Navštíveno 5870x

Koupil jsem zene felicii a chtel bych to nejak ozivit, protoze ta barva je hrozna. uvazoval jsem hodit na strechu bilou folii a chtel bych videt jak to asi bude vypadat. pak budou cerne folie na oknech, kola L&K uz mam doma, jeste treba sehnat pneu. Co si o tom myslite? popr jak by vypadala ta bila strecha s kombinaci s bilou listou co je na 5. dverich(ta horni striska, ve ktere je ostrikovac okna) Díky

fota jsou dost o nicem, mobil,no...

18.08.2009, 11:39 |
Pekys bych se na to pěkně vysral, akorát vyhozený prachy za něco, čím bude jezdit max do práce a na nákupy.
sry, to si asi slyšet nechtěl.
Jestli to chceš trochu upravit, hod na to kola, jedno jaký, hlavně hliníky, zavař tu zadní lištu, neb ti to kolem ní stejně časem shnije a lak bych nechal, protože to je dalších min. 20tis za lak. To už je víc než hodnota toho auta.
nechci lakovat, chci jen hodit na strechu tu folii... listu kaslu. nebudu zavarovat,lakovat a pod. zadni dvere jsou zatim v klidu, vystrikal jsem to voskem, tak to snad chvili vydrzi.zase do toho nechci moc investovat. a jak jsem psal. kola uz mam doma,ale jeste jsem nesehnal pneu.

18.08.2009, 12:06 |
Pekys tím bych skončil, kola a jezdit. Možná bych zatmavil okna, než folii na střechu.
abych jen nekecal, tady máš tu bílou střechu

18.08.2009, 12:09 |
Pekys s oknama (rychlovka, tak to uplně nesedí :c) )

18.08.2009, 12:14 |
Pekys

18.08.2009, 12:14 |
Antonio | Upraveno: 2009-08-18 12:15:05
Díky. bude folie i okna. na okna jde pristi tyden. kola mam uz doma,jen mi chybi sehnat 2ks pneu. chci na to dat technicakovy rozmer at ji zbytecne nebuzeruje nejaky policajt. patri tam 175/60/14 coz je skoro nesehnatelny rozmer(starsi). nove kupovat nebudu, na ty 2tis co rocne najede...
Jinak diky za nazor a vt:-)

18.08.2009, 12:15 |
Pekys | Upraveno: 2009-08-18 12:15:58
jeslti máš obrázek kol, tak sem s ním, jinak nevim který myslíš.
edit: už jsou tu :o)

18.08.2009, 12:17 |
Pekys to kolo by to chtělo vyfotit z podobnýho úhlu, jako jsou na autě. Takhel budou hodně deformovaný a výsledek vt bude stát za prd.

18.08.2009, 12:17 |
Skury Koukám, poslední dobou je v modě mít střechu v jiný barvě než celý auto... :) Před x lety to byly GT pruhy, teď bílá střecha. :)
feline nepomuze nic.radci nacpy penize na udrzby a prevenci proti korozy apod...udelas nejlip
pekys: lepsi foto nemam(tohle jsem nasel ted na netu). ale to si dokazu predstavit. Diky
kicker: na udrzbu neni co. felicii staci benzin a cas od casu novy olej a jede. s tou korozi mas pravdu,ale je to vylite vostem, ted musim vystrikat spodek a kaslu na to. az to za 4roky zhnije tak to hodim na srotak a koupim neco jineho.:-)

18.08.2009, 20:39 |
gizmi Skury: jj je to moda..ja tomu rikam slozenina, aneb bourano pres strechu :D Proc jinak taky lakovat strechu :o) Bylo mi vysvetleno ze kdyz ji dam do cerne, tak to z dalky je jako prosklena strecha a ze to je pecka :) Tak nevim :o)

18.08.2009, 22:12 |
Pekys White Roof Car ne? Normálně z toho uděláte WRCčko :oP A to je teprv pecka ;o)

19.08.2009, 10:56 |
Kesam taky bych tam nic nedával ale tvoje auto tvoje věc :-)

19.08.2009, 11:00 |
Veva dal bych tam max folie na okna a kola, nic víc...