Navštíveno 17530x

Koukněte na to okem odborníků. A asi nechci slyšet samou kritiku:-)

a takhle vypada před letošni upravou a novou barvičkou

19.02.2010, 16:20 |
C...arlos | Upraveno: 2010-02-19 16:22:12
Zadek u mě dobrej, ale předek se mi nelíbí. Jsem pro origo stav a clean styl.
Edit: původní bylo hezčí

19.02.2010, 16:20 |
choze promiň, ale ten předek je hnus :(

19.02.2010, 16:24 |
NEMO Barva je pěkná, ale ty nárazníky mi k tomu nějak nesedí. Hlavní je, že se to líbí tobě :-)
100 lidi 100 nazoru ze ano?:-)
zadek good, ale ten predek je krok hodne stranou :-( mohlo to vypadat pekne, kdyby si jen upravil puvodni predni naraznik... a jeste nechat kapotu v barve auta ;-)
Barva pěkná, jen ten předek je strašnej, hodně to kazí a audio, také pěkný kolotočáři, alr to se se řeší v jiné sekci. Tu hudbu vážně pochopíš za nějakých pár let
já nevím mě se ten styl toho předku jak všici napodobují nové audi nelíbí..podle mě to vypadá jak muchy sežerte mě..
barva pekna, ale prijdou mi ty otvory v prednim narazniku moc velke :-) nepatril spis puvodne dozadu? :-))
ten prední s tim spoilerem se mi tam nechavat nechtelo nelibylo se mi to proto jsem zvolil jiny i s jinou maskou. Na fotce to vypada tak nejak jinak ve skutecnosti je to hezci:-)

19.02.2010, 16:42 |
DaveX Za mě pecka. Zase jedno pěkné auto dodělané až do konce. Krása.
jinak se jeste zeptam, kola zustali stejny jako na ty zlaty?
předek strašnej.............
prozatim ano jen barva kol jina jdou do černeho kamaxitu. Než naškudlím na jina.
tak to si napred mel naskudlit na kola a az pak resit ty narazniky...
já vidím startrek a obhajovat se tím, že 100 lidí 100 názorů když je to megahnus, je velice trapný argument....
až ti bude tak o 5-10 let víc, pochopíš to a sám uznáš, že tohle byl krok stranou, jelikož tě tipuju tak na 20ti letého tuzera....
tohle vidět live, tak se asi počurám smíchy, promin.....snaha o něco, co tomu autu vůbec nepasuje a je to hrozný kýč a vyhozených spousta peněz....kdybys radši misto toho koupil pořádná kola.....
Před tím relativně pěkná, teď raději bez komentáře když nechceš kritiku.
kola na auto si umi dat kazdy neschopny hnup. Chtěl bych vidět tvuj vytvor kdyz se tady o to tak moc zajimas a jen uraziš.
jsem cekal, kdy se tu objevi hlaska zase o dokazovani co kdo a jak :-D
o to co kdo a jak tady ani tak nejde ale staci napsat nelibi a dobry a ne tady někoho uražet.
tak nejakej patek sem asi chodis, tak si mohl cekat, co ti lidi napisou :-) tady to je tezky, necim zaujmout :-)
heheee a na tohle jsem přesně čekal, že napíšeš... "ukaž svůj výtvor borečku, když dokážeš kritizovat ......"
rád bych, ale nedávno mi ho ukradli...takže bohužel nemohu sloužit...
a co se týče stylingu a muziky, jsem v tom o galaxii dále než ty.......
jinak se budu držet slov Tunera#2...
čau....
ani moc ne nechodim sem casto no skoro tedy vubec ted se nudim tak jsem sem vlezl a docela jsem se zase pobavil budu sem muset chodit casteji pro zlepseni nalady:-)
dříve předek:Vectra A
nyní předek:Ferari+Audi
Nechal bych origo,ale hlavně že se to líbí tobě :o)
barva pěkná
marlag: puvodne to byl origo A3 naraznik s nejaky Mattig lizatkem...

19.02.2010, 17:07 |
DaveX audia3t: tady to není "tuning" forum, ale "sériové auto s velkýma kolama forum" ;)
Davex: Take si myslim odhadl jsi to dobře

19.02.2010, 17:16 |
zipp za mě teda humus:-) hlavně ten předek, kterej se na auto naprosto nehodí. Ať už hrozný světla, černá kapota nebo ten příšernej nárazník....a jako třešnička nakonec - zničená maska ala novější audi
jediný, co se mi na autě líbí, tak je ten lak a zadek... až tam dáš černý kola, bude to ještě horší, sry

19.02.2010, 17:17 |
zipp DaveX: víš, on je rozdíl mezi tuningem a těma výtvorama, co tu lidi vkládají.... když na sériový auto dáš pěkný kola a podvozek, tak vypadá 100x líp, než ty natuzený zblitky...
jdi nekam furt s tema originalama takhle mluvi neschopni lidi co si zbidou zavazou tkanicku a kdyz jde o neco vic nechaji si vse delat a nebo si to koupi. Ja jsem si to oproti vetsine z vas stavil cele sam i lakoval. Mam k tomu vstah mnohem vetsi.
MiniMike: já v tom předku prostě vidím Vectru A :o)
jo a dopadlo to jako celek hrozně :-))))))
zipp: nechme je žít, oni na to časm přijdou sami ;-)

19.02.2010, 17:41 |
jura.j | Upraveno: 2010-02-19 17:50:04
podle mě je totok aspoň trošku upgrade , dyž už se ti nelíbijů velký kola
cali po tuzingu

po faceliftu od vexera

nelibi ani trochu, hlavne ten predek. Proc mas cernou kapotu? Jezdis s tim rallye?

