Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > chromování kovu? plastu?

o Navštíveno 6705x o
o 19.07.2009, 20:04 | Luke-Jeep
Vim ze se to tu uz probiralo a plast hlavne u Kesama... ale... jak je to s chromovanim kovu? Drzi to? bylo by to na vec, ktera se hooooodne toci... (ne nejsou to kola) a je to horky... bude ten chrom drzet? pokud ano... dela to nekdo v okoli brna?

o 19.07.2009, 21:32 | psychopath
chrom drzi podle toho jak kvalitne ti ho udelaj.Co vim tak jedna z nejdulezitejsich veci je podklad.Pokud vim tak nejlepsi je myslim mned.A k tomu teplu pokud tam je vyssi teplota tak ti to asi zezloutne,no a pokud je to nejakej extrem tak mozna asi i neco horsiho.No a v okoli Brna to snad delaj nekde u Tisnova nebo Blanska ale musel bych to zistit od kamose nechaval si tam chromovat veci na motorku.No a otacky chromu nevadej ale nesmi tam dojit ke stiku s necim jinym jinak se ti to odloupne a ses v ......!
o 19.07.2009, 21:37 | Luke-Jeep
jasny no... jedna se mi o vrtulu na chlazeni...

foto k příspěvku  od Luke-Jeep

o 19.07.2009, 21:51 | Gervis
resil bych asi strikanej chrom...
o 19.07.2009, 22:05 | H-Honza (M)
no zalezi na typu plastu...
brachovi to delali na masku, prvni rok to bylo super, po prvni zime to ale vypadalo jako strilky tim chrom sprejem... Delali mu to nekde v Jablonci.
o 19.07.2009, 22:18 | Luke-Jeep
v prve rade mi jde ted o kov... plasty jsou jaksi druhotne, ale zajima me to spis ze zajimavosti :-D
o 20.07.2009, 17:56 | Kesam
Luku mám nachromované víko převodovkyx a ventylu v lázni a drží to jako prase tedka jezdím teprve 4 den ale dobrý dělaly mi to tady v Táboře jako fušku za 3 kilka jenom v lázni.Plasty dávají do nějaké mašiny ale jestly jsou nějaké starší tak se muže stát že z toho pak něco poleze a nejni to ono.
o 20.07.2009, 17:59 | Kesam
Nejhorší je ale příprava jak je tam krapet orezle nebo vyrezlá dírka to jsem měl na tom víku převodovky okolo šroubu tak je to tam vidět je to teda nachromované ale je to vidětr musí se to vyleštit jak když leštíš kola na doraz jinak je tam vidět každá čárka kámoš renovoval Javu ze 48 roku a radši koupil nějaké věci new kola vejfuky atd.
o 20.07.2009, 21:41 | *DM*
Když něco písni,chromuju teď celej motor a obě nápravy
o 20.07.2009, 22:31 | Misa 106
Luke dela to Berty v Prostejove,nebo taky Edge..Luda se Smartem urcite taky vi co a jak..
o 21.07.2009, 18:37 | Hanys73
Nevěděl by někdo o někom kdo by zvládl pozlatit plastové víčka z motoru (asi 4ks)? Popř. i firmu. Díky
o 21.07.2009, 18:42 | Midnite
sry za OT: ale MNĚD nemá chybu :D
o 21.07.2009, 20:24 | crestik
....hlavně aby to vypadalo, tak se ten kus železa musí vyleštit do zrcadla, pak se nanáší vrstva mědi, bo na železe chrom nedrží a pak až chrom. Ale jak vidím tu vrtuli, tak leštit bych to teda nechtěl :-)
o 23.07.2009, 12:40 | Vasekkch
www.galvenn.cz
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3275 sekund.