Navštíveno 7290x

Zdar chlapci,případne slečny,potrebuju nalepit folie na auto,je jedno jestly maj homologaci či nikoliv.Jediný problém je že nejde vyndat okno(ve predu)po sou uzavřený a já se nechtel prcat s nejtováním tak sem tam plech navaril :D.
Lepil sem folie mnohokrát ale vzdy jen s vyndaným oknem,ale firmy na lepení folii atd taky okna nevyndavaj.Tak se ptám stací vyndat jen tesnení co je kolem okna ?Kazdá rada dobrá:-) diky
Kdyz lepim,tak nevytahuju ani okno ani tesneni...

25.01.2010, 14:22 |
BULOH 99% firem co dneska lepí a používaj kvalitní folie nevyndávaj ani sklo ani těsnění...
no a poradil by někdo jak tu folii nalepit????bez sundání okýnek ??? nechcu to zkurvit,připadně kde koupit ,,kvalitní" folie u firmy to nemá cenu po auto pujde za chvilku pryč

26.01.2010, 19:19 |
foxos kvalitní folii koupíš např. u ceiba prodávají Suntek ty beru já. To se hrozně blbě vysvětluje jak nalepit.
no stačí říct postup folie lepit umim ale tento zpusob sem nezkousel.De oto abych třeba folii nesundal,když budu stahovat okno :D
kdyz se tu resi folie ak nebudu zakladat tema a zeptam se nevite o nejake dobre firme?? potrebuju folie na passsata B6 variant, na kolkik by to zhruba vyslo jsem z kladna a klidne nekam do treba 100km diky

26.01.2010, 21:59 |
foxos thepyroman: já vim o sobě Plzeň www.foxfolia.cz 3800Kč komplet bez předních stahovaček 3200Kč
luda551: tak folie ti bude končit kousek pod tim tesněním je ale potřeba aby to tam bylo taky pořádně očištěné aby se ti folie přilepila aby se ti neztrhla až budeš stahovat okno

26.01.2010, 22:49 |
luda551 | Upraveno: 2010-01-26 22:55:22
....
oki poradíš nejaký ověření čistič ? přeci jenom jar + voda clin atd.. asi nebude na dukladný čištění :D

27.01.2010, 08:30 |
foxos používám jen dětskej heřmánkovej šampon s vodou s supr