Navštíveno 6474x

Tak by me zajimalo, zda to jiz nekdo delal. Rozriznout naraznik v miste cervene cary, a posunout spodni cast cca o 4-5cm a zalaminovat. Udrzi to laminat? Vystacim se sadou co se prodava v drogeriich?( mam tu dve cca 3 mesice stare neotevrene) a popr. jak to udelat? Laminat z obou stran?Bojim se ab to nekde neupadlo:) Jo a naraznik je plastovej

06.07.2009, 01:11 |
Kesam 1:Laminátem daš do sebe laminát.¨
2:Plast s plastem
3.Musíš to nechat zavařit svářečkou na plasty.
4:To jak tam máš zadělanou tu díru po lyště ti praskne.
Presne jak rika Kesam. Jinak naraznik jsem taky prodluzoval, teda spis nechal prodlouzit a bylo to komplet plastem a za 2 roky pouzivani ani prasklina.
kolik si za to dal a kdes to nechal delat?
Bylo to relativne za par korun, dela mi veci na 4kolku a vsemozny opravy plastu, jinak je v v Libouchci u UL -
[ Link ] Ale udela to kazdy kdo svari plasty
no to jo ale tady u nas jen tak sem zkousel kolik bysi rekli za zavareni ty listy ( plastem) a ceny 2000, 2600, 3200, atd...
No, to nekdo nevi co si za to rict :-) Mne stalo prodlouzeni narazniku, zavareni listy na druhym narazniku a zavareniy celeho prolisu na SPZ na narazniku myslim komplet 3000,- :))

06.07.2009, 10:07 |
Kesam axetom:hele každá sranda něco stojí :-)

06.07.2009, 12:09 |
Fipo já platil za protažení předního nárazníku u dr.plasta v brně cca 1800 i s poštou a to jsem mu nedodal ani druhej nárazník...ale je to 2 roky zpět...
hele škodovkáři tyhle kecy si nech pro sebe:) Nic extra s tím nebude. Chci jen maličko prodloužit přední nárazník pač ty laminátový potvory se mi nelíbí, zahladit lišty a lepší kola. Tím končím
axetom:vsak i to staci ne aby to bylo hezky auto :-)
ted nevim zda to ironie je a nebo ne:D

07.07.2009, 10:20 |
Kesam :-)
tak rpojekt pozastaven, dnes sem koukal na obrubnik a nahoda je blbec a urcite bych to urval. po snizeni auta tam mam 1,5cm takze na to asi kaslu

09.07.2009, 18:02 |
Kesam Njn 2*meř1*řež :D