Navštíveno 9025x

Tak jsem ženě jako dárek k narozeninám udělal přes noc tuning a styling dřezu ;-) Setkalo se s velkým úspěchem. Ještě nějaké začišťovací práce, ať to má štábní kulturu, a hotovo.
před

a po

asi sem konzerva, ale víc mi tam sedí ten nerez

20.02.2010, 10:55 |
Veva moc pěkná práce!!! :-)
díky, ad nerez - mně je to vcelku jedno, ale žena furt, že tam umyje jeden hrnek a už jsou tam mapy, což je fakt a dřez furt vypadá jak u prasat. Tohle je trochu víc praktický a musím říct, že to tam barevně super sedlo. Časem ještě asi pořídím baterii.
hezky udelane... a jenom se chci zeptat bylo to jako překvapení nebo otom vedela ??

20.02.2010, 11:23 |
Kesam Dobrá změna.

20.02.2010, 11:35 |
BULOH pěkné....
mikísek: nevěděla nic, musel jsem počkat až usne, takže jsem začal až po 23hod a skončil o půl třetí ráno neb jsem musel rozebrat kus linky, protože zespodu není přístup k utahovacím sponám umyvadla

20.02.2010, 12:20 |
fredh sem čekal že to bude aspoň v karbonu, když tu lítaj i papundekly...:)
Ale jinak pkná práce

20.02.2010, 13:26 |
Rudi jako petura
Padne tam super, pekny ;)
Šestikule: jaká je cenovka za tenhle materiál? Proti nerezu je to fakt skvrnovzdorný o tom žádná :o) a mě se to líbí ale jinak o tom nic nevím..Přemýšlím taky o nějakym upgradu kuch.linky a tohle mě zaujalo.. :o)
no, nakonec jsem si připlatil za značku neb jsem tak nějak zjistil, že ty levný kolem 5-6k nemají ideální materiálové složení. Takže jsem vzal německý Shock u ofiko zastoupení:
[ Link ] A ohledně ceny asi tolik, na internetu jsem u překupníků našel výrazně nižší cenu než má ofiko zastoupení. Takže jsem jim na férovku napsal, kde a za kolik ten jejich dřez mají a jestli jsou schopni se cenově trochu přiblížit. Ve finále jsem tedy od nich dostal cenu výrazně nižší než mají na webu a dopravu zdarma. Jejich jednání bylo fakt excelentní, na maily odpovídali obratem, ukázali video jak prorážet otvor pro baterii a tak, i ta ochota při jednání ohledně ceny za jedna. Prostě dlouho jsem nenarazil na takhle solidní přístup.
tak zacatek je dobrej, jsem zvedavej, kam Te to zavede priste :o))
vypadá to fajně, na kecy od "Mr._již_včera_jsem_dal_nerez_misto_smalt_dřez" se vybodni :-))) a díky za doporučení na firmu, to se hodí vědět...
Granit je granit, tiež ho mám v bielej farbe :o)