19.02.2010, 17:45 |
zipp néééé, další zabitá calibra :-( to je moje srdcovka, proč to tak likvidujete ty auta? :-(
calibra vypada jako kosatka willy :-D
proč? Černá s tou červenou se mi prostě líbí
Opel Calibra je krásný auto.Pánové to mají hezký ale jsem zastánce origoš.TY novější 93 a vejš jsou hezký.Bohužel dnes málokdy se dá sehnat ještě hezká.
Audi A3 z venku si myslím že vypdá docela fajn.Kufr prímovej ale škoda těch zadních sedaček.
toxic a phity znajů live , je to podle mě hezky udělaný , oproti tem výtvorom , co sů občas k vidění
calibra sem sice nepatří, ale živě sem ji taky viděl a opravdu mooc hezká, ale taktéž to není můj šálek čaje ;-)

19.02.2010, 17:54 |
zipp jura.j: možná jsou tam hezky slícovaný nárazníky se zbytkem a kvalitní lak, to možná jo...ale auto jako takový je ... nvm jak to nazvat slušně :-(
bobmasitr: přesně tak..já přesně takovou měl..krásnou zachovalou sériovku..možná jsem ji neměl prodávat a nechat si ji a za pár let by to byl možná ojedinělej kousek :-) by mě zajímalo, co se z ní stalo teďka :-(
Zadní sedačky mi k ničemu nebyly mam ješte jedno rodinne auto tak ze v A3 to misto nepotřebuji a mimochodem mam autobusovou dopravu tak že prostornych vozu mam dost:-)))
ak to potom chápu,nač mít sedačky když mám v garáži autobus.Zpracování hezký,ale to repro bych asi fakt tolik nedával.Každýho vkus a věc, nehaním jen můj názor.Každej si s tím dá dost práce.Občas se rady ale vyplatěj.
tak by ses měl radši věnovat busum, než tuzingu ;-) to ti jde třeba lépe...

19.02.2010, 18:00 |
zipp bobmasitr: *THUMB UP*
mishan: starej se o sve. Bobmasit: Clověk muže pohanit o tom nic ale je treba to take podat jako civilizovany clovek jako treba ty a ne jako ten jednoduchy Mishan:-))
audia3t: já ti jen na plnou hubu řekl, co si o té tvojí opičárně myslím a že to ty nedokážeš rozdýchat je tvuj problem :-P
O me problemy se nestarej jasné?:-) uz jsi trapnej a to dost tak že čau

19.02.2010, 18:13 |
zipp audia3t: jako jedinej trapák mi tu přijdeš ty, nezlob se na mě. Dáš tu jakejsi divnej výtvor, lidi ti napíšou, že je to děs a ty tu jen prskáš jako malej fracek.... zkus se zamyslet nad tím, co ti tu lidi píšou a až budeš příště "tuningovat", tak to dělat trošku dospěleji
audia3t: chtěl si kritiku, máš ji mít, čekal si snad, že ti to tu všichni pochválíme?? prober se ze snu chlapče ....
Koupit v tuzingšopu nárazníky a narvat je na auto umí ten samej hňup jako ten co radši koupí na auto pěkný kola.
kdyz si tohle myslis necham te v tom:-)

19.02.2010, 19:06 |
Kesam Audi dobrá ten přední nárazník trošku modena no co se dá dělat 111lidí 111názoru:-)
Calibra dobrá ta byla tedka v časopisu ne??

19.02.2010, 19:09 |
Kesam audia3t:Hele odkud jseš koukám na značku jsi tady z jihu jo???
No to si mě nechej, na to co mám v garáži se určitě kouknou lidi raději a určitě si ho i rádi poslechnou.
No ale tvé příspěvky a témata jsou vážně k pobavení, až budu mít blbou náladu, tak se k nim vrátím a určitě se tomu budu zase smát až se za břicho popadat, jako nyní

19.02.2010, 19:13 |
Nora hele, není to nějaká rodina se škodovkářem??? On zmizel a hned se objevil další komik :)))
m@rtin: jen je asi mezi nami rozdil v tom ze ja na lidi seru i na to co si mysli viz ty. Kaslu na to na co budou koukat a na co ne delam si to pro sebe ne pro ne uz to konecne chapes?

19.02.2010, 19:26 |
Kesam Odkud přesně já jsem z Budějovic třeba :-)
Kousek od Písku směr na Prahu
když na všechny sereš a nezajímá tě, co si myslí, tak fakt nechápu proč to sem dáváš...
Chtěl jsem se pobavit a to jste mi splnili dekuji:-)
audia3t: a tak proč se ptáš lidí na názor, když na lidi sereš? Já taky nemám auto pro lidi, ale mám ho jen pro sebe, ale že se lidem líbí, za to já nemůžu. To se musíš zeptat jich a ne mě.
proc bych se mel nekoho ptat proč? Me je tve auto u..... vis ceho ne? A na nic se tebe zrovna neptam a ptat nehodlam:-)
audia: tak musel si počítat s kritikou než si to sem hodil a zapamatuj si jednu důležitou věc.. Z kritiky se poučíš nejlépe, tedy ovšem jen když přemýšlíš o těch slovech a jen nenadáváš a neprosazuješ si své
ale ale? holčička se nám tu urazila :-)))))))
se tu dnes u toho po*eru :-DDD
Ja si tady nic prosadit nechci beru vasi kritiku jen je treba to take lepe podat a ne se jen vysmivat a tak podobne v tom pripade jste pak smesni pro me vy co ma tady pisete jaky je to hnus a tak podobne slo to napsat v celku jinak a normalně:-)

