Navštíveno 9610x

Má někdo zkušenosti??
Jestli je to podobné xenonovému světlu(barva) a jaká je viditelnost?
[ Link ]

07.02.2010, 21:00 |
Kesam Tedka si starej koupil něco do 206ky něco jako xenon žárovku a nasvítila asi 10 hodin a ko :-)
100w zarovka, co na to rict :( nesmysl pouzivat

07.02.2010, 21:33 |
BULOH Na roztavení čočky dobrý...

07.02.2010, 21:35 |
clown Na roztavení paraboly dobry :o))
99W tepla, zbytek "světla"

07.02.2010, 21:56 |
Kesam :-)

07.02.2010, 23:51 |
*Rabbit* | Upraveno: 2010-02-07 23:51:37
na oslepenii protijedoucich dobryy :))
Stanli RS: a jako na co to chces? Chces okouzlit okoli radoby xenonama? Chces byt cool? Chces Aby ti to svitilo? Tak se na tohle vyser, mazej do prace na extra sichty a kup si auto, ktery to ma origo.. Jinak totiz budes vypadat jako idiot s takovejma zarovkama (krome toho, ze v desti nic neuvidis)...
kuja kuja mylsim že by si jí měl vzit,udělat krabiču 20x20x20cm ze zrcadel rozsvitit a strčit tam hlavu :o)
jinak
1. rozečou se ti kabely
2. zničíš světla
3. praskne po chvilce
4. budeš nasranej že si to zkurvil
5. jak tě chytnou policajti tak dostaneš pokutu nehledě na to že budeš oslnovat jak <>
si ku radši bixenon čočkový set od xenona a budeš svitit jak bejk nebudeš oslnovat a nevikundiš elektriku v aute a světla

08.02.2010, 11:34 |
TUNER Takže jak vidim opakování je matka moudrosti....
[ Link ]
badczech - jo tak ty si hustej frajírek...hmmm
voe nechci dávat přestavbovou sadu xenonů, kvůli policajtům
nemam na náklonový čidla a na montáž ostřikovačů, aby ty xenony byly OK, jak mají bejt a tupec to si tam šoupne jenom rádoby přestavbu a pak stejně oslňuje každýho co proti němu jede...takovejch blbů jezdí dost..
sorry jestli sem se někoho dotknul, ale jinak těm normálním dík za názory :)
TUNER - díky ;)
necham co mam
když ty modrý žárovky fakt nesvítěj :o(
co já se jich nakupoval a vyměňoval (modrý, duhový, žlutý) až jsem přišel na to, že opravdu nejlíp uvidím s klasickou žárovkou ... :o)
ten test je dobrej
Ty modré krásně svítí na sněhové pokrývce, je to hezké světlo, ale to je všechno, největší utrpení na nich jezdit za šera a deště, děs.
Ja mam dva roky 80/100W a nikdy se mi nic nerozteklo a podobny chytry řeči :D:D:D:D

08.02.2010, 22:17 |
fredy jediný pozitivní názor a zrovna má taky koncovku -RS není to náhoda?? :)
Je prptoze sme kamaradi,ale rikam jak to je;)
Fredy - nej kámoš, ale má pravdu!!
jezdí na to fest dlouho a to má plastový kryty světel ;)
Stalin RS: frajirek nejsem, to si pletes, nemam totiz ve svetlech zadny modry zarovky..!
Par nadstandartnich zarovek urcite existuje, ale ty v odkazu to teda rozhodne nejsou..
Podle tvé reakce vystupuješ hodně arogatně, tak prvně, než něco napíšeš, tak si prvně přečti a zamysli se nad tím.
Modrý žárovky ne, ale asi rádoby xenony co?
Tuto může napsat jenom d...l - mazej do prace na extra sichty a kup si auto, ktery to ma origo.
Kvůli tomu si kupovat auto?!
Promiň jestli sem tě urazil, ale možná se pak prvně zamyslíš než něco napíšeš.
ukaž mi tich pár nadstandartních žárovek :)
Mozna jsem reagoval prehnane, nicmene to nemeni muj pohled na modrozarovkare stowattysty a HIDkare parabolisty.. Tak si to zas tak neber..
Nadstandartni zarovky treba zde (nicmene take "not road legal"):
[ Link ] zde primo HB3:
[ Link ] Nevim co mas za auto, kazdopadne HB3 se pouzivaj u renaultu do cocek a to se ti asi vic vyplati dat do toho ty hidky.. Kdyz uz...
může mi někdo vysvětlit, jak může žárovka s větší Wattáží oslňovat, pokud je správě seřízena, tedy kužel k zemi?
díky, ale potřeboval bych spíš nějakej čr shop :)
mam bobek s tich H.I.D., protože docela po tom jdou...
jinak to taky nechápu, když je světlo správně seřízené, tak přece nemůžeš oslňovat
Stanli: co máš za auto a ten tvůj kamarád? já jen kvůli tomu nicku RS.
,,po tom docela jdou,, a co si tak nechat u xenonmana repasovat světla atd aby ti to líp svítilo. Nechápu že stále existuje tolik lidí co si na auto cpou něco jiné než bylo vyzkoušeno ve fabrice. (myšleno žárovky atd.. asi jsou inženýři dementi)

10.02.2010, 10:03 |
TUNER Co je na těch čínskejch "mr**ch" nadstandartního??? Možná tak cena na kterou vyjdou....
Osobně jsem zkusil vítěze testu kterýmu rozhodně věřim víc než vychvalování na ebay.
Osram Night Breaker je oproti normálním žárovkám docela poznat a ne nadarmo je to nejvýkonější legální žárovka....
Tuner: ja se s tebou nebudu hadat, jsi mi sumak. Jen se zeptam pro zajimavost, na kolika autech si ty "cinsky" mr*ky z japonska videl svitit? A jestli mi muzes ten test, kde dopadli jako propadak, ukazat. Staci link. Dik

11.02.2010, 04:34 |
badczech | Upraveno: 2010-02-11 04:40:10
A posledni celkem hezkej test vc. obrazku:
[ Link ]
TUNER: Cina? neskodilo by mozna opacko ze zemepisu, Japonsko neni Cina. Naopak PIAA je jedna z nejprestizenjsich firem, co se tyce vyroby autozarovek. A ve srovnani s Tvymi Osramy jsou mrdky spise ty Tvoje. Ja je mam v dalkovejch a prinos nula nula prd.