Navštíveno 6730x

15.07.2009, 15:00 |
petrb tak se muzete mrknout jak ted vypada muj golf celeho sem ho odstrojil, a za hodinku ho odvazim ke karosari.

15.07.2009, 15:00 |
petrb

15.07.2009, 15:01 |
petrb

15.07.2009, 15:02 |
petrb
Jó G3, to je srdcovka, taky mám :-)
Tak plechy zrovna nehledám. Spíš nějaký pěkný alu, ale na to zatim nejsou skořápky.

15.07.2009, 15:25 |
petrb party_boy: presne tak, resil sem jestli ho dat pryc ci ho dat komplet do pucu, a vyhrala druha verze takze clej vyvarit celolak, motor vypucovat , nove tlumice atd atd. ale bude to pak pecka. motoricky jezdi velice pekne je to 1,9 a moc velka spokojenost, az na tu karosku, ale taky na ne nebylo 15 let sahnuto no, ale ted mu to vse vynahradim:-))
jak celýho odstrojil ? :))) dyt to je skoro vcelku :)

15.07.2009, 15:50 |
Lefi jako NP :))))
Tohle nevypada moc odstrojeně...
jako NP... co je na tom odstrojenyho, kdyz to ma i okna :-)
kompletní odstrojení to neni, ale golfík pěknej, sem zvědavej jak bude po laku

15.07.2009, 16:36 |
petrb no je to udelany tak jak to chtel karosar, tak sry pokud sem se nekoho dotkl:-)
Já mam teď dovoz z Itálie, je to 1.8 benzín 90hp a protože jsem začal bejt línej řadit, tak ho mam v automatu. Docela to jede a hlavně po rzi ani stopa, sem tam nějakej šrám, ale OK.

15.07.2009, 16:53 |
Adler jen tak mimo .. kolik te to by oko bude stat to vyvareni+ novej lak+ novej podvozek ? to je nafta bez turba? naka spesl vybava?

15.07.2009, 16:55 |
petrb je to nafta s turbem 66kw, vybava: vsechny okna v elektrice, klima, zpetne zrcatka v elektrice, vyvareni cca baj oko vim i ostatni, ale nechci to tady psat, az dostanu fakturu reknu vam nebojte se.

15.07.2009, 16:57 |
petrb reknu to takhle na upravy na aute lak podvezek atd mam nachystanych 100 litru. presne vam to rozpisu do mesice co kolik stalo, udelam mensi serial.

15.07.2009, 17:28 |
Timbo sorry ale jsi blazen rvat kilo do 15 let staryho dieselu. kdyby v tom byla aspon veruna. ale je to tvoje vec tak at se ti dilo podari dotahnout do konce podle tvych predstav.

15.07.2009, 18:33 |
Komba To až ti to bude vracet tak to vevnitř nepoznáš:D...pokud ti to teda zpátky nesloží:D
..na celolak bych to odstrojení viděl trochu jinak ... to bude nějaká piplačka :).. a nechávat zbytek rozdělat od lakoše ? odvaha :)
budou se dít velký věci ??? :-)
to bude celolak ve stylu pymp my ride kde nechaj cely auto pohromade zalepej ho a druhej den je hotovo :)))))
ty okna by jsem sundal bejt tebou já jsem tam našel nemilé překvapení:-)

16.07.2009, 00:58 |
Rudi Timbo - dělat 15let starou verunu nebo naftu je skoro jedno, nevidim v tom rozdíl :-))
jestli se na tom bude dělat něco jakocelolak a je to vystrojené takhle tak to snad ani nechci vidět :-( bůh ochraňuj golfa
sory ale jako nademnou , spise to vypada ze jsi to odstrojoval tak hodinu , u me vypada odstrojino takle
bez agregatu, interieru atd
kazdopadne at se golfik vydari a kazdyho vec do ceho cpe prachy

nebylo by lepší koupit něco novějšího než cpát peníze do stařešiny?? si sundal 2 nárazníky a píšeš že je to komplet odstrojené :-)
basstard: no ale taky píše že je to tak jak to chtěl karosář, tak nevim co tady všichni řešíte.
ondry: řešim proč sem dává ty fotky když sou o ničem. taky když sunám nárazník to snad hned nebudu fotit na ahc a dávat do sekce tuning. sory ale já to prostě nechápu.
Ondry 2.0 20v: tady se spis narazi na to, ze se to vyvari jen tak na oko... protoze pod tema dalsima vecma co nejsou sundany muze bejt kupa rzi....

16.07.2009, 11:11 |
Ondry 2.0 20v | Upraveno: 2009-07-16 11:12:52
basstard: ale je každýho věc co si sem dá, ne? i kdyby sundal jenom tapec zpod střechy. všichni tady řešíte chujoviny. jeden řekne že to neni odstrojený, majitel auta řekne sorry ale takhle to karosář chtěl a hned se ozve dalších 50 lidí že to neni odstrojený. to zase nechápu já :-D
třeba v případě okty táty pana škodovkáře chápu že každej napíše že je to humus, ale tam to chápu :-)
MiniMike: ale to je petrovo problém :-)
a jéje tady se někdo zastává, nejsi náhodou jeho máma? :-))

16.07.2009, 12:55 |
Kesam Odstrojil jsi nárazníky ne? :-) Já jel do lakovny takto odstrojenej jedna sedačka pas palubka a zadní světla na 4 šroubkách :-)

16.07.2009, 12:58 |
Kesam Takhle vypadá odstrojené auto se mi zdá :-)

16.07.2009, 12:59 |
Kesam Boded by to karosář nechtěl vid další lowe když se to tam bude celejden rozebírat tak proč ne vid :-)
Ondry 2.0 20v
..si raději počtu 50x podle tebe blbých žvástů než vidět 3 posraný fotky, který jsou o hownu.....
je to každýho věc do čeho cpe peníze,ale v dát 100k do naftovýho G3, to mi hlava nebere... a jestli to bude lakovat stylem že to trochu olepí a foukne to někde na dvorku,tak jsou to prachy vyhozený do kanálu..

16.07.2009, 17:26 |
petrb kluci vim ze je to pro vas mozna nepochopitelna vec!, ale pro mne je to srdecni zalezitost a nemohl bych ho dat pryc, jinak co se tyce laku tak to nebude lakovat zadnej hej nebo pockej, ale mame tady supr lakosa, uz sem videl nekolik aut od nej a nadhera, vsak vam to pak ukazu je me jasna vase kritika, ale jak tady nekolikrat sem psal tak auto sem oddelal tak jak si to pral KAROSAR! pro ty co to necetli.
jo tak jestli to jde jen na vyvaření těch plesnivin,tak to jo, už jsem myslel, že by to šlo k lakýrovi jen se sundanejma nárazníkama
[ Link ] takhle vypada odstrojené auto připravované pro lak :-)
pak na to hod nějaký super kola na zem a bude to pecka