Navštíveno 9209x

zdravicko pánové potřeboval bych poradit jak dostat prach s čoček!!!!zkoušel sem vyfoukat(silným fénem) ale nepomohlo.. dále se o me optela ženska na parkovisti a měl jsem prave světlo jednu dlouhou šmouhu,zkoušel sem rozleštit zubní pastou (četl sem na netu)a pomohlo to jen tam zustaly male škrabanečky a plexi je zmatněné:-( prosim poradte čím to rozleštit do čira za co nejnišší cenu,vyděl jsem na youtube,že to braly smirkem 2000-3000pod vodou a dale nejakym "filcovým-hadrovym ???" kotoučkem.každá rada dobrá.

prach

sice čína lamp ale potřeboval sem čočku na xenon
tým jemným šmirglem pod vodů , potem vzít jemným filcovým nebo riflovým kotůčkem do vrtačky , já většinů jemnů pastů na lak , úplně to stačí.
Doporučoval bych tou dvoutísicovkou pod vodou a pak leštící pastou White Max.Jinak to doleštění tou pastou se musí provádět filcovým kotoučem "namočeným" do lojové pasty.Účinek je stoprocentní,já měl lampy zažloutlý,poškrábaný a docílil jsem stavu novejch,fakt špica a investice 500kč
No a tu čočku bych vypreparoval ze světel a vyčistil bych ji přípravkem na lcd monitory s kterým se dodává i ta hadřička co nepouští žádný chlupy.Takhle jsem kámošoj dělal čočky v A6 a super výsledek
jde o to že čočku asi jentak nevyndam je to čínska výroba:-(
Aha,no tak to jo.Jinak co jsem slyšel,tak někdo to vyplachoval teplou jarovou vodou,ale to jsem nezkoušel,tak nevim.Jinak pak teda dát světla na chvíly do vyhřátý trouby,aby povolilo těsnění okolo plexi a rozebrat a vyčistit,nic jinýho nepujde...
porate nejaky eshop , vsude mají jen na lestení hliniku...
co treba tady nejaka sada ?
[ Link ] nebo hodte odkazy s cím máte zkusenost do toho 500kila by to bylo ok :-)

29.12.2009, 17:32 |
xenonman | Upraveno: 2009-12-29 17:33:35
je třeba používím leštící pasty 3m, ale cena těch past je stejná jako cena lamp :-)
a neni plast jako plast tyhle činské lampy jsou proste na prd...
jestli to budeš davat do trouby tak bacha na dobu a teplotu měl jsem zakazníka co takhle lampu upekl :-)
pro tvoji potřebu si kup temto za 80,- a budes spokojen v ramci možnosti

29.12.2009, 17:41 |
mourl já to třeba zkoušel hadříkem a tempem a mám je právě mléčné teď to sklo.Potřeboval bych asi už něco ještě jemnějšího s kotoučem asi nejlepe.Co něco teda z těch sad tady?
[ Link ] , třeba tuhle
[ Link ] To by mohlo být lepší než Tempo ne?
tech variant je vice, potom filcovej kotouc, vrtkacku s regulaci otacek at to nepripeces a jedes...
no prave chci ty lampy mít čire jako drive a je pico.vina ku.rvit druhe svetlo jde o to ze kazde vypada jinak a chci aby byly stejne..... jinak tna ty lestici sady sem taky koukal asi zkusim.
jinak pict to fakt nebudu :D zkusim to vyfoukat kompresorem,kdyz nepomuze vemu klacik+hadřík+lih a budu si pár hodin hrat
xenon : lampy sem sehnal za pekny peniz a potreboval sem neco do ceho dát HIDky pochybuju ze do winter car ma cenu vrazet xxtisic za xenon lampy.
dej to tým tempem , ručně určitě neé , nechal bys na tem ruky , kotůč a vrtačka , nebude s tým mrdačka :o)
a muze nekdo poradit jaky pouzit kotouc ?????? je jich fůra hodte nekdo kdyz tak nejaky link:-)
jura.j: dobry rym :o)
a neni to fuk kdyz astra de do kytek? :-D
perfekt : na tebe sem cekal :D
sem koukal ze prodávas esko jo ??????
jojo, chces misto astry? :-D
boužel ee po je to ještě věčí vrak jak astra:D