Navštíveno 6237x

Panové moje slečna by chtěla celolak i z narazníkama.Co použít když je mírně poškrábaný.Nástřik není problém to me udělá amatersky kámoš,ale ty narazníky neví.Dík za radu

04.07.2009, 15:54 |
Komba Tak to je ještě větší amater,když neví :D
Předpokládam že chceš odstranit škrábance,tak podle velikosti vybrousit ne a pak jestli je nárazník plastový,jako že určo je,tak ho nastříkat plničem na plasty,zbrousit a pak vrchní barvu.A stříkat v poloze jak je namontovaný na vozidle,takhle se stříká všechno...myslím že za mě takhle:)
Komba:mnyslim ze lip to nejde ;-)

04.07.2009, 19:20 |
Kesam Co je to za blbost stříkat v poleze jak je to na v ozidle to je největší blbost co jsem kdy slyšel.

04.07.2009, 19:21 |
Kesam Tome a když neví tak at se na to vysere když to neumí :-)vím co říkám včera jse to doláknul :-)

04.07.2009, 19:36 |
Kesam :-)

04.07.2009, 20:01 |
jenik to Kesam:tak to jsi toho jeste hodne neslysel .... melalizy jedine na polohu :-)

04.07.2009, 20:09 |
Kesam A kdo tu píše o metalíze?

04.07.2009, 20:13 |
Kesam
jj mate recht s tim strikanim v poloze jak budou na aute...aspon teda u metalizy to tak je...u pastelky si myslim ze je to fuk...ale metla se tak musi strikat protoze ty trpytky si jinak sednou a pak kdyz se to da na auto tak to bude vypadat uplne jinak nez zbytek auta...
to Kesam:dobra lakovna :-)

04.07.2009, 20:25 |
Miras když uz jsme u toho lakovani chci nalakovat na nakladaku naraznik a ruzne doplnky ktere jsou v barve plastu a nechci aby se to brzy loupalo nekde jsem slysel ze to musim nejdriv nastrikat nejakym sajrajtem kterej drzi na plastu a pak az snad vrchni nastrik. co je to za sajrajt jestli je to pravda. nebo staci poradne vybrousit a normalne nastrikat???

04.07.2009, 20:38 |
Kesam :-)
Základ na plasty pak plnič lak.

04.07.2009, 20:42 |
Miras a kdyz pouziju zaklad na plasty tak musim dukladne brousit nebo ne????
bud tak jak pise kesam anebo se da i tak ze udelas plnic hodne nahusto a fouknes to aspon dvakrat :-) ale lepsi je uricte zaklad na plasty pod plnic
hlavne musis dukladne odmastovat!!!

04.07.2009, 20:47 |
Miras jo a na konec se dava teda jeste lak teda jo???

04.07.2009, 20:48 |
Kesam n oi je lepší tam šáhnout pod vodou tak 800stovkou a pk ten základ.

04.07.2009, 20:49 |
Kesam Jak chceš no mužeš nemusíš.Na metlu musíš jinAK to bude matné.
no kdyz das i bezbarvej lak tak urcite nic nepokazis ;-)

04.07.2009, 20:51 |
Kesam Tak tak :-) ale na druhou stranu všeho moc škodí :-)

04.07.2009, 20:54 |
Miras no bude to modra pastel svetlejsi nez je na obrazku výš. jo a kolik vrstev se tak vseho dává ja pred 2 rokama strikal jiny nakladak dal sem to na normalni zakladovku asi 2 vrstvy a pak asi 3 vrstvy vrchni barvy a bez laku je lehce znat ze neni tak leskly ale z vetsi dalky to neni poznat ale asi na 2 nebo na 3 mistech sem chytnul kaminek a trosku se to odlouplo tak bych tommu chtel na tomto aute predejit

04.07.2009, 20:54 |
Miras jo zapomnel sem napsat e sem to brousil...

04.07.2009, 20:56 |
Kesam Na ten nárazník jsem dával plnič a 3 vrstvy barvy.To víš na tom laminátu to chytneš šutr a je to v pitchy.
prave proto bych uvazoval o tom bezbravmy :-) dkyz se daji dve vrstvy tak se nic nedeje...takovy ti manici z discovery davaji i 7 vrstev bezbarvyho kolikrat :-D

04.07.2009, 21:02 |
Kesam No jo ale tam je to o jiněm LOWE :D
jsme češi ne voe :-D hlavy chytrý,nějak to vymyslíme levněji :-)

04.07.2009, 21:07 |
Kesam :-) na laku by se šetřit nemělo ale když nejni lowe musí se jít levnější variantou :-(
myslim ze lak odrbe malokdo pac se to nikomu urcite nebude chtit delat znovu...radsi investovat rovnou jednou a proadne nez dvakrat...
myslim ze lak odrbe malokdo pac se to nikomu urcite nebude chtit delat znovu...radsi investovat rovnou jednou a poradne nez dvakrat...

04.07.2009, 21:11 |
Kesam tAK tedka jsem na tohle auto stříkal sám jenom ten předek jinak lakovna,

04.07.2009, 21:39 |
Komba Tak já bych to stříkal rovnou na polohu montáže vozidla,tim nic nezkazíš...jen řikám svoje zkušennosti.Lak většinou dvakrát,abych měl hladkou plochu a pak ještě jednu vrstvu a určitě to stačí.

04.07.2009, 21:49 |
Kesam Jasný
Diky všem za rady.TAkže první plnič vybrousit a pak zaklad na plasty a pak nastříkat do barvy.Já sem to možná napsal blbě chce celé auto do barvy a ne do laku.Ona bourala a nemá praci kdyby jo tak auto je v metalíze
Diky všem za rady.TAkže první plnič vybrousit a pak zaklad na plasty a pak nastříkat do barvy.Já sem to možná napsal blbě chce celé auto do barvy a ne do laku.Ona bourala a nemá praci kdyby jo tak auto je v metalíze

05.07.2009, 12:03 |
Komba Néé,základ na plasty(plniči se říká prostě základovka,ale je plnič na plasty,kov,hliník...)
Prostě to obrušte,řádně odmastit a nastříkat tim základem na plasty,asi dvakrát(nevim jak to bude hladký)Pak to přetahnout vodním papírem jak píše Kesam(800).Namíchej barvu a nanes zase patřičné množství a pak naneseš finální ochranej lak......lak naneste třeba po 15 minutách nic se nestane když o trochu dýl,ale myslím že když už je to přes hodinu tak barva zatvrdne natolik že se už nespojí s lakem a je třeba udělat nějaké rozstřik rozpouštědlem,aby se to zase aktivovalo,ale to radši nezkoušej...doufam že dobře vysvětleno a nezamotal jsem se:D

05.07.2009, 12:44 |
Kesam Komba nemám co dodat přesné .
Tom G2: co to máš prosímtě za amaterského lakyru, když ani neví jak se stříkají plasty... to ho zahoď aj s rukama :-( a postav ho spíš někde do pekárny at peče cukroví :-)))) než aby ti lakoval auto :o(
Jde jen o fáčko.Nemusíto být výstavní kus na tuningy:-)Stejne nejsou penízky na nic lepšího,tak jsem rád,že mě to někdo ze známých nastříká.Na ty nárazníky jsem se spíš ptal já,bo to chtěl jen už nachystat,ať se může hned stříkat.Díkes za rady Hošani a pak budou aj fotečky

05.07.2009, 20:44 |
Kesam mishan: :-D tak tak.

05.07.2009, 23:27 |
Komba No tak potom finální podobu chci vidět...jinak pevný nervy:D