Navštíveno 8310x

potrebujem poradit s nazvom tychto kol.ak niekto pozna.dik.

ale vyrábí se i jejich kopie...název bohužel nevím.
dela je MAM presneji se jedna o typ 13, ale vypadaji jinak... maji poklicky, coz tyto nemaji...
a neviete nedelaj sa v 17" nasiel som najmensie 18".
co jsem hledal, tak origo se delaji nejmensi 19" a i ty MAMy jsou minimalne 19"

16.02.2010, 16:09 |
Kesam Ty jsou pěkný vypadají jako turbýny masakr.
MiniMike:nasiel som 18" aj tie na obrasku su 18".ale 17" som nenasiel.
Kesam:aj mne sa strasne pacia ale potrebujem ich v 17".ale asi sa nedelaj.
Soused a kamarad je ma na MERCEDESu SL600 ve 20´ v originale Lorinser - je to krutost! Ale male - tedy 17ky asi moc hezke nebudou... Nebal bych se 18´!
nekde jem slysel, ze to pry pri vysokych rychlostech odtahne auto do skarpy :-)
2 .mycTD:
To je blbost - kola se toci na obou stranach auta, takze ta sila turbin se vyrovnava, ale ja jsem zase slysel, ze pri predjizdeni cyklistu ve vysoke rychlosti je to vcucne pod auto... :o) hihi

17.02.2010, 16:44 |
Kesam Thullo::DDD

17.02.2010, 23:11 |
Pluto Thullo: nemáš pravdu ani v jednom případě:
Kola by se museli dělat levé a pravé, aby se síly vyrovnali, ale jelikož jsou kola stejný, tak to opravdu může fyzikálním zákonem auto táhmout ke straně, konkrétně doprava.
Cyklista předjížděný autem je opravdu ve finále ztahován pod auto, ale první odpor je směrem od auta a potom, jak se vzdušné proudy točí za autem, tak cyklistu ztahují směrem k autu. Tento jev je citelný spíše u kamionu, ale můžeš ho pocítit u v dodávce nebo osobním autě, když na dálnici budeš ve velké rychlosti předjíždět kamion, tak tě to na hranici jeho předku nejdříve ztáhne k měnu a po minutí jeho předku tě to lehce hodí zase od něj.
To je jen tak na upřesnění :-)
2 Pluto:
Super vysvetleni, ale ja teda mel za to, ze ten muj blabol kazdy pochopi jako zert :o) No ale je fakt, ze jsem netusil, ze se nedelaji LEVE a PRAVE - neb ja jsem z PROBE zvykly na LEVE a PRAVE... A kola co na aute mam jsou take delana tak, aby chladny vzduch tahaly ke trmenul - tedy PODOBNE jako tyto ´TURBINY´ ale je fakt, ze mam proste LEVE a PRAVE, tak se to nejspise vyrovnava :o) hihi
Ale jinak samozrejme 100% souhlasim s tim, co tvrdis.
A jeste kdyz jsme u toho PRITAHOVANI - tak uz ze ZAKLADNI SKOLY z FYZIKY vim, ze VSECHNA telesa se vzajmne pritahuji - a dokonce si pamatuju, ze VETSI PRITAHUJE TO MENSI, takze KAMION pritahne osobak, osobak pak muze pritahnout cyklistu, cyklista pritahuje hmyz (do ust povetsinou) a hmyz zase bacily atd... :o)
něco to do sebe má. Takováto kola se dávají také v originále na Passat CC a Scirocco. Dle mého názoru VW NEDĚLÁ levé a pravé. Takže to asi nebude tak horký.

18.02.2010, 18:49 |
Pluto Thullo: :-) Vysvětlení přitahování goood .-)
Dudu: JJ, s těma kolama to je v pohodě, to proudění vzduchu je v nich naprosto zanedbatelné, protože při velké rychlosti je proudění vzduchu kolem auta tak silné, že ty kola i kdyby se točili stokrát rychleji, tak absolutně s autem nemají šanci nic udělat :-)
stanli rs:a nevies kde by som ich mohol najst v 17".ja ich nikde nemozem najst,presiel som cely net a nic.
to taky nevim no...možná sehnat číslo na majitele Hondy někde ;)
poptat se jestli ho někdo nezná s fóra i jinde třeba...