Navštíveno 7564x

tak dneska přídu do garáže a zadní nárazník z boku prasklej, jelikož byl nárazník novej před měsícem dávanej a lakovanej a nikdo se mi doma nepřiznal že by s autem něco dělal. tak nezbývá žen díru nějak zakryt nechci vyhazovat po měsíci opět peníze za lak plus lepení.. nevite jaká nálepka či co by se přes to dalo dát aby to vypadalo rozumně aspon dočasně ,sice jsem se zařekl že na auto už žádná nálepka nepude ale v tomto případě mi nic jiného asi nezbyva.diky za inspiraci místo praskliny dle foto

06.02.2010, 17:07 |
Kesam Aby to vypadalo rozumě tak to nech zavařít.
Nálepka :D
to dam ale ted to musim nějak provizorně zadělat přeci jen ten typek si jen za lak na nárzník a prahy vazl 15 stovek a to mě ještě čeká co si veme za práci.. takže nechat lakovat znova nepřipadá v uvahu
ukaz jak moc?
Tak co to nechat jen zavarit bez kitovani a kit dodelat na jare s lakem?
tak to je dobra cena za naraznik a prahy,pokud to nejak vypada.bud rad za 1500
no jen barva vyšla na 15stovek a popravdě to nastříkal hrozně sou tam jako by to bylo od kamínků otukaný už a bylo to čerstvě přivezený..takže k tomu už nikdy, ale spíš mě sere že prasknul ten nárazník a ty prachy bych měl dát znova,tak musim nějakou jinou prozatimní variantu no

06.02.2010, 17:55 |
Pajk Já bych dal nálepku no fear :D

06.02.2010, 17:57 |
Pajk Já když jsem byl posledně v lakovně, vracel jsem se z5 3x, tak mi radši vrátili peníze. Ty vady na laku možná půjdou rozleštit.

06.02.2010, 20:10 |
Skury Dal bych nálepku "76"... Pro tohle auto ideální...

07.02.2010, 01:57 |
Kesam Za 1500 stovek jsem nechal stříkat na octávku černou metlu a to jsem tam nárazník vezl už v plniči 1500 lak plus práce.

07.02.2010, 09:30 |
Skury Maiky, ty máš fakt dotazy jak stehno... Máš díru v nárazníku, nechceš svářet, kitovat a svářet. Tak jedině přes to něco nalepit. A to ti máme fakt jako vybrat samolepku, jakou si přes to přelepíš? ťuk ťuk...
Co třeba samolepku ve stejný barvě nárazníku?
roztav to, zapatlej a přetři nějakou hezkou lihovkou

07.02.2010, 11:10 |
Maxík samolepku LPG :-))
ten předek vypadá luxusně, a co favo už je prodaný?
favo má typek od kteryho sem bral toto:)
já z toho kluka chcípnu smíchy :o))))
se na to vyser, šetři a pak to dej laku celý i s práhama co tam teď svítí ...
esko začíná nabírat obrátky jako fáwo :oD

07.02.2010, 13:56 |
Kesam Peturo přesný :-)
dej tam šroup M10 a podložku :D

07.02.2010, 17:40 |
Kesam :D
Jako Petura a TOMIK 007 - zajeď někam kde dělaj barevný polepy třeba na autobusy ať Ti uříznou kus 10x10 cm a nalep to tam...