Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Potřebuju udělat sání kapoty

o Navštíveno 8549x o
o 02.02.2010, 19:13 | opicak
Nazdar kucí,mám udělaný kopyto sání kapoty,ale chtěl bych to udělat bud z lamina a nebo ještě lepší z karbonu.....kdo to dělá či jak hodně to je složitý udělat svépomocí......?a co k tomu potřebuju.......Poradtě....Moc díky za jakou koli odpověd....

o 02.02.2010, 20:34 | Kesam
Sání na kapotu jsem dělal jako první věc z lamina kterou jsem dělal. dej do vyhledávače a tady máš o laminu toho dost a carbon tu taky někdo dává slušně.
Sání je jednoduché to prostě musíš dát.
Potřebuješ věci na laminátování tkaninu pryskyřici rukavice ředidlo nějakej respirátor kity brusivo plnič lak a nějakej poliruetan čím to přilepíš a hlavně flexu tou vyřízneš díru do kapoty aby to bylo funkční:-)a teplo to je základ jinak ti to nezatvrdne.
o 02.02.2010, 20:36 | mikísek
hlavne chci jen říci dávej si pozor až budeš brousit laminát at ti nezalítaj ty mikro součástky do plic je stoho jasná rakovina...!!!!!!!!!
o 02.02.2010, 20:37 | Kesam
Mám rakovinu sem v prdely:( Jo je to rakovino tvorné proto ten repirátor.
o 02.02.2010, 20:45 | kucik
Tak to já ji mám 100%:-)(na něco se umřít musí),do plic to není tak hrozný,to člověk necítí,ale hlavně mít zakrytou kůži a obličej,protože to neskutečně svědí a pálí,když se skelná vlákna zapíchají do kůže
o 02.02.2010, 20:54 | Kesam
Kup si za 130kč tenhle oblek lakýrnickej aby tě to nesežralo a v létě až si na to zvykneš tak budeš dělat v trenýrkách :D

foto k příspěvku  od Kesam

o 02.02.2010, 21:51 | P3RF3KT
kesam no tyvole :-O :-D :-D
o 02.02.2010, 22:06 | opicak
To je pěkný.....ale kde to koupit dejme tomu kolik atd a co ten karbon....?Prej to není prdel s tím dělat.....
o 02.02.2010, 22:26 | Tweety_xx
S tím oblekem má kesam pravdu. Taky sem začínal dělat v tom a pak jak píše přes léto už jen v trenkách.
o 02.02.2010, 22:31 | Nismo.Power
na co sání na kapotu ? je k tomu nějakej funkční důvod nebo se jedná jen o bezhlavej tuzing ? ..... pokud už ho teda potřebuješ ze sacích důvodů tak rozhodně je lepší koupit rovnou hotový jen ho dolaminuješ u hran a přestříkat kapotu protože jak to tady tak čtu tak nemáš ani páru co je laminat natož jak se s nim pracuje.... už vůbec bych se nebavil o pojmu karbon kterej ti je asi uplně cizí :)
o 02.02.2010, 22:36 | Kesam
NP:To rozlousknul asi to bude nejlepší ten hoptovej nude stát ve finále méně než všechno co jsem ti tu psal :-)
A na jaké to chceš auto??
Jinak malé cca cenofky
Pryskyřice 1kg 180kč
Kit malej 100kč
ten oblek 130kč
brusivo 100kč
Atd plus čas asi to možná zkurvíš takže tak 6kil v prdely a ten nádech sáni bude stát tak 4kila :-)
o 02.02.2010, 22:42 | Bladzej
"aerostatika" je důležítá py*o, čím víc sání tim víc klokanů

pokud to tam neni ze serie, jakože neni, tak se na to vybodni. zbytečný aerodinamycký odpor a hlavně ve vyšších rychlostech by ti mohla haprovat haubna.
o 03.02.2010, 01:27 | opicak
Vše to je hezký....ale to co člověk chce nikde nemají to je zákonitý....s laminátem jsem osobně nedělal ale kamarád jo tak nějak vím oco jde....nebude skoro vidět a bude tam supr....vy všichni o tom akorát kecáte nebo už někdo něco s toho udělal....?Cokoliv........A s tím karbonem je to jak.....je to prý podobná báze......
o 03.02.2010, 01:57 | Nismo.Power
ale určitě to někde maj, a když ně koupíš něco co je cca ono a upravíš si to....... rozhodně výsledek bude mnohem lepší než když by sis to udělal sám když ani nevíš co je co a jak se s tim pracuje.....

na karbon zaponem, jako ano.... sice máš pravdu že se taky jedná o textílii ztvrzenou pryskyřicí ale výroba týhle tkaniny jeíž vlákno je asi 1000x tenčí než tvuj vlas je finančně sakra náročná a v čr na to jsou snad jen 3-4 mašiny co to zvládnou...... ano, je to lehký a tvrdý ale to si myslim že ani jedno v tomhle případě nepotřebuješ
o 03.02.2010, 08:13 | PAVELK
opičáku to bude fakt dělo naprosto si dovedu představit na co to asi budeš dávat, ooooo bože
o 03.02.2010, 09:16 | Tweety_xx
"vy všichni o tom akorát kecáte nebo už někdo něco s toho udělal....?"

Myslíš že kdyby sme nic nedělali, tak že ti budem psát at se na to vybodneš? Většinou lidi podpořím at to zkusí, ale co se týče sání tak nismo má pravdu raději poupravit něco co je než vyrábět nové zvlášť když si to ještě nedělal.
o 03.02.2010, 21:25 | Kesam
Nikdy jsem stím nedělal mede :)))
Jsem nalaminoval už věcí že tolikrát sis neumyl auto mede:-)
o 04.02.2010, 17:28 | Komba
Ty voe Kesame,ty si samej med,já z tebe seru:D
o 04.02.2010, 20:36 | Kesam
Komba:Deš po mě mede!!!???:D
o 04.02.2010, 20:47 | petis
NP: S karbonem se dělá uplně stejně jako se skelnou tkaninou. Sice to není jako spejkanej pod tlakem. ale těch pár gramu pryskyřice navíc je už jedno( na menších)
o 04.02.2010, 21:42 | Rudi
má škodovkář novej nick jo?
o 04.02.2010, 22:58 | Komba
Kesam:hele nejdu po tobě ty nutello,ale asi jsme se hold sešli v několika topikách:)
o 06.02.2010, 17:13 | Kesam
Díky za vzdanej Hold mede :)))
o 06.02.2010, 19:42 | Bladzej
áá Kesámek se přiučil :)) holt i já mu vzádávm hold ;))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3101 sekund.