Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Problém MONDEO MKIII

o Navštíveno 7190x o
o 13.02.2010, 22:14 | hanzy10
Zdravím,předem se omlouvám že to není nic o tuningu,neveděl sem kam to mám dát.
moc se v autech nevyznám,ale nastal mi problém.
je to mondeo III TDDi 85kw 2001,problém ej vtom že mi najednou přestalo topit,ručička teploty je normálně na pulce jak má být...někdy to trošku zatopí...a pak se to zase ochladí...to asi bude TERMOSTAT že ???nebo by to mohlo být něco jineho???tou zimou se mohl seknout a už nefunguje.prosím o radu abych věděl co mám objednat.děkuji všem za komentáře

o 13.02.2010, 22:44 | J.O.G.I
Vyměnit termostat a popřípadě odvzdušnit celej okruh
o 13.02.2010, 22:45 | hanzy10
jj myslel sjem si to...děkuji
o 14.02.2010, 20:24 | Lukin.xxx
no kdyby jsi měl terostat špatný tak se ti auto bude dlouho zahživat a zajizdy nemužeš mit provozní teplotu v takovém čase spiš bych juknul na hladinu vody jestli ti neubylo
o 15.02.2010, 07:14 | Only_One | Upraveno: 2010-02-15 07:14:40
ju a máš tam termostaty 2 :-) takovej bonus od Forda. Většinou se podělá ten malej na chlazení oleje. Ale asi to termostat nebude, jestli máš ručičku na půlce. Odpoj baterii a zapoj. Pak proběhne test přístrojů a ručičky se pohnout do maxima a pak se vrátí zpátky.
o 15.02.2010, 17:58 | hanzy10
kluci díky...no dneksaj sem jel z práce.a. azse mi to topilo..ani známku že by to nějak blblo..fakt nekecám..teplota je furt na pulce...topíto vlažně..pak se to roztopí...udělám to vše zítra..pač už je večer.je fakt že jse se na nic nekouknul a jen sjem to jsem napsal.třeba jestli se neseknul..enbo tam nebyl nejaký bordel,pokud se tam dá nějaky dostat:D jinak děkuji za vaše rady..fakt kolikrát se tu dovím vecí
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3126 sekund.