Navštíveno 8544x

kamarád mě poprosil jestli bych mu to sem nedal, chtěl by videt jak by fakan vypadal kdyby od pulky dveří dolu byl v černé barvě, díky predem za nej :-)
vypadal by jako potuzenej favorit ... co více k tomu chceš dodat... vdi to ma hezky tak jak to má ...
mu rezne spodek jo tak udela opravu a potuni to dvoubarevnym lakem..:D:D jinak asi na tom neni co zkazit at to udela treba modre..

05.01.2010, 19:43 |
Kesam Tomuhle pomuže bohatě tempo za 25kč :-)
Asi takhle...

05.01.2010, 20:46 |
ego :D schwaboid : dobře ty
to nema chybu ty voe to je :D:D:D lol:D
hm tak dik, jednoduse neco chtel tak proc se tu nenajde jedna inteligentni hlava a proste mu to s poprosenim neudela at to vidi, je to jeho vec, jeho auto, nikdo se neptal na nazory jaky to bude, nebo jestli to udelat nebo ne!

05.01.2010, 22:25 |
KAJEL rychlovka snad to pomůže

06.01.2010, 08:25 |
Veva tak schwaboid to vyřešil :-D :-D :-D
kajel: jo diky předám to dál

06.01.2010, 11:05 |
Alííí Každej nějak začínal, já jsem si na dvoubarevná auto netroufnul do dneška, a začínal jsem s orezlou dvojitou koncovkou výfuku na mámy Cliu. Takže tohle Fávo klidně může na jaře bejt na vzduchu, a s chromovejma 10x16" ;-) Dneska je jiná doba, ale jako fórek to nahoře gut. :-)
dvojton není tak těžkej,ale pokud chce zahnat rez jako já , tak nedoporučuju:D kvaliti fota si nevšímejte fotit prostě neumím:-(

to perfekt : za par měsíců velka zmena co :D To tam ta díra v prahu teprve vyrustala:o)))
no to jo :-D hlavne tady mela astra nejaka pekna kola jeste
to sou plecháče(ATS-Alu) co sem kdysi koupil za 600kil i s gumama od cigošu:D
krásnej kauf kde sou ted?

06.01.2010, 21:43 |
DaveX luda551: krádež na objednávku říkáš jo? :-D

06.01.2010, 21:48 |
Kesam :D
daveX : na objednávku ne ..xD prostě mi nabídli kola tak sem je vzal a obratem otočil šly za 2ku když sem naložil sonika tak si auto sedlo a 17ky byly moc ...

07.01.2010, 09:56 |
Alííí luda551: Jsem se lekl, žes je za 6kil koupil, a oni si je zas do týdne sundali, a prodali jinam... :-D