19.02.2010, 19:41 |
Kesam TAk tady auto pokud nejni v serii tak většinou je pod palbou kritiku místních :D
Kazdy z nas a vas rozumi necemu jinemu nikomu bych tady nic nepohanil natoz az skoro sproste az na tech par vyjimek co mi psaly jste jedna ruka a vleste si navzajem vite kam ne?:-)
:-D já se bavím .... to je prdel tenhle člověk
tak to potom nechatu toto forum s nazvem TUNING meli by jste si to tady tedy prejmenovat na neco jineho aby v nazev obsahoval slovo ORIGINAL
Za mne taky palec dolu,skoda hezkeho laku.....
Jinak ja zastavam taky styl poradne kola,podvozek a motor.Ze to umi kazdej to to sem si myslel taky ale na ceste je videt spis plno laminatovejch vytvoru nez decentne upravene auto takze je asi jednodussi nacpat na auto laminaty a bejt hustotuner.Mozna ze vkus je to co tomu audi chybi ale je tezke si to pripustit.Kazdopadne to bylo plno prace a urcite ten kdo to delal tak byl zrucnej bohuzel zaujme to spis pubertalni rocniky ikdyz kdo vi na jakou vekovou skupinu si tento vytvor zacilil.

19.02.2010, 19:44 |
mishan | Upraveno: 2010-02-19 19:48:29
audia3t: jo jsme jedna ruka, ale lidí, co mají všech 5 pohromadě, a ne jako ty :-)))))
a když jsme u slova TUNING.. evidentně ani sám nevíš, co to slovo doopravdy znamená :-))))
Tuning je jen podsekce, aby se tu nepletly věci týkající se muziky, s věcma tykajících se jakože "tuningu", protože jsme autohificlub... což ty jsi evidentně nepochopil...

19.02.2010, 19:45 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-02-19 19:48:40
Kesam: A tohle auto snad není v SÉRII? Nikde nevidím ani fotky, ani popis úprav, brzd, podvozku, motoru... Nechceš i Ty sklouznout na úroveň tady té uražené dívčiny a tvrdit o tomhle autě, že je snad TUNINGově (to je hrozné slovo) upravené?
Kdy příjdeš/te na to, že TUNING je o úplně něčem jiném a že to plasty a maska z "A6" nebo z čeho ten bast je nikdy nebudou?
Kdyz uz jine narazniky tak trebas takhle.

no tak vidis kdyz tedy neni upravene tak je tedy v serii tak co si me tady ty machci berou do drsek ze serie je hezci? To mi ted tedy vysvetli?

19.02.2010, 19:50 |
Kesam Tunere zdá se mi že nárazníky jsou lamináty velká zástavba a lak taky asi moc serie nejni,ale máš pravdu je to skoro serie.
mikevr6: no vidis a me se zrovna tenhle predni nelibi

19.02.2010, 19:51 |
Kesam Hod sem fotky z boku taky to jsou fotky 2 a uplně na píču.

19.02.2010, 19:52 |
Kesam Mikevr6: to je pěknej a povedenej VT.
uz sem zadne davat nebudu skoda prace
Kesam a ta holka: Teda já jsem z Vás dneska mrtvej, pokud tohle je TUNING, tak co potom dělám s mým autem já?
Já tohle považuju pouze za zásah do vzhledu, takže max. STYLING a to v tomto případě hodně nepovedenej...
No me se nejvic libi origo s3 ale tenhle byl aspon z audi:))

19.02.2010, 20:10 |
Kesam Tunere já jsem nikde nepsal nic o tuningu ty mede :-)
Já mám auto styling tak vím co to je.
A ty máš tuning :-)
Neměl jsi dávat tu černou kapotu. K ničemu ti to neladí ani nenavazuje.
Jinak ten přední nárazník alá nová audi by nebyl špatný, ale tenhle fakt vypadá jak kombinace audi a modena.
no mozna ze jsem to s tou kapotou zase tak moc nedomyslel ale nechal jsem cernou i strechu
jeste se staryma kalama a bez svetel

Střecha je v poho, ale nějak mi nesedí že to je ve předu useknuté, kdyby to navazovalo až do nárazníku bylo by to lepší. Jinak ta poslední fotka je ten nárazník asi moc kombinovaný ty nádechy na boku bych zahladil a ten otvor pod maskou takjy pryč.
ten předek je jak ten z hvězdých valek, jak se jmenuje Dark WAdher nebo tak nějak? šak vy víte, koho myslím :-)))))

19.02.2010, 20:20 |
JA ta co dal mikevr a bez toho pruhu je celkem pěkná...
jinak ta co o ní vlastně jde,je prostě ošklivá...netunim,pro mě je méně, více..a to se týká i muziky..vy mlaďoši ty káry jedete nějak stejně,vepředu radlici na sníh a vzadu 1000000MGw,nějakou svítící hadici a je to..jenom názor který jsi chtěl slyšet a pro který si to sem vlastně dal..foto z boku by taky neškodilo..
tak z boku to je fakt šílený ten čumák na posldní fotce. jinak by to ušlo až na zadnim okně nálepka +1000 R3$P3CT

