Navštíveno 7607x

Zdravím...nemůžu nikde sehnat žádné autopotahy do škoda rapid(viz foto)..nejlepší by byly v černé barvě...prosím kdybyste náhodou o něčem věděli tak dejte vědět...díky moc..:)

to je cajk sedacka. sice takova old-skulova, ale nic bych na ni nedaval.
Sežeň černou verzi, potahy budou hrozný...
no jo..mě se taky líbí..akorát sou hodně zašpiněné a nejdou vydrhnout...navíc si házím interier do černo modré barvy a moc by se to tam nehodilo..:)

19.01.2010, 20:03 |
dddd černou verzi neseženeš
ou..tak mi nezbývá nic jinýho než sehnat potahy..ale vážně sem je nemohl zaboha nikde najít...

19.01.2010, 20:11 |
dddd ale jsou ještě fialové, ty by třeba šly, nebo černé s takovejma jako bílejma pruhama
tož to se na ně musím někde poptat.díky...ty fialové nebo ty černé by se mi tam hodili o dost víc než toty..
mám doma ty bíločerný,kdyžtak se ozvi
Ty fialový jsem měl ve škodovce taky a vypadají nejlíp, fakt hezká tmavá barva. Jinak potahy seženeš,ale na míru,takže počítej minimálně 1500 a stejně to nebude ono,to bych raději investoval 300-1000 do sady jinejch zachovalejch sedaček.

19.01.2010, 21:36 |
MATTESS | Upraveno: 2010-01-19 21:38:56
Sehnat se dají jakýkoliv, otázka je, jakým stavu. Světlý, fialový, černý, černý s pruhem. Černý jsou většinou dost vyšisovaný, pokud na nich nebyly potahy. Navíc u těch s pruhem často odchází ten prostředek
V Plzni je firma, kde dělají potahy na míru. Ale ta cena :-( Ale pořád je to potah.
Velký zadní okno udělalo své

Jj,vypálený zadní sedáky maj snad všechny. Ve škodovce jsem měl taky tyhle černý a opěráky byly ještě o dost horší.
Na jaře jsem je trochu vylepšil, protože v mém autě to bylo jako pěst na oko
před a po

Ale nový jsou nový :-)

ty sou parádní...a cos na to použil???
Barvu na bavlnu, ale není to ono. Ta barva se musí zažehlit a tuto látku nelze žehlit tak vysokou teplotu. Spéká se. Proto jsem to bral jako zkoušku na zadní sedadla, kde nikdo nejezdí. Ale s*aní s tím bylo, aby se obarvila vlákna pořádně :-))

tož to joo...ale jak vidím tak to stálo za to..;)..