Navštíveno 8437x

zdravim,ma niekto skusenost s H4 ziarovkou s smd diodami.Nieje to blbost?
[ Link ]

08.02.2010, 08:52 |
LukeFab | Upraveno: 2010-02-08 08:53:35
taky by mě zajímalo,ale na netu
"Žárovka není schválena pro provoz na pozemních komunikacích. Určeno pro tuningové účely."
Uz se to tu par krat resilo kluci - sviti to dost na prd - z jen proto,ze OHNISKO PARABOLY je nastaveno na jeden bod klasicke zarovky a tohle ma tech bodu X... Je to jako kdyz mate HID SADY v parabole a ne v cocce a jeste to i mene sviti oproti tem HIDkam. Takze PEKNE, ale k PRDU.
Jako Thullo, jsou to vyhozeny penize.
no ale na Honda clubu byste se dočetli, že lepší H4 není, že to svítí perfektně :oD
na denní svícení možná, ale do tmy určitě ne

08.02.2010, 11:26 |
Pajk Jako pán z aukra píše, že je to bomba. Že to svítí líp, než klasa atd. Takže si to určo kup a pak se tady pochlub, kolik Tě ta sranda vyšla :D
no prave to som chcel vediet ako to svieti v noci,tiez som si myslel ze je to na prd.A sorry niejak som to nenasiel.A dik za prispevky.
Jestli cheš dobrý svícení, kup žárovky plněný xenonovym plinem sou normálně schválený pro provoz stojí pár korun a i to dobře vypadá v čirej optice. Sám je mam v autě a můžu jen doporučit.

08.02.2010, 20:26 |
Nismo.Power | Upraveno: 2010-02-08 20:26:32
týýýý voe tak tohle ja mezec :)))))))))))
"Široký pozorovací úhel."
aneb jak jinak napsat že to hrozně oslňuje :))
kdyby nebyli tak drahý tak bych to i zkusil
endru: pak bych tě rád potkal na cestě a hodil ti do ksichtu dálkové aby si věděl jaké to je...

08.02.2010, 20:35 |
Kesam Na aukru nic nebrat.

08.02.2010, 21:55 |
Pajk Tak toto je tak na srázek. Asi tak jako moje 15000K výbojky. Krásnej svit, ale nic nevidím...
nasel jsem super videjko.... :-)
[ Link ]
midite: helet když bych to zkušel tak by ty žárovky museli stát mač 50korun abych do toho šel a zkusil bych to jen na parkovišti, autem jezdim hodně často a nesnášim když nějakej kokot z 1,2 a křídlem jak svině začne myškovat bez blinkru a eště oslnije
Neni vic co dodat. Svetlo zadne:)) V noci asi super:-D
na efekt hezký ale na videu je luxusně vidět jak je to na hovnajz :))

09.02.2010, 13:41 |
soray Jako ostatni. Jen poznamka, zarovky plneny xenonovym PLINEM se budou shanet dost blbe. Sorry, z tohodle me bolej oci :-)
Zarovky s xenonovym PLYNEM sviti hezky, dobre a shanej se normalne...nic slozityho :-)

10.02.2010, 14:00 |
Pajk Už je maj pomalu na každé benzince.
soray: mě zas bolí z toho plinu :D

10.02.2010, 15:27 |
soray Zarovky plneny plynem maji vsude, ale zarovky plneny plinem, o kterych psal endru.ondra, se budou shanet blbe. Jste me vubec nepochopili :-)
soray: no tak tady už to bere každý jako poruchu a přehlíží to :D

10.02.2010, 15:30 |
soray Midnite: Vsak me taky z toho plinu, to jsem psal vyse, ale byl jsem nepochopen :-))
měl jsem na krámě LED s paticí H7....ono nejen ,že to blbě svítilo,ale kupodivu to neprolezlo ani paticí H7 ve světle :-))) takže asi tak...
ta H4 bude něco podobného..