Navštíveno 21482x

Začal jsem postupně od listopadu novýma svodama od hlavy, celonerezovým tlumičem a novýma nábojema na zadek abych dal dozadu na 105tku kotouče :-)

Svody jsou tentokrát přesně se stejnou délkou jednotlivých větví...

Něco na omotání...

Nové gumy - semi slick Toyo Proxes R888 195/50 R15

a včera to dovršil nákup nových kol - ATS DTC Superlight. Hmotnost lehce přes 6kg.

ATS

Taky už máte vánoce? :-)
Jinak velký dík patří obou bratrům - jmenovitě MiniMike a Skury.

12.12.2009, 18:09 |
Kesam Pecka !!!!!
To bude asi hodne slint:)

12.12.2009, 18:28 |
imax Ja jeste cekam na balicek, mnel by prijit v pondeli :D ... jinak moc pekny jezisek :D
moc hezke! taky sem si tento tyden nadelil nova kola na Scorpio...ale jeste parkrat by mohl Jezisek dorazit, muzika jeste neni uplne super :-)
ja mam prvni cast uz hotovou komplet vylestene sani + ventil vyko...

jinak fotak v tel tezce nepobira

ATS byly super volba, moc líbí :o)

12.12.2009, 18:45 |
mourl to ventil víko jsi měl nechat v té origo červené struktuře......
mourkl: myslis jako s nadechem ohorelyho jo, to by urco vypadalo echt :)
za me teda urcite lepsi po nez pred :-)

xenone: kua tobě svěřit motor tak ho zapečeš :D
ja bohuzel ne to jedna inteligentni firma CAMPPERFORMANCE, takto se u nich instaluji vstriky, ale jedno se musi nechat byla to pekelna jizda na plamenech...

12.12.2009, 19:10 |
Kesam Pěknej motor
Prosim te, hlavne si ty vstriky dotahni poradne... ;o))
tak šup šup do auta, sme zvědavý :))
paráda.
xenonman: Moc hezká práce.
pěkný, ATS na žlutku sednou jak ulitý ;-)

13.12.2009, 14:25 |
mourl Jo určitě je to hezčí..ale když pohledáš na H-C clubu tak si kluci tu strukturu dělali sami a vypadá to jako origo.
o lakovani honda ventil vika
Tuner#2 : o tomto
[ Link ] , nemylim li se ...
A jo, úplně jsem přehlídnul příspěvek z 12.12 18:45, teď už mě to dává smysl :-)
kua drat do camp performance jezdim na brzdu, instalovali mi tam chip a sani a chystam se u nich na svody, myslis ze radsi ne e jo?:o)

13.12.2009, 18:59 |
xenonman | Upraveno: 2009-12-13 19:00:52
martyn reknu to takhle
ja to mel bez papiru a jeste mi rekli, ze je to moje chyba prej, ze vstriky mi davaly jen na ledeni na brzde, ale nechali me normalne odject.
tzn pokud u nich neco delat jedina at na to napisou papir co tam delali a pak problem bejt ani nemuze me takhle vypekli a skoda na honde cca tak 80tis...
bmw mi cipovali taky oni, tzn uz jsem objednanej na 4x4 brzdu tak jsem hoodne zvedav co tam bude...
Tuner#2 - pekne si se do toho pane pustil,myslim ze par silnejsich aut bude mit na okruhu dost vytreny zrak :-)
Fandim Ti,pekne se si zlutackem hrajes,pokazde se tesim na Tvoji dalsi upravu,pac vim ze nikdy nesahnes vedle :-)
Dane: kluci od Focusů uvažují nad nějakou spoluprácí s Performance, tak jsem jim hodil odkaz jak dopadla Hondice a ozval se tam nějakej člověk od nich, že prý to byla tvoje chyba a oni za nic nemůžou. Nevím, tebe znám, je ne.
Jinak pro Tunera: pěkná práce :o)
cupra.165: To už mělo i letos na starých šlupkách, tak se docela těším jak tohle bude fungovat. Díky za poklonu.
Fordík: Taktéž děkuji.
Jinak výfuk bude krásně schovaný za nárazníkem a myslím že to vzhledu auta hodně prospěje, že zmizí ten "bojler" vzadu :-)

Takhle s nahrubo vyříznutým čelem.

Fordik
tady to vidis, moje chyba ? ano, ze jsem tam jel o to ostatni se uz postarali oni, jsou to u me amateri co nevedi co delaj asi tak... na ten cip od nich jsem taky hodne zvedavej co tam bude
celkove charakter u teto firmy ko turbo na turanovi, horici honda diky vstrikum jedine co maji je celkem vstricny pristup, ale bez dokladu od nich bych urcite nedoporucoval neco delat, pac pokud davaj doklad musi drzet zaruku
Tunere, palec vzhůůůůůru:)
máš to moc pěkný! hezká práce .-)
Tak dneska obuto...

2

A zvážil celek.

MiniMike: Bude :-D Momentálně zadní náprava s kotoučema ve vývoji :-)
jojo neco jsem zahlidnul ;-) a jinak kola vypadaji krasne ;-) ale ta vaha nic moc :-D :-D :-D asi ti zvazim kola z Mini :-D
NJ váhu dělá ta mrcha guma, má 8,6kg :-/
Schválně zvaž, zajímá mě porovnání.

04.02.2010, 21:58 |
Kesam to je nějaká spešl od TOYO jO?
Pekne Ti sedla guma na rafek,libi,zadne A :-)
Ideální zimní vzorek :o))
Kesam: Semi slick střední směs, boky to má tvrdé jak beton.
cupra.165: Díky holt správný rozměr s ohledem na šířku disku. S těma tvrdejma bokama si ani A neumím představit :-)

05.02.2010, 14:25 |
cupra.165 | Upraveno: 2010-02-05 14:29:58
Já jsem na tom takto
7.5 x 17 s pneu 215/55/17 18.3 kg
Samotny disk 8.1 kg
Oproti originalnim kolum mam usetreno 3 kg na kole se stejnou pneu a s rozsirenim o 1,7 cm je to sakra znat jak v zatackach,tak zrychleni ci brzdeni

cupra.165: Á koukám další co vážil kola a hnedka na novej váze ještě s fólií :-) Když vidím tu samolepku, asi je tam taky lípnu vypadá to docela dobře.
Jen tak pro zajímavost, obul jsem na ATSa nový gumy Nokian V a proti R888 docela zajímavá úspora v hmotnosti...

S R888 mělo kolo 14,9kg a s touhle sériovou gumou jsem na krásných 13,4kg což je 1,5kg na kole dolů.

31.01.2011, 20:48 |
cupra.165 | Upraveno: 2011-01-31 20:49:24
Hezke,ja mam na magde oz superllegera 7x15 s toyo proxes t1r 195/50/15 novou 12,8 kg :-)
Ale i tak zajimave,kolik kg se da udelat jinou znackou gumy.Az je trosku ojedes,tak klidne jeste kilco pujde dolu :-)
Čekal jsem kdy se ozveš, už jsem si nepamatoval kolik jsi měl, takže máš stále méně :-/ :-)))
Ale jinak je pravda, že tady ten rozdíl dělá odlišná konstrukce boků, proti R888 má tohle klasický tenoučký bortící se bok a to je to 1,5kg dolů.