19.02.2010, 20:21 |
JA | Upraveno: 2010-02-19 20:24:33
hups...předek se prostě nepoved..
abys chápal dobře,je jasný že je v tom spoustu práce a peněz a to se cení ale prostě se to nemusí líbit všem..
audia: máš v tom hodně práce, což si tady každý uvědomuje a cení si toho.. jen holt jako celek to moc neladí, ale hlavní je jak to cítíš a vnímáš ty..
jinak je pravda že by to mohlo být podáno trochu kultivovaně
ja bych sundal tu vec vepredu a zkusil kdyz uz tak moc chces ten tjůnyng dat tam ten puvodni naraznik s mattig lizatkem, treba to bude vypadat o dost lip

19.02.2010, 20:25 |
Tweety_xx | Upraveno: 2010-02-19 20:26:58
Midnite: jj někteří lidi kritiku podat slušně neumějí

19.02.2010, 20:25 |
JA Midnite :-)
nechte toho a bezte koukat na topgear:))
zamyslete se sami odceho tenhle web je a uvedomite si to. Akorad odrazujete lidi kteri by sem chodit chteli a najdou tady jen to hnusne co zrovna dvakrat slyset nechteji. Me je to uplne jedno co si kazdy z vas mysli protoze mam rozum a jsem tadey jen z nudy ale spousta mladych kluku to bere trochu jinak a vazneji. Zamyslete se!!!
jinak jak tu nekdo rikal, zahladit ty bocni vstupy a diru pod tou cernou maskou, tak rychlovka v malovani

Fotku si ulozim a budu o tom premyslet diky
JJ bez těch boků je to lepší

19.02.2010, 20:34 |
Kesam Tak veb je spíš podle názvu autohifi a ne styling a tuning :-)

19.02.2010, 20:36 |
BULOH Dočetl jsem až sem, to byla fuška....
Jinak jako celek to auto neladí, já jsem vždy byl pro zachování originální linie vozů a tuning je o vylepšení zejména jízních vlastností - motor, podvozek, brzdy a kola také dělají auto.
audia3t: otázka pro tebe, když se podíváš na díla renomovaných tuningových firem, tak vždy se snaží zachovat originál a vylepšit právě ty jízní vlastnosti. To co jsi vytvořil ty sice dalo určitě práce ale jako celek to nepůsobí dobře.
Pokud jsi sem dával svůj výtvor tak jsi musel počítat s kritikou....
kola+podvozek+lak.
Posud sam.

19.02.2010, 20:37 | mikevr6 jj, az na ten cirkusovej lak je to parada ;-)

19.02.2010, 20:41 |
JA midnite
jenom jak ve stejný minutě jsme psali stejnou myšlenku..
audia
nn vykřičníky...když se ti to líbí tak v tom jezdi..proboha je to o různosti a nápadech a já si myslím ,ač netunim,že i o vkusu...a slyšet názory druhých a něco si z ních vzít by měl být základ..ale nic můj 26letej synek je taky svůj a těžko něco vztřebává..přeju ti hodně pěkných aut

Kesam No ta je hodně dobrá až na ten chameleon :-)

maxov jezis co ti to auto udelalo?stav pred líbí,decentka pěkna barva všechno,stav po ...jak po náletu kolotočářů
hele s tema kolotocarema........:)

19.02.2010, 20:54 |
Kesam miku to jsou kola RH???
jj RH ZW3 a je to auto kamose Ondry z Havirova.

19.02.2010, 21:04 |
Kesam KOukám tam má i rám je to pěkný no,ale ten chamelon nemusím moc.
no ja tyhle barvy taky moc nemusim ale tomuhle autu celkem sedi a sladil to aji s doplnkama a stredama kol takze to vypada hezky.
Ježiš to je zase nějakej magor tohle...
Nějakej pošahanej autobusák :)
audia3t: hele dělal si to aby ses odlišil od ostatních A3 ne? A to se ti povedlo ;-)
Miluju tyhle diskuze. Vždycky sem někdo něco vloží s prosbou o zhodnocení svého výtvoru. A pak tady hází hromy blesky na každého, kdo se s ním neshodne v názoru a nevychválí mu to do nebes.
Zvláštní, že obvykle chce hodnocení ten, kdo vyrobil cosi postrádající symetrii, vyváženost, nadčasovost, vkus a obvykle je to v rozporu se základními myšlenkami, které provázely konstrukci vozu v prvovýrobě:-)))
Jinak kral007 a jeho kosatka Willy me složila ze židle:-D

20.02.2010, 00:12 |
Prady audia3t: Hele popravdě nic moc hlavně předek, zadek by ušel, ale předek je opravdu děs ;-) Ta první zlatá fáze, tu jsi měl nechat, jen možná zalaminovat ten přední pod-spoiler a celé dát do černé barvy, jiná kola a měl jsi daleko libovější audinu i s nárazníkama. Jinak co se týče toho TUNINGU, tak tohle snad kromě výfuku nemá s tuningem nic společnýho, tuning znamená ladit, v oboru aut se tenhle výraz používá při vylepšování jízdních vlastností a výkonu, takže pochybuju, že ta audina letí víc jak 250 aby potřebovala ještě nějaký nárazníky k tomu....Styling ano ač oproti první verzi ne moc povedený...

