Navštíveno 11882x

ahoja mam otazku troufne si nekdo nejlepe z prahy na go motoru na 1.8 16V 99kw od renaultu nevim ted z patra presne oznaceni motoru:-(
já bych to udělal, ale nejsem Praha
já bych to udělal ale je to renault :)
cendler, nismo: ROFL voba... :))))

26.12.2009, 19:21 |
Honza2.016v | Upraveno: 2009-12-26 19:21:54
p. kasl z řevnic .. jsou na něj dobré reference, ale s prací jsem se osobně nesetkal... ceny příznivé
Motorservis Kasl GO motorů, výbrusy, prodej pánví, pístů a ventilů Komenského 446 252 30 Řevnice
Telefon : 257 721 222
P:Kasl je mistr v oboru ale jsou tam strasne cekacky, brousime u nich kliky, hlavy a tak...
Jinak bys mohl rozepsat o jakou Go by se jednalo jestli jen spodek nebo komplet, vybrus ,hlava...
podle ceny, pokud bude prizniva cena tak komplet. motor ma 2OO OOOkm ale funguje ale kdyz uz bude venku tak bych rad udelal go :-)
nevim proč se tu někdo směje :) takhle primitivní motor zvládne i moje babička poslepu...... nicméně nechce se mi to dělat už z důvodu že na to neni moc čas ale hlavně je to renault takže při odstrojení se každej druhej šroub žvejkne apod....
ještě bych možná zkusil máru , ten tak nějak "nemá práci" takže by se mu bokovka šikla.... popř. můžu márovi s tim helfnout
co se go týče tak spodek bych udělal až podle stavu, pokud bude vcajku tak stáhnutim kliky si můžeš spíš pohoršit, vyměnit olej pumpu určitě, rozvody a vršek hlavně..... tj. srovnat hlavu s blokem, hodit kovový těsnění pokud teda chceš pak hejbat s výkonem, zbrousit sedla vyměnit gufera na ventilech.... díly na hlavu nebudou zdaleka tak drahý jako na spodek, resp na palici bych počítal že jedno gufero tak do 150kč, nemrzky a ostatní těsnění tak kolem litru , těsnění pod škebli tak kolem litra, šrouby netušim ale tak 100/ks možná.... prostě nebál bych se toho tak jako těch FR šroubů uplácanejch z bláta :)
já bych tu go nedělal z vlastní zkušenosti.dokud šlape nešahat..A 200000 to nic není jen zatím vyhožené peníze.max bych to přetěsnil a preventivně spíš vyměnil lambdu popřípadě vyčistil sací koš atd..
já bych tu go nedělal z vlastní zkušenosti.dokud šlape nešahat..A 200000 to nic není jen zatím vyhožené peníze.max bych to přetěsnil a preventivně spíš vyměnil lambdu popřípadě vyčistil sací koš atd..
jako Akordýsek, jeslti funguje jak má, taky bych se v tom nevrtal, ono kolikrát taková prevence spíš uškodí než pomůže (a kór u francouze)
muze to udelat kamarad, cenu netusim, ale muzu Ti dat cislo :-)
ten motor bezi ale dokud se nezahreje tak ma stresne vysoky tlak oleje....Lukasi pisni mo ho prosim do icq,nebo nejaky kontakt na nej:-)ja bych to asi zvladnul i sam ale radeji bych se poradil s nekym kdo to umi:-)
jirka je sikovnej a dela hodne za rozum
cislo Ti poslu do sms
jj potvrzuji sms,dekuji!:-)
co znamená strašně vysokej ??? ono olej samo s teplotou ztrácí mazací schopnosti takže tlak je při studenym větší než při teplym a to docela znatelně..... nechtělo by to teda jen popřemejšlet o jinym oleji ? :)
Nismo: vy jste vubec rodina - babicka dela poslepu GO motoru.... :-)
a to ještě nevíš co dělá děda poslepu..... a už vůbec nevíš že ani jeden z nich nežije ;-)
motor po studenu tlaci 3bar...netllacil....
Nismo... myslím že víme co dělal děda poslepu :D
po studenu 3bary? a to se ti zda hodne? to mi skoro porschik tlaci za tepla na volnobeh (2,5) :-D za studena 4,5 - 5 :-)))
nikdy to ale nedelal:-( navic je potreba pretesnit,papa olej
to 944ka taky... aspon se poradne promaze
tak pokud už to bere dost olej tak se nějaký to GO šikne..... ale i tak bych to omezil jen na vršek motoru a na spodek bych pouze kouknul v jakym je stavu ale nesral bych se do něj pokud to nebude třeba
každopádně 3b nic moc :)
Ta ho je úplná kravina.to co ty píšeš jsou úplně normální věci u studenýho motoru.A ještě jednu věc 16v+francouzs.to bude papat aji po go:-)Ten motor je předimenzovanej.Zbytečně vyhodíš prachy do luftu.

30.12.2009, 11:31 |
Muff Mam 16v clio a po startu běžně tlačí i 4.b....po zahřátí teměř nic.

30.12.2009, 12:10 |
clown Kasla na komplet GO motoru nezaplati, za to ma ty Clia 3.., hlavy na srovnani vozi Kasl jinam :o)
ja vim, my vime :o) tchan rovnal hlavu na moji bejvale cordobe, co ji odvezli novy majitele ke Kaslovi :o) takovy kolecko Ritka > Vsenory > Revnice > Dobrichovice a zpet :o)) Ve finale 30.000 v prdeli za polovicni GO motoru VW 1.4 8V, co mel 250 tkm najeto .. , neptejte se mne, co stal na vrakaci jinej (5000)