Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > jaké máte laděné vyfuky s papirovym atestem?

o Navštíveno 10710x o
o 03.02.2010, 17:12 | maiky46
jaké máte laděné vyfuky s papirovym atestem na autech?

o 03.02.2010, 17:14 | luda551
mam origo opel s dirou :D
o 03.02.2010, 17:23 | Tuner#2
Kdybych měl mít na všechno co je na autě jiné papír s atestem, tak to abych za autem tahal vlek a š*kal bábu z kartotéky aby mě dělala pořádek v papírech :-O
o 03.02.2010, 17:32 | party_boy
Atest? Co to je? K čemu je to dobrý? :-D
o 03.02.2010, 17:48 | Midnite
lol :D
o 03.02.2010, 19:13 | cira
Já mám na felině Soietu [ Link ] , ale to je asi tak to první a poslední na co mam Atest:-)
o 03.02.2010, 19:15 | Honza2.016v
mám kompletní vejfuk od Grabiece, coupe troubí jak bugina, ale zpracování je takový, že na STK koukali a nechtěli věřit, že ten vejfuk není originál fiat

každopádně již od koupě coupe jako nového tady v ČR s originálním sportovním výfukem (jako příplatkovou výbavou) mám v techničáku vyjímku na hlučnost vozidla... takže toto neřeším:) to je jediný věc, která s ena autě znatelně projevuje.... podvozek neviděj a neřešej, a 3 válcovej chod motoru taky ne:)
o 03.02.2010, 21:42 | Kesam
Mám Kat EXPO nějakej polskej ladák daly mi ktomu papír s nějakým atestem chytli mě bengálci od vedle z vesnice a povídal jestli mám homologaci na všechny ty krámy tak jsem vytáhnul papír na vejfuk a on mi povídá že mi to na kompu vytiskne taky :-) Každopádně to vubec neřeším :-)
o 03.02.2010, 22:36 | Olda
Taky mám na feldě konec Soieta.
o 03.02.2010, 23:08 | Augi
Když už jsme u té Soiety, tak jsem ji kdysi měl na Feldě a obrovská spokojenost.

A co se týče Atestů, tak já jsem toho názoru, co nemá Atest, nemá na autě co dělat.
o 03.02.2010, 23:21 | Kesam
Přesný :-)
o 04.02.2010, 00:49 | Pepíno_Honda
mám na Civicu Ulter Sport s atestem...
o 04.02.2010, 10:18 | Escudo
Augi: musíš to brát tak, že spousta vecí třeba co já osobně používám má TUV, ale ne 8SD a to z důvodu, že to tady prosně nikdo nevede. Koukal jsem že 8SD je i na autopotahách pro auta, který nemaj boční bagy, jako pokud by si někdo do 20 let starýho golfa kupoval potahy podle atestu, tak to podle mě nemá v hlavě úplně v pořádku. O dílech na US auta už vůbec nemluvim
o 04.02.2010, 10:19 | Escudo
mimochodem na autě mám koncák ATU s TUV, 8SD nikoliv
o 04.02.2010, 11:28 | Kesam
Eskudo já měl taky TUV a bylo tam, ještě napsáno schváleno pro provoz na komunikacích v čr ale 8sd tam asi nebylo už sem to vyhodil když mě drapnou tak vejfuk řešit asi moc nebudou :-)
o 04.02.2010, 17:35 | Komba
Pokud vejfuk nevypadá jak okapová roura,nečumí ven z nárazníku a nedělá kravál jak 5kW muzika,tak to taky neřešim...a umět příslušníky od toho výfuku odlákat:)pěkně jim hned nacpat papíry do ruky,dobrý den,naschle a s lehkou nohou odject:D
o 04.02.2010, 20:38 | Kesam
Ty mede když to shrneš tak jezdí po silnicích tolik upravenejch aut tak proč by měly honit za vejfuk????
o 05.02.2010, 08:18 | yethy
Ja mam komplet nerez od Sebringu, auto je dotazene z nemecka,takze nevim jake atesty to ma,ale neresim,nedela to kraval a vypada to decentne, navic to ma na kazdem dile vypalenou tabulku se specifikaci na jake je to vozidlo atd...

foto k příspěvku  od yethy

o 05.02.2010, 17:04 | Šlaušek
když už jsme u tý soiety, mam na dělníkovi (favu) taky soietu (2x80 kulatá), ti co mají, tak vědí, že to je velice decentní zvukovej projev. Problém je v tom, že s tim manželku zastavili orgáni a vyslechla si půlhodinovou přednášku o tom, jak tam ten vejfuk nemůže být, jak se to používá pouze na okruzích atp. prostě debil. Problém je ten, že vejfuk byl kupovanej někdy v roce 96-98 a postupně se vystřídal na všech favech a feldách, který prošly rodinou. Dneska už je k němu atest kdo ví kde a poprvé od tý doby co se s nim najelo xx km, tak někdo začal dělat problémy a vyhrožuje, že příšě bude tučná pokutička. Rád bych mu zavřel hubu atestem, ale ke stažení na soietě nic není.

k věci: chtěl jsem poprosit, jestli vy co máte atesty k soietě, jestli tam není i možnost na favorita případně, jestli by ten dotyčný byl ochotnej to nascanovat a poslat..
o 05.02.2010, 20:31 | TOMIK__007
Já tu mám oskenované toto...

foto k příspěvku  od TOMIK__007

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3702 sekund.