Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Rozdíl mezi filtry

o Navštíveno 5607x o
o 29.06.2009, 12:27 | Tweety_xx
Jaký je funkční rozdíl mezi sportovními filtry které jsou z molitanu a nebo ty bavlněné.

Například tyto:
Klasický - [ Link ]
A ten molitanový - [ Link ]

Odkazy berte jen jako ukázku. Napouštějí se ty molitanové taky? a co lépe filtruje?

o 29.06.2009, 13:01 | Rustapha-659 | Upraveno: 2009-06-29 13:02:49
Mrkni třeba sem.. houba je asi dobrá jen na mytí..

[ Link ]
o 29.06.2009, 13:11 | Dave1984
mám ten HKS Mega Flow Filters a jsem zcela spokojený, motor šlape pořád a ty mi mikročástečky tomu motoru podle mě nevadí :-)
o 30.06.2009, 12:09 | Nismo.Power
kouba je fakt na pí*u ač sem jí koupil ted taky ale nebude na dlouho ......
ten test je starej ale dobrej a proto mi příjdou jako nejlepší filtry jedině KN a to poměr cena výkon neb apexi sou těžce předražený tudíž se to dle mýho vůbec proti KN neoplatí....
o 30.06.2009, 12:40 | assassin
mam houbu na motorce a nemam s tim problem... tezko ale zmerim jak dobre filtruje... jo a ma to na rozdil od hks 2 struktury toho "molitanu" a olejuje se - pipercross
o 30.06.2009, 13:28 | Nismo.Power
hks se taky olejuje, všechno musíš olejovat jinak tam nemáš co by ti ten prach chytalo :) pipercross neni tak moc ani houba ale molitan to je a je dobrej :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4873 sekund.