Navštíveno 6263x

Tak to vypadá, že lakýrky mě ještě neomrzely. Pánové jak je to s kvalitou neonů? Nějaká dobrá firma? Jak si stojí ty levné sady třeba kolem 1700?
už to tam nedávej! už je to přežitek :-) ale proti gustu..
Nejlepsi neony jsou zadny neony.

16.07.2009, 12:20 |
fredy jj, neony hod do prdele, nebo jestli pán chce tuzing, tak potom by jsi byl No.1

16.07.2009, 15:16 |
Skury By se tu mohla rozvést diskuze, co je tuning a co tuzing. 95% tuning cupu je tuzing, protože chromový/pozlacený šrouby a bílý podběhy jsou absolutně zbytečný. A to třeba nemluvím o laminátových křídlech a spojlerech... :)
Ono je jedno, jakou sadu koupíš, všechny jsou na stejný brdo. Je lepší koupit LEDkový trubice, teoreticky by měly vydržet víc, ale je to fakt prašť nebo uhoď.

16.07.2009, 16:13 |
Alííí LEDky právě svítěj pořád moc bodově. Já kupuju neony u JR v Escape6, a zatím 100% spokojenost s kvalitou, výdrží, i cenou.
Jinak ať žijou podběhy v bílý kůži, zítra je jdu pucovat na Plasy... :-)))))

16.07.2009, 16:36 |
Skury Já mám taky neony a spokojenost. Včetně výdrže... A hlavně mě se nelíbí ten cirkus z LEDek, různý efekty a tak. To je fakt děs běs. :)
Alííí: Ještě že já nemusim, ale Plasy XX. sna zmáknu. :)
skury proc tuzing?Bud je to racing nebo styling:-) ale oboji patri pod tuning:-)Vetsina TC je jasnej Styling:-)nevidim v tom problem,tuzing je podle me olepena fabie od milotecu:-)

16.07.2009, 16:46 |
Skury Francouzskej, španělskej nebo řeckej styl tuningu je taky tuning, ale Češi by to označili za tuzing. ;) Je to věc interpretace. Pro mě je tuzing i auto, který je nabušený "IN" věcma, ale na silnici nevyjede, je vozeno na platu, takže auto k ničemu. :)
Stromeček tuning a podobně je jasný. :)
Měl jsem tam ještě v plánu dopsat Skuryho a Ufíka, ale nějak jsem je poztrácel, takže Skury a Ufík taky díky :-D
Jinak tohle se mi líbí dost, na výběr hafo barev, takže jako správná pouť
[ Link ]

16.07.2009, 23:10 |
Kesam Mám v garáži modré ale letos je tam dávat už nebudu na 100%
Vy co s tim máte už zkušenosti, jak se to dává na auto? Tam jsou nějaký fičury na přilepení?