Navštíveno 7645x

Mate nekdo zkusenost z nerozbitnymi bezpecnostnimi foliemi na auto proti corkarunm a ostatni verbezi?
Dal by me zajimalo zaslepeni zamku na Sharan, zda nekdo nevi kde sehnat zaslepku na dvere u ridice a zadni kufr.
DIky
za me vychodisko znas,
zaslepku klasicky u vw neni problem stoji to par korun, spolujezcova bude stejna, pripadne zadek je take shodny
bezpecnosti folie + slunecni folie
udelal bych alarm volani na telefon jedina sance
takze koupis ten muj athos co mam na prodej vc startu prez tel :-)

13.12.2009, 00:14 |
Kamil Rajdlos - ty fólie bych zvážil. Při nehodě to může být vcelku přítěž.
spiš naopak nebudou střepy ohrožovat!!!!!

13.12.2009, 10:32 |
xenonman | Upraveno: 2009-12-13 10:33:55
kamil nemas vůbec pravdu, na internetu mas primo i vedeo jak se bezpecnostni folie da ze vnitr vylomit ...

13.12.2009, 13:21 |
Kamil xenonman - jasně, problém ale může být právě to "zevnitř". Co když bude celá posádka v bezvědomí?
taky jsem někde četl, že to může bejt trošku horší pro hasiče z hlediska vyproštění
Tak zrovna hasiči si s tím poraděj raz dva...
když tě hasiči vystřihaj z hromady zmuchlanýho železa a plechu, tak ty okna s folií takovej problém nebude.
Viděl jsem bezpečnostní folii "v akci" na závodech do vrchu. Auto šlo přes střechu, okna se nevysypala, absolutně bez střepů - tzn bezpečnější.
A pro hasiče to není problém. Pokud už vytáhnou techniku, tak nějaké okno fakt není problém, otázka pár vteřin i se střehou:-))
Spíš by mě zajímalo, jestli tónované fólie mají také trochu bezpečnostní funkci.
Rajdlos: Já jsem kupoval záslepky v origo shopu Škodovky (cca 600 plastové záslepky i s tím hliníkovým kusem místo zámku). Ale dají se sehnat za poloviční peníze na VW a Škoda fórech...

13.12.2009, 19:02 |
xenonman | Upraveno: 2009-12-13 19:03:01
klasicka folie zadnou funkci bezpecnostni neplni...
a dal by jsem prosím nekdo nejakej link na ty folie bezpečnostní ??