20.02.2010, 00:14 |
Prady *sry z tuningu počítám, že ta audina má ještě sportovní podvozek, ale asi nějaký rozsáhlejší stabilizační, podvozkový nebo motorový úpravy tam počítám nemáš?
Prady: kde ho vidíš? ten zadek je dolu kvuli te muzice, předek je jak koza, takže o nějakém sportovním podvozku teda težce pochybuju

20.02.2010, 00:26 |
Kesam To je pravda hele :-)
Olalá:D
Ferraudi A3, nebo A6 Star Wars Edition?
Mám to.
Ferraudi A360 1,8 Turbo Mode(r)na :D:D:D
Typickej arcihnusopaskvil:D Gratuluji.

20.02.2010, 00:57 |
Kesam -Hans-: :DDD
špatný, kdyby mi bylo 19let, možná by se mi to líbilo, ale tyhle plasty (hlavně předek, kterej vypadá, jakoby to auto mělo šílenej předkus) se na tuhle audinu nehodí. a cesta mostr plastů a malých, ještě ke všemu ne moc ladících kol (argument, že kola umí dát každej vůl- LOL) není z mýho pohledu správným směrem...sorry
je to stejny jak ta muzuka, trochu preplacany a bez vkusu. nicmene si rikam kdyz chces look jako novy A3 a sectu prachy co za to museli padnout + lak tak nevim jeslti by prodat a koupit novy nedavalo vetsi smysl...

20.02.2010, 11:31 |
Syrup | Upraveno: 2010-02-20 11:31:21
mishan: ty by ses mel nad sebou zamyslet. Me se to taky vubec nelibi, ale nemusis hned nekoho urazet a srat se do nej ;)
Je to hrozný, pěkný auto, pěknej lak, strašnej přední nárazník, zadní ujde, muzika taky fuj...

20.02.2010, 11:51 |
Pajk Sere pes na hudbu, ale ten předek... Doufám, že u Vás ještě napadne dost sněhu a urveš ho.. Promiň.
Syrup: já se nad sebou rozhodně zamýšlet nebudu, už jsem prostě takový a servítky si neberu.....
Hned jak ho nekde urazím dam vam všem okamžitě vědět:-)))
škoda že už sněžit nebude, bych se tu rozsekal smíchy pak :-DDDD
veř že zrovna tobě to nedopřeji:-)
není třeba, u těch tvých příspěvků jsem se pobavil již dosti a mam prodloužený život tak o 10 let :o)
kdyz chces rychlou A3ku se single frame xichtem proc nejdes do tohohle misto uprav?
[ Link ]

20.02.2010, 13:20 |
Kesam Tak nárazník je věc která se dá vyměnit jak to budeš mít nízko?? Pak se dá jinej škodovkář když ho urazyl tak jsem Dával 2 lamináty ošklivé a už jsme se dopracovaly k RS kterej tam měl bejt od začátku :D

20.02.2010, 13:21 |
Pajk Asi proto, že to stojí tak 600 000 jetý.

20.02.2010, 13:29 |
gizmi Kolego, jen mezi nama:
x das sem auto a divis se ze se to vetsine nelibi? Je to proste tvuj vlastni styl a je natolik extremni a krivkam neladici, ze se to dalo cekat..
x otevri oci, takto prekopavaj auta mlady Nemci, na prodej jsem jich videl mraky..jeste ti schazi M3 zrcatka, na ty jsou taky ujety k te ohavne mohutne masce ktera slusi jen mohutnemu autu..
x odeme to snad vezmes vpohode, jsem z doby kdy bylo jeste OK jezdit 120acou a v te dobe mela ta ma dva stribrne rychle pruhy (holt jina doba :D )..jak uz nekdo napsal, zrejme budes mladas a chces se za kazdou cenu odlisit..OK..beru..ale neukazuj to na forech, protoze opravdu to mlati do oka a je jasne videt ze to k sobe nejde.. Sladit auto neni sranda a jak nekdo opet uz rekl, casem ti to docvakne stejne jako me dneska ze ta 120aca byla proste ulet ;) Holt jen dneska jsou tyhle auta pristupnejsi pro mladez, coz je i dobre. (jsem rad ze ziju..bourat ve 120ace bych nechtel)..
x jinak fakt je skoda toho predku, protoze je videt ze dopasovane to mas pekne..;)

20.02.2010, 13:38 |
Rudi jako gizmi, líp bych to snad nenapsal :-))

20.02.2010, 13:53 |
gizmi Rudi: snazil jsem se :o)
a me se to líbí :) jak zadek tak predek .. pekne moc
JJ calibru znam jeste , kdyz byla cervena :-)
Jinak asi jako gizmi.

