Navštíveno 9632x

chce to zajet do stavebnin, aby ti do kufru hodily ještěrkou paletu ytongu a bude to gut :o) jinak krasavice a hoď detail kol.
auto je jen postaveny s kopce proto je vzadu takova dira,jinak diky
To, že je z kopce na to nemá vliv ne?Příjde mi, že ve předu je to snížený víc než vzadu.
auto stoji nakrivo, je to videt na levem zadnim kole.
jinak dobry. za me by to sneslo jeste narazniky v laku.
jak se to vezme tam kde jsem to fotil tak tam je to dost krivy,kdyz se podivas na ostatni fotky tak tam uz to je tak jak to ma byt. kdybych fifotil druhou stranu tak tam je zadni kola uplne zalezle v lemu,jinak predek je snizenej 45mm a zadek 40mm
mycTD:diky chtel bych na ni dat narazniky z noveho modelu a malinko je poupravit ale zatim neni moc casu a nevim jestli si ji necham.

26.06.2009, 19:56 |
Kesam Hele ještě kola jsi měl do lesku je to paráda se povedlo :-)
Me se docela tyhle nelakovany narazniky libi. Je to nezvykly a to vypada v dnesni dobe unifikovanyho tunerskyho autoparku podle me docela dobre.
M.Á.R.A.: Na trávě stačí malý hrbol a udělá to takovou mezeru. Podívej se na fotky na asfaltu a nebo na poslední, tak je to naprosto v pořádku.
Jinak vyvedená Felda. Pěkně decentní a všechno ladí. Za mě palec nahoru.
jo, taková lehce decentní, nic moc na ní není, ale je zajámavější než všechny ostatní... ;-)
Jako Thomas987,pěkná Feliša... Jak jsou kola velký a jaké pneu a podvozek je HP..?
Za me taky pekne,decentka.Narazniky nelakovat,v te cerne to ma taky kouzlo a hlavne prakticnost :-) Kola tomu sednou

27.06.2009, 12:38 |
DaveX Hezky naleštěná. Jinak na ní nic moc nevidím. Sorry. Kola hezké :)
nárazníky nechat, jen ještě folie a super!
pěkná felcka, hlavně bez laminátů.Ty FL nárazníky tomu budou slušet.
pěkná felda ;-)
to jsou 17''?
dekuji vsem, kola jsou 16" 7,5 a pneu 215/40,a jsou na tom jen sport pruziny
moc pekna feli, takovych se moc nevidi!

28.06.2009, 19:01 |
BadyS parádni felda, v jednoduchosti je krása !
niooos: Mě se líbí ta maska bez znaku, ale že jsi zachoval její tvary.