Navštíveno 8322x

13.12.2009, 12:58 |
0Evil umi nekdo par diru z interieru ?:)

13.12.2009, 13:05 |
Kesam Nedávno se to tu asi řešilo použij vyhledávač.
...nebo zobrazení podle aktivity a 5 řádků níž :-)
spiolercentrum.cz obať se na ně docela se do toho opřeli a pěkná práce..

13.12.2009, 16:48 |
Kesam spoilercentrum.cz to nejni?
no podle mě to tihle boleslavští šmudlové(souzeno podle vzhledu prodejny) stejně dávaj do Mnichova Hradiště do Air Designu, zkus zavolat rovnou tam(google ti to číslo určitě vyplivne)

14.12.2009, 16:39 |
Kesam Ten ruff ví všechno hele :D
no vzhledem k tomu že jsem z MB tak ještě abych to nevěděl:-)
Tak bejvávalo.. Přemek se do toho opřel a má to tak o 1/3 levnější než Air Desingu.. Maj již výrobnu na lamináty aj. A jinak podle vzhledu prodejny se dá opravdu hodně poznat... :-))
hele jako pokaždý když jsem tam přišel, válel se tam nějakej zevlák za stolem, ochota objednat něco co není na krámě na bodu mraz a ty krámy co tam maj nějakejch pět let přetahaný ještě ze starý prodejny nekomentuju, fakt mě jako neoslovili, tuningový eshopy nijak nesleduju, takže k těm nemůžu říct ani fň. A já myslel že ty laminátový hrůzy už dneska nikdo nekupuje, že už to pominulo, a ejhle:-) jinak Eva tam ještě prodává? (či jak se jmenuje, se už nepamatuju:-))
Jojo nějaká holčina tam dělá... Vím že lamináty už moc neletí ale jsou ješrě borci co to chtějí kluci nám je pak dohodí a je něco vyděláno.. Dřív tam byl jeden takovej neochota to je pravda ale ten karbon fakt dělají dobře..Kámoš má od nich v A6 potaženy lišty ve dveřích a středový panel a pecka..
mrkni na www.carsfolie.cz něco málo tam je :-)