Navštíveno 9357x

Tak po pár týdnech makání konečně hotovo:D

pěkné moc, lakoval si sám?
Nene kamarad lakoval,ja brousil brousil a brousil :D:D
husty, chci v tom videt motor :-)
v sobotu se bude montovat,už se na to dost těšim:)
no leskne se to jak psí kluky :-)
tak to je fakt mazec takle laklej motorovej prostor, nake dalsi inovace na shade
Kamarad je fakt borec v lakovani!no prelaklej motor,slazeni barev v motoraku a naky prekvapka:D

26.01.2010, 23:23 |
Matco vypada to moc hezky....taky me to ceka....

27.01.2010, 08:16 |
Hanes Máš to pěkný, jen jsem zvědavej jak to bude praskat v těch spojích co jsou jen bodované a z výroby jen zalakované, bál bych se toho že se to časem kolem ěch spojů oloupe při jízdě to vše pracuje, ale výsledek je zatím zajímavej.
JJ jako Hanes... to mě napadlo taky :) tak jsem uvažoval ty spoje polaminovat :) a pak až zakitovat... určitě by to něco pomohlo ...
Nádhera, jen bacha při usazování motoru :o)

27.01.2010, 13:37 |
Kesam Zahlazovačka nádherná sledoval jsem na FB moc pěkný.
Akortát jsem si dejve všiml že auto budeš do jara vysávat co :-)???
PALEC HORE.
to je nějakej plastickej lak nebo to fakt ten podklad byl tak oblej ? :)

27.01.2010, 15:04 |
Kesam NP: nech té srandy:-)
Davi-RS: Moc pěkná práce.
Kesam: Co je FB...?

27.01.2010, 16:41 |
Skury Thomas: Facebook
tak tohle je fakt hustý. To je přesně zázemí kde bych si dokázal představit kompletně vyleštěnej a nachromovanej motor.
Je to hodne pecliva prace,komplet motorak se brousil nejmin 5x a finisovalo se na 800 pod vodou :D JOjo luksovani a cisteni bude moooc :(
pěkně zahlazený a stříknutý...

27.01.2010, 23:10 |
Kesam sem zvědav v neděly co sem nbakopeš motor jsem už taky koumal vyleštěnej by byl dle mě hezčí :-)

28.01.2010, 09:57 |
Skury Kesam, Dudu: Co jsem viděl fotky, tak motor a převodovka budou v bílý... :) Další věci třeba v oranžový. ;)

Přesne tak pouze bila a oranzova:D

28.01.2010, 13:55 |
Kesam Skury ty fotky motoru jsem viděl taky na FB a dej si mě do přátel mede máš tam žádost.
Kesam: Jste osobní přátelé? Pokud ne, tak nevím proč by jsi mu měl rozkazovat, že si Tě tam má dát? Poslední dobou začínáš nějak "škodovkářet", za tento týden turbo místo kompresoru, váha kol silně mimo, řadový/vidlicový motor a teď ještě tohle :-))

28.01.2010, 16:37 |
Cenda jak kdyby turbo nebylo kompresor

28.01.2010, 16:44 |
Alííí Já mít v nicku slovo TUNER, tak si taky vyskakuju... :-DDDD
Alííí: A Ty víš kdy můj nick vznikal?
Jinak to bylo myšleno spíš tak, že Kesama tady vidím skoro v každé vlákně, ale málokdy je ten příspěvek pro dané téma nějakým přínosem.

28.01.2010, 16:56 |
Kesam Tuner:Sory jsem nevěděl že musíme být osobní přátelé se omlouvám budu si to tam muset promazet pulku lidí znám jenom z netu!!!
Nic mu nerozkazuju.
Do motoru nevydím tak se ptám jak magor no:-)
Kesam: Už raději mlčím ať to tady Davidovi nezasíráme tak čistý motor :-)

28.01.2010, 19:41 |
Kesam Tuner: jo :-)
jen otazka pro David RS - cim mas nalakovany motor?Normalni barvou,nebo nejakou,co vydrzi teplo od motoru?
A motorak jsi i necim kitoval?
Predem diky za info

31.01.2010, 04:15 |
Kesam Zítra už tu musejí bejt new fotky na FB už něco je masakr ta kombinace barev to se povedlo Dejve
Motor v aute,jinak Misa 106 ten lak nevim zeptam se kamose;) co lakoval

mista dost:D

31.01.2010, 12:20 |
Kesam Paráda ale mohly ho udělat větší ten motor :-)Dejve baterka a nějaké věcičky jako topení asi nebude vid??
Topeni resim jako moc,porad to auto mam na ,,bezny jezdeni'' a ne vzdycky je teplo. Baterka bude v rezerve,topeni mam lehce poupraveny ze je mensi ale uvidime:D

31.01.2010, 14:53 |
Kesam Jo. co dneska udělal jste něco??
Akorad tam jedu,bylo mi spatne po vcerejsi noci vis:D

31.01.2010, 20:21 |
Kesam Zřejmě nějakej večírek co??:-)
motokary a pak takovej peknej bar :D:D ale makal sem i dneska

mooooc hezká práce chlape!!!Ten frajer co to lakoval to asi má těžce v ruce :-) s takovýmhle motorákem přijet na STK tak ti ji nechají zadarmo snad :-D palec nahoru každopádně!!! ;-) PS:můžeš zkusit zjistit tu barvu co je na tom motoru jak se ptal Misa 106???podklad nějakej byl?dej vědět zrovna kutím na motoru tak by se mi to šiklo zjistit :-) díky ti dobrá vílo :-)
Motor je klasickej alkyton,je to osvedceny a drzi.Hlavne porizovaci cena je ok,poradne odmastit a zdrsnit povrch,Jinak dik pochvalu vyridim kamaradovi;)
Alkyton mám na bloku 5 let a drží parádně, ale pod Alkyton na lehké kovy musí být základ a to od stejné firmy Galvinol!

03.02.2010, 21:32 |
Kesam Gervis:Na motor možná jo,ale ty 255ky co tam Davi měl vzadu to už by asi nepřenesly přes srdce :D
kesame ty tomu vzdycky das korunu :-D