20.02.2010, 15:20 |
Akordýsek | Upraveno: 2010-02-20 15:21:09
Já nevím jestli by ses měl pouštět zrovna do Mishana když jsi z toho udělal pěkný auto a zm..al tak ten předek
Jo jo tak takovyhle pristup beru spousta lidi by si tady z tebe mela vzit priklad. Snesu kritiku ale nesnesu aroganci se kterou se tady neustale setkavam. Předek třeba casem vymením to není problem jen tam ted nejaky cas musi proste vydrzet nez se mi bude chtit zase lakovat a pasovat si jiny.
jo, když nemáš vkus a styl a hned tu odsoudíš všechny lidi, kteří ho narozdíl od tebe mají( spoustu jich znám osobně a mají za sebou celkem hodně úspěšné práce) tak se na aroganci zajíčku nediv.....
O.K. tak se tedy omlouvam všem co jsem tady odsoudil a nastval. Jen asi take nejsem clovek co si necha srat na hlavu to je vse. Mishan: sorry ze jsem tak vyjel.
Mishan: Hele prosha kdyz uz jsi tedy tak zbehly jak mam udelat na predni dveře kapsy na 165mm stredobasy? Z ceho a jak? Laminat?

20.02.2010, 17:58 |
mishan | Upraveno: 2010-02-20 18:01:27
mě se omlouvat nemusíš, jen sám přijdeš na to, že to co si udělal je pro lidi, kteří tomu rozumí akorád k smíchu. Já jsem byl vždy zastáncem decentnosti a když už dám něco na auto, tak to musí ladit a mít styl, ne to, co si tam dal ty. Poznal sem za dobu, co se věnuju stylingu už dost lidí a všem sem to do hlavy tloukl už od začátku a oni mi časem dali zapravdu, ikdyž vyšilovali úplně přesně jako ty ;-)
až vyrosteš, pochopíš že sem to myslel dobře...
co se týče muziky, už sem z toho dost dlouho tak trochu OUT, rozhodně aby si to měl vyvážené, tak laminát, kvalitní středobasy a na ně hlavně zesilovač a pořádně vytlumit a uvidíš jak to s těma basákama bude úžasně hrát ;-)

20.02.2010, 18:04 |
Kesam Nebo jenom kroužky ne to tam nejde?? nebo co?
asi jsem vystrelil uplne zbytecne chodim sem jen obas a jen se pobavit nerad se tady z nekym dohaduji. Co bylo to bylo kasleme na to. Auto mam cele vytlumene vibtaflexem 25 a dvere dvojite. Nekdo z vas mi tady posilal link na instalaci a tym ty kapsy byly tak se chci na ne zeptat.
krouzky? a kde je vezmu a nebo z ceho udelam? Ty cele kapsy ba byly hezcí

20.02.2010, 18:12 |
Kesam Jsi na autohifi clubu tak tu máš kluky co mají krámy a když to nebude tak je musíš udělat třeba z MDF nejsem hifík :-)Tak nevím já jsem to mordoval laminátem a když zabrousíš do autohifi tak tam je někdo 100% dělal nahoře vpravo je vyhledávač.
Uprav toho kacera a moze to zvonku fajn.

Tak jsem nejake ty redukce nasel a to mam jako vyrezat tapec na vnitrni diru toho krouzku krouzek uchytit do tapecu a na krouzek ulozit repro?
Notorik: dekuji za inspiraci
audia3t: dej si dotaz do autohifi sekce, určto ti tam kluci poradí co a jak ;-)
notorik: hezky si to spravil :o)
kamo zkus mi prosim jeste zatmavit kola co leskle cerne a zkus nejprve jen stredy a pak cele. a kapotu vrat do cerne. dekuji
Toto bola len ukazka ako by to mohlo byt menej "cele zle"
Rad Ti spravim vizualizaciu, ak bude podla mojho navrhu, alebo sa mi Tvoje napady budu pacit, alebo je sanca ze to bude v reale podla mojho navrhu. A zadarmo :)
Ale ak to chces mat stale cele zle, s ciernou(!!)kapotou, posli poziadavky, lepsie foto a na odmene sa dohodneme.

20.02.2010, 20:27 |
Kesam notorik takl je to lepší :-)

21.02.2010, 08:59 |
PlusOne | Upraveno: 2010-02-21 09:00:57
@notorik:
Dobrá práce. S tou černou maskou by možná ani tolik nevadila ta černá kapota.
@audia3t:
Na černý kola se vykašli, pokud by měly být celý tmavý, tak na autě zaniknou...středy grafit nebo do barvy auta, vyleštit límce, a bude to paráda. A jinak jako většina tady - ten přední nárazník není můj šálek kávy, nicméně zbytek je OK, a je vidět, že v tom je dost času a práce.
kola ješte stale vybíram mam tam zatim ty co jsou na fotce kdyz byla jeste zlata ale nechal jsem je udelat do cerneho kamaxitu tak uvidim nejakou dobu to tam s nima vydrzim.

21.02.2010, 16:15 |
Skury Hehe, čím větší idiot, tím lepší diskuze. KOukám, že to platí stále. :-D Každej druhej ňouma si tu zvyšuje ego (malý péro) tuningem. :-DDD

21.02.2010, 16:27 |
Kesam Skury::D
Skury: No tak to jsi tedy zaperlil. Nechci tady mluvit sproste to neni muj styl ale jednoduchy clovek jako jsi ty si nic jineho nezaslouzi. Mozna si zvysuji sve ego ale tve uz zvysit nejde kdyz ja idiot tak ty curaček jednoduchej. klidne i s urazkou me tady idiotem nikdo nazyvat nebude.
Nejsem tady od toho abych tady celil nadavkam od nejakych debilků co jsou tady schopni psat jen takove veci jako mi pise apartat s nazvem SKURY.

