Navštíveno 9170x

10.01.2010, 19:42 |
ego jake pružiny použivate? Mate zkušenosti s firmou weitec?
weitec je jedna z dobrých firem na pružiny...a hlavne mají dobré ceny,rozhodne schvaluji... jsou tvrdá a mají dobrou výdržnost ...
Já používám Invel dle vlastního návrhu a max. spokojenost.
JOM a ikdyž na ni někdo nadává tak si nemůžu stěžovat!
ja mam teraz EIBACH a som spokojny,a k WEITECom len tolko ma ich kamos a je snimi spokojny,dobre su este KONI...

11.01.2010, 18:18 |
ego Tak jsme zde vyjmenovaly snad všechny výrobc avšici spokojeni , takže je to asi jedno jaky. hci snižovat o 3 až 4 cm.ale nehci stratit uplně komfort z jizdy.tak diky všem
Ale třeba já jsem spokojen jen proto, že k těm pružinám namotaným na zakázku mám i upavené tlumiče od HP sporting. Dávat tužší pružinu na sériový tlumič není zrovna optimální, velmi rychle odejde a sérový tlumič nestíhá tlumit kmity tužší pružiny a bude se více zahřívat.
jezdim uz prez rok jen na sport. pruzinach -40mm nasazenych na seriovych tlumicich a zatim vse ok a v pohode, komfort jizdy ale ztracen :-D
ego:uplne ti bude stacit ked das auto dole o 30mm....uz ked das viac tak to budes mat tvrdsie a tvrdsie...

11.01.2010, 20:08 |
ego jojo me 3 cm stači a asi vezmu ty Weiteky maj přiznou cenu

11.01.2010, 21:18 |
Kesam 3 je málo 4 nebo 6,ale to chce už i tlumiče:-)

11.01.2010, 22:06 |
JR firma KW automotive jako vyrobce znacek KW a Weitec od novyho roku prechazi k tomu, ze i pruziny Weitec budou zluty (driv byly zeleny). Da se tedy ocekavat, ze sjednotili vyrobu a pod znackou Weitec se budou prodavat KW pruziny za lepsi cenovku :-) Jinak pro rok 2010 se ceny Weitec zvedly :-/
jajo.bb:Weitec mám a v pohodě fungují ale komplet podvozek je komplet podvozek s pružinama to bude tvrdší ale přesto uskákaný..

12.01.2010, 10:52 |
ego jajo.bb : jojov ta je moje :) tak pocakm jeste do jara jak to bude stema cenma :) popripade neco našetrim a dam tam komplet
ego:no aj ja riesim podvozok teraz,tak uvidim ze ako vindem z peniazmi a aky nakoniec kupim a ze kolko bude stat....
Thomas:takze ked dam komplet spotr.podvozok tak bude jazda konfortnejsia ako pri seriovych tlmicov z sport.pruzinami?
jajo.bb: Řekl bych že ano a mnozí to jistě potvrdí.
ego: Než abych řešil, nějaké hovadiny, jestli jen pružiny a série tlumiče, nebo nějaké sportovní tlumiče a k tomu sportovní pružiny a vůbec nevíš jaké to bude, tak bych vzal komlet sportovní podvozek originál.
[ Link ]

13.01.2010, 11:33 |
ego Dragster: na ten jsem se taky už dival ale je to za velky love a sniženi je tam minimalni :(když už bych daval komplet podvozek tak minimalne -50

13.01.2010, 14:03 |
Etien (M)
kdyz pruziny, tak i tlumice...
Weitec je dobra volba v pomeru cena/vykon...
a slusna zivotnost tlumicu...
ego: je pravda, že ten origo je drahej, to je cena na ofiko stránkách, určitě na salonu se nechá sehnat levněji a snížení je u něho asi 40mm, nebo kecám?.
Jinak s Weitecem zkušenost nemám, ale třeba ta cena za komplet není tak nízká a snížení 30mm
[ Link ]
Dragster:dobra stranka.....