Navštíveno 7228x

Rozhoduji se mezi
Goodyear EAGLE F1 Asymmetric
Dunlop SP SPORT MAXX
Uniroyal RainSport 2
zkušenosti doporučení ?
Osobní zkušenost s Uniroyal RainSport, super guma na mokru, větší množství siliky, tudíš menší životnost, alo to v tvém rozměru bych řekl bude každá lepší guma. RainSport doporučuji
menší životnost je co? Zase se mi nechce kupovat gumy v týhle ceně každý rok. Mám nájezd cca 20K ročně.
Tak záleží, jakým způsobem jízdy těch 20K!!!!!!, asi myšleno 20000km, najedeš a při kolika je pro tebe guma sjeté, při rozměru 225/35 19, bych zrovna se vzorkem pod 3mm, už žádné velké vlastnosti na vodě neočekával. U velkých rozměrů, je nebo vždy bylo pravidlo, že je velký rychlostní index, tudíž měkká směs gumy, řekl bych životnost klidným stylem jízdy 45-50tkm.
Klidná jízda, tak 60:40 město : dálnice. Samo těch 20K je včetně zimy, takže tak 2-3 roky by vydržet měly.
jestli je to jak píšeš tak 3 roky určitě.
Take mam 225/35/19 Uniroyal RainSport a max spokojenost. Mam je na aute uz od roku 2005 - tedy ted to bude 6ta sezona na techto pneu a pecka... Jsem max spokojenej...
Ok jdu do nich :) ještě jedna věc.. Thullo máš na nich ochranovou hranu?

09.02.2010, 15:19 |
Kapka (M)
mel jsem na aute ty SportMaxx..teda v 18"..good guma.akorat se nejak rychle nekam ztratil vzorek :-(
2 Vasekkch:
Covece ja mam rafky 8,5J siroke a ty 225/35/19 gumy jsou na tom mirne A... Ta ochranna hrana tam je, ale me nic nechrani :o)
mně ani o tu ochranu nejde..taky mám 8,5, ale bez ní ta guma vypadá jak bambule :)
Tak nakonec takhle... dostal jsem výhodnou nabídku

Ja s Dunlopama spoky nebyl, zdalo se mi ze nedrzely uplne extra na suchu:( a za sezonu nove pneu pryc:( kazdopadne ted jsem koupil taky Michelinky tak jsem zvedav:)