi bez narazniku jak tady tohle.
Redbullboy: peknej kousek

Phitypaldy: dakujem:)
inak pôvodne bol takyto v roce cca 2001 :)

25.06.2009, 23:06 |
Gervis | Upraveno: 2009-06-25 23:07:11
krasavec ;) Brouk ma porad svoje kouzlo :)

25.06.2009, 23:13 |
Kesam Phitypaldy:myslel jsem samozřejmě origa plechy ne tenhle humáč.
redbullboy: mě se líběj ty 'mračítka' nad světlama, proč si to tam nenechal v aktuální verzi? ještě si kup oživovač pneu, pak to vypadá super když sou černý a ne takhle zašedlý a špinavý.
basstard: podivej se poradne: jsou tam uplne jiny svetla - ze starsi verze brouka...
brouk peknej + podlaha zdrava coz je na mexiko docela zazrak
basstard: no nenechal lebo ako Luke-jeep pisal tieto svetla su z novšej verzie kedže sa auto prerobilo do origo stavu :) teda užšie blatniky aj svetla/predne zadne/
Luke-jeep: taky sa čudujem :D tej hrdze je tam menej ako na 20ročnej škodovke :)))xixixi a moor po cca trištvrte roku/od posledneho štartovani/ zas naebhol asik na 2-3ti krat:))) čo ma moc potešilo :)
jo tak to sem si nevšiml, sory.
no podle větraček za zadním bocnim oknem jde o mexickyho brouka... tzn original svetla jsou ty s tema mracitkama co tam byly puvodne... stejne tak jako zadni svetla jsou tuning :-)
problem s mexickejma broukama je, ze hnijou obecne vic jak nemecti... ale tenhle vypada solidne... (podlahy ma v 2x lepsim stavu jak ten muj :-D
no mne se taky pačili tie svetla s mračitkama ale bracho ho predelal na taku "klasiku" tak proto druhe blatniky, svetla, kola - lebo ho takeho chcel mat , tak či tak brouku to sluši v takom aj onakom prevleku :))) je to vkusne autičko si myslim :)
luke-jeep: no kedže o tychto autach až tak moc nevym thak aj proto som založil tenhle prispevek aby som sa niečo to viac naučil :)))
inak predtym vipadal takto zo širšimi kolama, blatnikmi a jinima svetlama:)

ty vytazeny blatniky bych teda na aute taky nezkousnul.

26.06.2009, 11:38 |
Kapka (M)
pred casem jsem delal kamosovi nejakou lehkou muziku do tohohle krasavce

Kapka (M) tak ten je fakt povedenej krasnej kusan
Kapka: krasnej kusek:) jinak co jsi tam daval /hudbu/ ?:)

27.06.2009, 20:19 |
Kesam pěknej modrásek

28.06.2009, 20:50 |
Kapka (M)
jenom obycejnou muziku za par penez..kamos nemel na vic prachy..takže starsi 4-kanal+monoblok..kompa dopredu,dozadu ovaly+SW za zadni sedačky..a dopredu vyjiždecku s DVD od Panasonicu
s broukem je problem, ze tam moc mista na kompa neni... :-/ takze je nutny to poresit nejak alternativne... ja poresil takhle:
[ Link ] 
;-)

ja osobne mam repraky v tapacire:) mne tam neajko vošli no už tam predtym boli nejake šuštatka a dali satam pred par rokmi hertz reprak ytake za par šupu aby nebolo ticho v aute:)
ja osobne mam repraky v tapacire:) mne tam neajko vošli no už tam predtym boli nejake šuštatka a dali satam pred par rokmi hertz reprak ytake za par šupu aby nebolo ticho v aute:)