Navštíveno 7801x

přijel ku mě zakazník s tím, že lampy mu už malo svítej a tady male porovnání před a po

nově už dokaží repasovat i paraboly...
tzn pokud budou lampy mít odlupující chrom uvnitř lampy jsem schopen za poměrně hodně zajímavé penize udělat repas...
zajímavá cena je kolik?
jestli se vyplatí repas nebo nákup nového světla za cca 2500,-/ks

07.02.2010, 17:31 |
Kesam 2500kč new lampa na A6ku jo??
parada, nemas fotku jak to svitilo pred a po? :)
no to je super
to snad ani nemohlo svítit :)
to je mazec rozdíl :-), na kolik to vyšlo?
2500/ks pokud je rac u audi A6 tak je DEPO nikoliv HELLA a neni to xenon ale halogen zarovka pro h1 nebo h7, xenon lampa HElla stojí nová furt 8-9tis kus...
tzn pokud srovnáváš jablka s hruškama doporučím ti koupit DEPO
nefoil jsem pač pán ko čočku vyměnit nechtěl šlo mu jen o plexi, to je tak když se šetří kde nemá...
cca trvání repase paraboly za čočkou ? :)
parabola je stejně furt rozuměno cela čočka, mám tu skladem všechny originál xenon čočky, pokud je to klasická halogen čočka tak tu skladem samo nemám a doba trvání 14-3týdny....
nemluvim o světlech na A6ku ...
myslel jsem to všeobecně, jestli se vyplatí nechat repasovat parabolu nebo koupit nový světlo, když stojí cca 2500,- jde o světla na Civica 5gen.
petura,
vseobecne se bavit neda, kdyz se nad tvoji otazkou zamyslíš tak jednoznačně se vyplatí dělat repas u světel kde nové stojí 10-15-25tis tzn u vetších částek, pokud te světlo originál stoji nové 2500,- asi není co řešit originál je originál ... repase se pohybuje dle velikosti cca 1500-2tis obě světla
díky za info ...
nový je nový, ale i v tomhle případě je to víc jak 50% úspora :o)
pri cenách 10-15 co tu uvádíš to je sarka znát o tom žádná ...