Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > centrál...

o Navštíveno 7915x o
o 10.01.2010, 22:45 | ynafynaf
dobry den,
nevim jestli to sem patri...jestli ne, tak se omlouvam...
Chtel bych se zeptat na vas nazor na centralni zamykani co se prodava na aukru...(bejva tam vice podobnych ale vsechno to asi leze ze stejny tovarny)

[ Link ]

nevyznam se tolik a proto se jak lama ptam...je tohle dobrej central nebo jen nejakej nejlacinejsi smejd? (nechci prave nic drahyho, ale zas aby mi to za mesic odeslo taky nechci) Mam golf 3 (3dvířko) - slo by to do nej namontovat? Je k tomu potreba nejaky kodovani v servisu nebo tak, nebo to proste "nejak" namontuju dle navodu a bude to slapat primo na ty ovladace? Koukal sem taky ze ten jeden "moturek" ma 5 dratu oproti ostatnim, to je kvuli cemu nebo jak?
A jeste asi hodne debilni otazka, na kufr by jeden z nich namontovat asi nesel co? :)

Nebo jestli mi doporucite nejakej jinej...
Navod na nejakou podobnou montaz neni na netu,nevite?

Budu rad za jakoukoliv radu.. diky

o 10.01.2010, 22:49 | axetom
sel , na kufr das paralelne jeden napojenej na zadni dvere. jinak 5 vodicu ma proto ze je ovladaci. TZN. timhle zamknes odemknes central, 2vodicem nic neudelas. Ten se dava na stranu ridice a spolujezdce. motorek sezenes zapar korum treba v autokelly. jo ted koukam ze mas 3 dvere. tak to ti jeden zbyde:)
o 11.01.2010, 12:23 | ynafynaf
to me taky mohlo napadnout :) njn chytrymu napovez, hloupyho kopni :) no bylo mi asi jasny ze k ridici, ale proc to ne no...no obcas se tam prodavaj i s dvouma 5dratama, takze jeste ke spolujezdci, coz by byo docela dobry...

jen jeste jestli to teda neni jen nejakej smejd, nebo jestli tenhle "lacinej" central je taknejak OK... ?? sehnat nekde manual a nejake se v tom povrtat a snad by to slo no...jen se bojim kdyz sem to nikdy nedelal...proto se radeji ptam jestli s timhle uz nekdo nema nejakou zkusenost no...
o 11.01.2010, 12:26 | axetom
hele to ti neporadim. Ja vzdy kupoval od www.tssgroup a spokojenej. Muze byt ok ale nevim zda to treba nejde nejal lehce obejit ten kod z vysilace. k tomu ti fakt nic nepovim:( Ale mel sem tu kamarada co sem mu montoval central z aukra, motorek co zbyl sem mel pouzity na odskok kufru. vydrzel tam mesic. Pak sem dal motorek z autokelly a je to pres 2 mesice a porad je ok.
o 12.01.2010, 22:30 | ynafynaf
koukal sem na ten shop a vypada dobre... mas pravdu motorek sam o sobe stoji par korun... prave ze nevim jestli tohle co tam ty lidicky nabizej za zajimavou cenu, jestli to neni fakt nejakej smejd co nevydrzi jako treba tady jak pises...a co ti na nem vlastne nevydrzelo? jako neco se ulomilo nebo jakto ze uz neslapal? jinak tomu kamosovi vsechno funguje? jak ma?
o 12.01.2010, 22:36 | luda551
já mám od maxicaru i s alarmem cca 2roky a pohoda :-) kupovan za 400kč na aukru.funguje vse 4dveře + 5te dvere
o 13.01.2010, 07:54 | crestik
jen trochu OT: dvouvodičem to jde, dokonce i po jednom drátu, když druhý je kostra:-) Funguje to na principu sběrnice, kdy všechny dveře, nebo i okna visí na jednom drátu, který je napájecí a jen na tom namodulovaný signál. Každé dveře, nebo vlastně každý elektrický sráč, který chci ovládat, ale musí mít svůj "demodulátor". A jednotlivé tlačítka jsou vlastně jen modulátory pro "svůj" elektrický sráč
o 14.01.2010, 16:25 | axetom
přesně tak crestiku:) Co jsem pochopil z tveho příspěvku je slovo sráč a druhé slovo sráč:)
Dneska sem se ptal kamarada, tom ten central jede dodnes
o 16.01.2010, 10:32 | ynafynaf
tak to je fajn ze slape, tak ja ho asi koupim mno, ale ted to asi nema tolik cenu, necham to asi na leto az bude teplejc abych to nemontoval v mrazu... :D nebo jeste uvidim (zname to...cim driv tim lip :D)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3024 sekund.