Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > podvozek

o Navštíveno 5804x o
o 29.06.2009, 19:01 | Beda | Upraveno: 2009-06-29 19:02:48
ma nekdo zkusenost se sport. podvozkem Cobra? [ Link ] nebo radsi neco overenejsiho jako Weitec atd.?

o 30.06.2009, 11:07 | Kesam
No podle peněz no já mám super sport za 12 litru ale tohle to bude asi pěknej schit za 5 litru komplet a nejni tam moc info k tomu akorát že je to Kvalitní no jestli máš lowe tak asi šáhni po tom weitecu.
o 30.06.2009, 11:09 | Kesam
Tím nechci říct že ten muj je nějakej peckovej ale na víc jsem neměl až na to že mi zněj slezla barva tak jsem s jízdníma vlastnostma spokojenej a lak a komaxit je new :-)
o 30.06.2009, 11:17 | Beda
No penez nejak moc neni, cca kolem tech 10ti max jsem pocital :o)
o 30.06.2009, 14:30 | JR
proboha Bedo, tohle resime uz snad vic jak rok .... pokud pujdes do jakyhokoliv levnyho podvozku (Vmax, Supersport, Jom, Streetline .........), tak pri beznym jezdeni budes do roka resit reklamaci na tlumice (nemluve o jizdnich vlastnostech) a vetsina obchodniku ti rekne, ze je to proste zavada vznikla pouzivanim a ze mas smulu. Nema smysl na tehle vecech chtit usetrit treba tisicovku, protoze to se fakt nevyplati.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3967 sekund.