Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > zahlazeni list

o Navštíveno 5947x o
o 05.07.2009, 22:16 | axetom
Tak dodelavam dvere a narazil sem n neco. Ve dverich mam po ochrannych listach ovalne diry. Jak se jich zbavit? Kamarad co auta dela rika ze kdyz se to zavari, muze se zvlnit plech. je to pravda bo se mu do toho nechce:) Dalsi vec, ve dverich je tlumeni takze bych to musel strhnout:( Staci tam narvat kit se skelnym vlaknem nebo nekdo kdo by tozavaril z plzenska?

o 05.07.2009, 23:42 | Komba
Ty jo hele,toho vaření bych se zas tak nebál.Kdybych to dělal já,tak ze vnitř dam plíšek a heftnu ho na pár bodech a pak byc hto zahladil tim kite ms vláknem(pro někoho možná prasečina a poradí jinak:D )
A jestli máš to tlumení tak by možná stačilo klidně dát rovnou kit.Ty dírky určitě nejsou zas tak velký a kit,když ztuhne tak je dost pevnej...
o 06.07.2009, 00:52 | skuutr
Jedine vykitovat, vyhratej zkroucenej plech na dverich za to nestoji. Taky mam vykitovano...
o 06.07.2009, 01:00 | axetom
a pod ten kit si dal co?mas tam neco? lepenku, bo tlumeni atd..??myslim z vnitrni strany
o 06.07.2009, 01:17 | Kesam
Hod sem fotku jestli je to rovnej plech tak se to muže zkroutit to bejvá u velkejch ploch např u střechy když sem zavařil na střeše kanálky tak se to zkroutilo jakom kráva.
já říkám jako komba zevnitř plech Aspon 4 boby nevím jak je to velké ale asi moc ne (nebo jse dal tkaninu po anteně a pak vlas do dneška to drží)
A pak dát kit když dáš jenom kit tak ti to poleze ven bude to vidět!!!
o 06.07.2009, 01:22 | axetom
jedna se o ty cerny:) Lepsi foto ted bohuzel nemam

foto k příspěvku  od axetom

o 06.07.2009, 10:29 | hifim@ni@k
A co zevnitř nabodovat plech a zvenku zacínovat ?
o 06.07.2009, 12:58 | KhuTchi
jo já to mám taky tak dal jsem lišty dolů a navařil jsem plech a zahladil..dírky jsem tam nechal aby nevznikla kapsa kde by se srážela voda ale mohla se odpařovat..teda doufám:D

foto k příspěvku  od KhuTchi

o 06.07.2009, 13:08 | Komba
no vidite,tak nakonec bych to tak nedělal jenom já.Přeci jenom když ten plech přiboduješ dvěma,třema bodama a nezavaříš během minuty celý dveře,tak se to nezkroutí...
o 06.07.2009, 16:22 | Gervis
KhuTchi:Nemachruj že už ti to jezdí :-P :-D
o 06.07.2009, 17:06 | Bladzej
vykitovat- udělal bych to jako komba
btw. pažoutek pěknej, až na ten šílenej nálep přes dveře.
o 06.07.2009, 17:44 | KhuTchi
Gervis ..to víš ja nevyjíždím v září...:D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3031 sekund.