21.02.2010, 19:33 |
JP Cesta tunera, aneb jak na tuning:
1. koupim co nejtuctovější auto
2. dám na něj tuctový prahy, tuctový kola, tuctový světla, tuctový nárazníky, do kufru basáky s bassreflexama o velikosti pizzy ristorante a završim to černou kapotou (bo karbón). Pořádney veyfuk included, ofkórz.
3. synergií tuctovýho auta a tuctovejch dílů vzniká z principu netuctová věc. Vlastně už mam v garáži unikát, protože jsem ho zprasil o trochu jinak, než Čenda vod vedle (má přece úplně jinej nárazník a vo tom je ten tunnning, vodlišit se, no ne? Tomáš má M3 zrcátka červený a Jirka žlutý).
4. dělám to sice jenom pro sebe, ale přecejen se pro jistotu zeptám na autohificlubu, jestli jsem dostatečně in.
5. autohificlub je server plnej intolerantních blbců, co neuznávaj sebelíp doprasený auta a myslej si, že miliony utracený za vývoj ve fabrice nemůže přebít špetka fantazie a poctivý český práce. Prostě nemaj rádi tunnning. I Čenda to řikal. Už jim tam nikdy nic nenapíšu, aby věděli.
6. největší blbec a komunista je mishan, protože nevynechá jedinej podobnej thread a každýmu praseti bez omáčky napíše, že je prase, čimž urazí nejednu tunerovu duši.
7. časem přijdu na to, že ten tunning neni až tak úplně super věc a auto se pokusim prodat.
8. časem přijdu na to, že ten tunning neni až tak úplně super věc a auto se pokusim prodat alespoň za cenu sériovky.
7. časem přijdu na to, že dnešní konzumní společnost nemá zájem o unikáty a auto prodám za poloviční cenu sériovky do bazaru, kde někdo věnuje 2 dny práce detuningem, aby to vůbec mohl prodat.
8. Úřednici na finančáku seřvu, protože nedokáže ocenit, že jsem si to daňový přiznání dělal sám. Účetní jsou přece pro amatéry, co si všechno jenom zaplatěj a sami nic neudělaj.

21.02.2010, 19:47 |
Kesam JP: :D
dovolil bych si poopravit v bodě 6. "
6. největší blbec a komunista je mishan, protože nevynechá jedinej podobnej thread a každýmu praseti bez omáčky napíše, že je prase, čimž urazí nejednu tuZerovu duši.

21.02.2010, 19:54 |
JP ty svoje tuzingy to si nech, to je nějaká smyšlenina, tyhle lidi dělaj zásadně tunnnning!
aha , a čím věc tunnnnnnningu , tým věc adidas

21.02.2010, 20:38 |
Skury Potrefená husa se vždycky ozve? :-D
Psal jsem to obecně. Platí, co se tu píše všude. Pokud neslyšíš chválu, tak hážeš špínu. Začíná to především "Tak mi ukaž, co jsi dokázal sám...". :) Jak vidíš, já jsem těžce nad věcí.
Ale jinak máš fakt cool mega hustý tjůninkovou káru, sedim z něho na prdeli...
JP: super, fakt jsem se skvele pobavil
Skury: sed si na čem chces ale do idiotu si nadavat nenecam. Vis to ty a vim to i ja komu to slovo patrilo mel by jsi byt alespon takovy borec ze se priznas na koho to bylo mirene, ale to ty asi nejsi.

22.02.2010, 00:58 |
achyl TAK SE PRIDAM I SEM...Barva se mi k autu libi zadek good, předek-pokavad se ti to libi proc ne,jen je trosku skoda te kapoty slusela by v barve auta,chapu ze se ti to libi ja byl samej chrom a plameny a hlavne hodne laminatu at to kua jede -(to neni urazka na tebe spis na me)Kdybych sem dal fotku svoji feldy tak rozpoutam treti svetovou:o)
JP: to me nedelej :DDDDDDDDDDDDD navrhnul bych darylovy aby to posilal vzdycky treba s potvrzenim registrace autohificlubu :D aby tady lidi zase nekoho nenasrali :D

22.02.2010, 09:00 |
Skury Audia3t: Já klidně přiznám, že to je na tebe... Mě to problém nedělá. :) Ale neboj, nejsi jedinej.
Fakt se bavim, jak tu přijde nováček, založí diskuzi, aby se mu tu pochválila jeho skvělá práce a tuning kára a jakmile začne kritika, tak je mu to hned proti srsti. :) Sám vidíš, obyčejný auto a hned je tu skoro 200 příspěvků. :-D

22.02.2010, 11:48 |
PlusOne | Upraveno: 2010-02-22 11:48:30
Skury:
To asi bude tím, že tenhle netuctovej šoukár má hlavně neobyčejnýho majitele :-D
jak píše Maikevr6...
prostě Ondrova A3 na RH je u Nás v ČR asi nevíc TOP

22.02.2010, 16:14 |
Kesam Dobrá byla taky jak měl Burák tu A6ku s těma gepardíma motivama.

22.02.2010, 19:15 |
Prady Stanli RS: mě se možná víc líbí ta Escudova, taková netradiční, není to jen o laku, kolech a podvozku...líbí se mi ta lehká úprava předku, světla...celé je to takové ví výjemečné, ta A3 na RH je podle mě už jen čistě o penězích, tim o všem nepopírám kvalitu a to že ta A3 je libová....

23.02.2010, 10:14 |
Pajk A za všechno může přední nárazník! :D
predni naraznik za nic nemuze to majitel ktery si ho koupil:-))))
jak koupil? to sis ho neupravoval sám?? já si myslel celou dobu že ta bastliřina je tvoje práce....
mishan:
o 19.02.2010, 16:35 | audia3t
Nahlásit závadný příspěvek porušující pravidla tohoto diskusního fóra.
ten prední s tim spoilerem se mi tam nechavat nechtelo nelibylo se mi to proto jsem zvolil jiny i s jinou maskou. Na fotce to vypada tak nejak jinak ve skutecnosti je to hezci:-)
takže si to upravoval sám :)
Kde pak ten byl kupovany akorad jsem ho doplnil maskou, tahokovem a nalakoval nic vic. Ten na te zlate fotce je original jen s pridanym spoilerem ale ten jsem vyhodil a koupil jiny.
Tak ze zadny zavadny prispevek tady nevidim:-)
audia3t: opravím tě: zkurvil maskou a tahokovem :-))))
ale to žu jsme zase tam, kde sme byli, už to nebudu rozvádět ;-)
Ty si proste za kazdou cenu chces rejpnout co? Kdyz zkurvil tak zkurvil co na tom, spravne jsi napsal ze uz by jsi to nemel dal rozvadet. Budu ti za to vdečny:-)
rejpnout ne, spíš konstatovat ;-)
Pomalu te zacinam uz mit rad:-))))
pánové už se ani nedivím, proč je manžel stále tak vysmátý...hezky se bavte..:o)

23.02.2010, 18:52 |
zipp manžel? já myslel, že je mu čerstvě 18 :-)
manžel? asi tu píše za něj blbá blondýna :-)))
tak jak tak.. ukazovat manželce kritiku a ještě ji nechat odepsat je hodně dětinské :D
no tak to jste chlapci úúúúplně vedle:-))
Tak jsem myslel, že mě tady na tom tuzingu nic nepřekvapí, ale stalo se :-O
to jsou ale překvapka co?:-))
Jakobych tu začínal cítit holčinu co tu řešila dokonalost svýho BMW 3 .)
kde pak tady uz nikdo nic zavazneho resit nebude a nemusí:-) ono to ani asi moc nejde:-) Nebo se pletu?:-)
tak tomu říkám porucha osobnosti...
Kazdy z nas tomu muze rikat jak chce:-)
no to vis ze jo aby jsi si ho mohl vyhonit ne?:-)
tak to opravdu ne... rád bych viděl jestli můžeš mít takové sebevědomí.. no

23.02.2010, 19:43 |
Kesam VOCGOU tedka tady???:-)

23.02.2010, 19:55 |
mishan | Upraveno: 2010-02-23 19:55:56
ebeerman: kua chlape, taky mám ten pocit :-)))
Kesam: nííc, jen dotyčný si myslí, že má manželku a je nad věcí :-))))
Kesam: To se ani nesnaz pochopit to za to nestojí. Uz jsme od tuningu pekne daleko:-)))
jo jo tak presne to si asi myslim:-))))))

23.02.2010, 21:15 |
JP Já myslim, že nejsme od tuningu o nic dál, než na začátku.
JP: Jéééé tady je zase někdo chytrej a chce zaujmout svou hlaškou:-)
líbimseti a xchat hadr. bych se ostudou propad kdyby tady pod mým nickem byly psaný takový hovna co tu jsou od audia3t od 18:46....
nemysli si ze se tema hovnama nebavim. Ja jsem se tady chtel bavit normalne ale s nejakymi lidmi to proste nejde a nebo se mi to proste nedari. Beru uz tenhle rozhovor jako totalni frasku a uz nic vazne.
tak toto tema asi uzavreme radeji:-)
no tak se nehádejte, je pravda že manželka to tady znovu rozproudila a nechtěla poslat foto ale to neva... máme bohatou fantazii že?
:-)))))) je tu alespon prdel ne? Co chlapci?
něco bych napsal, ale zase by tu byl FLAME :-)))))
mishan: tak pome :D do 4:00 je času dost :D
Flame? To je kdo a nebo co?
Mishan: do 4? budeš čučet na hokej? Jak to vidíš?
audia3t: Nějak mimo ne to psal Midnite a ne Mishan.
Jako jestli jsi chlap a hraješ tady na nás, že máš manželku a ta Tě sem chodí pod tvým přihlášením, tak LOL, ale pokud jsi ženská a vydáváš se na začátku dle textu za chlapa a čekáš uznání tady nad tím tuzingem, tak mega ROFL...

24.02.2010, 12:09 |
Hanes | Upraveno: 2010-02-24 12:11:28
Asi jako v tom autohifi přízpěvku. Přečti si to tam ještě jednou a zamysli se nad sebou. Ty nechceš slyšet názor.
a kde je to s tim bmw jak psal ebeermann? :))

02.03.2010, 21:41 |
rebel | Upraveno: 2010-03-02 21:43:48
audia3t:čus hod sem foto z boku díkes. Jinak za mě předek docela ujde jsou i horší a zadek dobré ,barva good ale škoda audio zástvby že na soutěže to asi nebude a tak na vzhled by sem dal raději laminát s monitorem.No a nebo když jsi zalátoval a to celé auto vibra ,tak by sem dal asi jiné wofery a bednu aby to i trochu basovalo.No čili, když to shrnu vcelku to ujde .-)))